Öffnet um 11:00

Brasserie

Note 1 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (14)

kävin lounaalla, kassalla olin ignoroitu! !!!
järkyttävä kokemus, ei astu enää sisälle!!!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 23.12.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Perushyvää lounasruokaa viihtyisässä ympäristössä. Brasserie tarjoilee lounaalla buffetista salaattia, leipää, keittoa ja yhtä pääruokaa, josta saa tilattua kasvisversion lautasannoksena. Kahvi/tee ja satunnainen jälkiruoka kuuluvat hintaan. Salaattipöytä on yleensä runsas ja monipuolinen ja keitot maukkaita. Pääruokakin maistuu. Mitään kovin eksoottista täällä ei ole tarjolla, mutta ruoat ovat hyvänmakuisia ja valikoima mukavan monipuolinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.10.2016
Note 0

Kasvissyöjänä olen joka kerta onnellisesti yllättynyt keittiön tekemistä kauniista ja herkullisista annoksista. Annoksissa on ihanasti vaihtelua vaikka käyn täällä usein, eikä ruoka ole hätävarapakaste kuten monissa muissa lounaspaikoissa kasvisruoka tuppaa olemaan, vaan olen saanut esimerkiksi loistavaa risottoa ja lasagnea. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.09.2015
Note 0

Brasserien lounas on usein hintaansa nähden todella hyvä. Buffet-lounaaseen sisältyy keitto (jos se on lihakeitto, kasvisversion saa pyytämällä), runsas salaattipöytä, lämmin ruoka (kasvisvaihtoehdon voi tilata lautasannoksena) ja kahvi. Salaattipöydän taso vähän vaihtelee, kuitenkin yleensä olen ollut tyytyväinen. Keskustan monet paikat häviävät Brasserien lounaalle hinta-laatusuhteessa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.06.2015
Note 0

Ruoka on ihan hyvää perustasoa ja salaattipöydän valikoima erinomainen, mutta 10 euroa on hieman ronskisti laatuun nähden. Pääruoat tuppaavat olla liian suolaisia. Viihtyisä paikka muuten

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 0

Erinomainen buffet-lounas ja hyvä palvelu. Kassan takaa löytyi hymyä! Hinta/laatusuhde todella hyvä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.04.2014
Note 0

Lounas seisovasta pöydästä messuaikaan. Muutama salaattivaihtoehto ja lämmin keitto ja lämmin pääruoka sekä kahvi. Kohtuuhintainen paketti ja hyvän makuista, siistinä pidetty ravintolasali ja ystävällinen henkilökunta. Muutoin kahvikupin hintaa pahvimukista (2,70) voisi olla edullisempikin, varsinkin kun sitä saa hyvillä messuilla jonkun hetken odottaa, kun kyseisessä kahvilassa on vain yksi kassapiste.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 15.10.2013
Note 0

Wanhan Sataman lounasravintola Brasserie tarjoaa monipuolisen buffet-lounaan. Tarjolla on alkusalaatit, keittoa, leipää ja kahta pääruokaa. Alkusalaatit olivat mainioita. Vaihtoehtoina oli kolmea eri salaattia. Kärkeen nousi pastasalaatti, joka sisälsi mm. papuja, oliivia ja fetaa. Keittona ollut parsakaali-aurajuustokeitto oli miellyttävä yllätys ja sopi hyvin vaalean leivän kanssa. Pääruokana oli kananfileetä ja herkkusieniä pekoni-punaviinikastikkeessa, eikä annos ollut yhtään hullumpi. Tasaisen varma suoritus kaiken kaikkiaan.

Messujen yhteydessä ravintola oli täynnä messuvieraita ja jonot olivat sen mukaisia. Tyhjää paikkaa sai katseella etsiä tovin. Tämä luonnollisesti häiritsi miljöön rauhallista observointia. Hintaan sisältyneestä kahvista annan lisäpisteet! Niin, ja siitä, että vesikannut olivat pöydässä ja niitä täytettiin tehokkaasti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.11.2012
Note 0

Ykköslounas.
Wanhan Sataman miellyttävissä maisemissa, kauniisti ja hillitysti sisustettu lounas- ja tilausravintola. Keittiö on auki tilaan, kokkeja häärää kuin näyteikkunassa. Palvelu pelaa. Pöydät tyhjenevät vauhdilla likaisista lautasista. Tiskit täyttyvät samalla teholla. Porukkaa virtaa sisään hyvällä sykilillä. Suosiota näyttää olevan. Silti mahtuu istumaan omaan pöytään. Luotettava meininki.

Lounasbuffet sisältää keiton, lämpimän pääruuan, leivät ja salaattipöydän. Jälkeen tarjoillaan toki kahvia ja teetä. Vaihtoehtona on tilata lounaslistalta, joka on ilmeisen vakio ja neljän annoksen mittainen. Kasvisvaihtoehto pääruuan suhteen noussee keittiöstä sekin. Juomien hinnasto pelottaa, limunaati yli neljä rahaa. Jengi juo vettä.

Jo pelkkä tilanteen katsastaminen riittää sen hyväksi havaitsemiseen. Salaattipöydän eteen on nähty vaivaa. Jäähaude. Silputtua, leikeltyä, koristeltua ja yhdisteltyä. Perunasalaatti on spesiaali. Makaronisalaatissa on makua. Perusmakujen äärellä, mutta pienellä kierteellä.

Bataatti-maissi-chili-keitossa bataatin makeutta on jopa korostettu maissilla. Chilia on juuri riittävästi, se ei aiheuta kohtauksia peruskuluttajassa. Leivät tuntuvat tuoreilta, lievätkö omaa tavaraa nekin. Cajun-lohi on freesiä, kosteus on säilytetty. Tartar hiton hyvä. Lisäkeohraviritelmä on mielenkiintoinen.

Kokonaisuus viehättää. Seuraavaan käyntikertaan ja arvosanojen tarkastamiseen ei varmasti mene kovinkaan kauaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.03.2012
Note 1

Brasserie on selvästi Helsingin paras lounasravintola, joka peittoa hinta-laatusuhteeltaan lähes kaikki kantakaupungin lounaspaikat. Ruoka on joka kerta lähes erinomaista, ja salaattipöytä on fantastinen. Saatavilla on joka päivä pöytään kannettava Päivän kasvisannos, joissa on erittäin paljon vaihtelevuutta päivittäin. Kokit ovat tässä ravintolassa kekseliäitä. Myös palvelu on kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.06.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki - Route
+358 9 6128 6800
http://www.royalravintolat.com

Options