Öffnet um 10:30

Mount Kailash

Note 4.2 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (22)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Erinomaista ruokaa, miellyttävä palvelu. Ensimmäinen käyntimme avecin kanssa Mount Kailashissa oli todella miellyttävä kokemus. Ruoka oli herkullista - voi sanoa jopa, että makumaailma oli hienostunut. Ravintola oli siisti ja kaikin puolin miellyttävä ja viihtyisä. Pienenpieni miinus siitä, että ravintolassa oli lievästi viileää.

Eräs aiempi arvostelija moitti ravintolan ruokia paistopinnan puutteesta. Pidän paistopinnan vaatimista valistumattomana lukuisten tutkimusten osoittaessa paistamisessa muodostuvien AGE-tuotteiden haitallisuutta. Jos ruoasta saa herkullista ilman paistopintaa, sitä voi pitää onnistuneena.

EDIT. Runsasta kuukautta myöhemmällä syöntikerralla ruoka oli aivan liian suolaista. Palautimme ruuan keittiöön mutta se ei korjaantunut, koska lampaanlihapullista ei saanut liikaa suolaa pois. Toivomme, että se oli vain kokin satunnainen moka. Harmitti silti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 27.12.2016
Note 1

Loistava ruoka. Varsinkin kastikkeet ovat aina ihan 10/10! Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.07.2016
Note 0

Tosi hyvä neppe, vahva suositus!
Kasvisruokalistalta kahlattu läpi lähes kaikki vaihtoehdot, yksikään annos ei ole ollut pettymys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 24.01.2016
Note 0

Kuulimme, että Kailashissa on myös erillinen vegaaninen ruokalista ja sen innoittamana kävimme testaamassa. Mielestäni parasta nepalilaista ruokaa mitä olen Suomessa saanut. Myös henkilökunta todella ystävällistä. Erittäin vahva suositus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.01.2016
Note 0

Tuli käytyä pitkästä aikaa Kailashissa, edellisestä omasta käynnistä oli varmaan yli puoli vuotta. Otimme vaimon kanssa mukaan tulista kanaa ja katkarapuja. Annokset ovat suuria ja yllätyksekseni nykyisin kolmen paprikan merkillä varustetuissa annoksissa löytyi oikeasti tulisuuttakin! Laatukin on parantunut merkittävästi edellisestä käynnistä. Suosittelen lämpimästi kun nepalilaisen nälkä iskee.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 20.12.2015
Note 0

Ihanan ystävällinen henkilökunta, ja todella maukas ruoka. Ihanaa että saatiin lähelle hyvä nepski!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.05.2015
Note -1

Lounasta uber-raikkaassa ravintolasalissa, ruoka oli hyvää, aika varovasti maustettua. Tuoretta salaattia, medium kastikkeet ja medium hyvää kanaa. Naan leipä oli myös mediumisti paistettua. Annoksesta puuttui hieman sielua ja ehkä kääntämällä uunit ja pannut vähän kovemmalle tulille saisi hieman paistopintaa ja kaivattua maillard reaktiota aikaiseksi. Tuoreet yritit tekisi myös hyvää. Tästä voi vaan parantaa, varsinkin kun ravintola oli puolitäysi ja palvelu pelasi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.05.2015
Note -4

Ruoka erinomaista, hinta-laatusuhde kohdillaan ja ihanan ystävällinen palvelu! Tänne tulen useammin, ehdottomasti alueen paras nepalilainen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 07.05.2015
Note -1

Uuden nepalilaisen avattua on tästä tullut vakiopaikkani. Henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa, ruoan laatu ollut aina kohdallaan ja annoskoko runsas kuitenkaan mausta tinkimättä. Kaiken lisäksi hinnat ovat kohtuu edulliset ja take away annoksista saa vielä 10% alennusta. Suosittelen käymään ja toivon yrittäjille kaikkea menestystä. Tälläiset ravintolat ovat todella tervetulleita Jätkäsaareen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 26.04.2015
Note -1

Loistavat lounaat ja a la carte toimii myös. Annoksissa tulee mukana raitaa ja naan leipää. Hyvä palvelu ja tulienen on tarvittaessa oikeasti tulista :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.04.2015
Note -4

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Tyynenmerenkatu 5, 00220 Helsinki - Route
0444496050
http://www.mountkailash.fi

Options