Opens at 11:00

Katukeittiö Pilvi

Betyg 2.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (20)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Puitteissa ei ole kovasti kehuttavaa, mutta ruoka on hyvää, vamistuu nopeasti ja sitä saa niin paljon että riitää hyvin kahdelle, ainakin mukan otettaessa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 27.08.2015
Betyg: 0

Laatu mennyt alaspäin. Kanat mennyt kuiviksi ja noodelikin meinasi olla koppuraista. Vielä ei ole tullut ruokamyrkytyst. En käy enää toisten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.06.2015
Betyg: 0

Ihan hyvää oli taas kerran. Ei mitään superhienoa ja kastikepohja todellakin on varmaan kaikissa sama, jota maustetaan sitten annosten mukaan. Tilasin neljä eri annosta ja kaikki maistuivat erilaisilta kuten pitikin. En ole koskaan onnistunut saamaan huonoa ruokaa enkä onneksi edes hiuksia annoksiini. Annokset ovat isot ja niistä syö ainakin naisihminen kaksi kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Average/below average. Unfortunately, I cannot recommend this.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 16.01.2015
Betyg: 0

Tilasin kanaa satay-kastikkeessa ja kotona kun katsoin annosta niin ei se kyllä siltä näyttänyt lainkaan. Maussakaan ei ollut mitään pähkinään viittaavaa. Annos oli joku perus sweet&sour eli joko tilaus ei mennyt perille tai sitten käsitys sataysta on jotain ihan muuta.

Ylipäänsä tuntuu että kaikki annokset maistuvat lähes samalta ja tätä tukee huomio siitä että annokset tulevat n. 5 minuutissa. Tässä ajassa ei mitään ainakaan tyhjästä kerkeäisi valmistamaan. Lienee olemassa muutama kastikepohja johon vaan heitetään sekaan sitten valmiiksi kypsennetyt liha ja kasvikset tilauksen mukaan.

Hyvä hinta/laatu-suhde, mutta tällä kertaa olin pettynyt koska ruoka ei ollut sitä mitä tilasin. Melkeinpä sama mitä listalta otat koska kaikki maistuu käytännössä samalta, hyvältä toki. Lounaan mukana tuli kasviskevätkääryle, jonka maku oli hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2015
Betyg: 1

Aiemmin hyvät kokemukset, nytkin ruoka muuten ok mutta valkosipulikanasta löytyi pitkä harmaa hius. Vaikutti melkoisesti ruoasta nauttimiseen...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.02.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Epäystävällinen palvelu, tuntuu kuin pitäisi pyydellä anteeksi tekemäänsä tilausta ja kiireisten työntekijöiden vaivaamista. Ruoka ihan ok, vaikkakin hyvin suolaista ja taitavat vain lämmittää aiemmin tehdyt annokset.

Parempaakin kiinalaista on myyrmäen alueelta satavissa, mutta jos on kiire saada annos mukaan niin ihan ok. Paikanpäällä rappukäytävän tuulikaapissa ei viitsi ainakaan kylmällä säällä syödä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.01.2014
Betyg: 0

Annoskoot ovat reiluja ja niistä riittää useammaksi päiväksi. Friteeratut kanapallot ovat erinomaisia. Listalla on useita eri vaihtoehtoja miedoista tulisiin, kanasta mereneläviin. Jälkiruokien joukosta löytyy myös esimerkiksi friteerattua banaania.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2013
Betyg: 0

Kung po karvalla. Annoksesta löytyi pitkä hius eikä ole ensimmäinen kerta. Ajattelin näin kahden vuoden jälkeen että annoksesta ei löytyisi karvoja, no löytyihän sieltä!! Mausta en voi sanoa sillä annos jäi syömättä. Kaksi vuotta sitten annos maistui ihan ok, kunnes se karva löytyi. Hinta on ok, jos annoksesaa ei olisi karvoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.10.2013
Betyg: 0

Perushyvää kiinalaista ruokaa edullisesti ja nopeasti. Listalla oli useita kasvisannoksia, joista valitsin tofua ja kasviksia chilikastikkeessa. Osa kasviksista tuoreita ja osa säilykkeitä, hieman liikaa kypsennetty. Tofua (silken) melko vähän, ei lainkaan tulisuutta. Kojun ulkopuolella käytävässä oli muutama pöytä, mutta otimme annokset mukaan. Jos sattuu sopivasti reitille, voisi käydä uudelleenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 13.08.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Vaskivuorentie 10 b, 01600 Vanda - Route

Options