Closed now

Patisserie Teemu & Markus

Note 3.9 / 5

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pari kertaa olen nyt kokeillut ja joka kerta ihastunut. Leivokset ovat aivan taivaalisia ja jokaisessa on ollut monta 'kerrosta' eri makuja. Joka suupala on herkkua!
Varsinkin kirsikka/suklaa leivos on mahtava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.04.2016
Note 0

Käyn Teemun ja Markuksen luona säännöllisen epäsäännöllisesti. Paikan luomukset tulivat tutuiksi jo Kiseleffin ajoilta. Nykyinen majapaikka on lähempänä keskustan vilinää, mutta kenties kuitenkin valtaväestön askelmerkkeihin nähden hieman syrjäisellä Yrjönkadulla. Sisätilat ovat pienet, mutta kodikkaat. Palvelu on aina nuorekkaan ystävällistä.

Olen syönyt täällä elämäni parhaan pullan. Se oli jonkinlainen nougatpulla ja lienee vielä valikoimassa. Viimeisin käyntini ajoittui Runebergin päivän tienoille, joten luonnollinen valintani kohdistui kyseisen herrasmiehen nimellä kulkevaan torttuun. Se olikin mehevän maukas, mutta ei välttämättä noussut valtiomiesluokkaan. Kahvi on aina laadukasta.

Tämä patisserie on pääkaupungin ehdotonta parhaimmistoa.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 07.02.2016
Note 3

Mahtavat leivokset ja hyvää leipää.
Korkealaatuista kahvia. Palvelu erittäin asiallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.01.2015
Note 0

Vihdoin monen kuukauden jälkeen satuin olemaan keskustassa kahvilan aukioloaikaan. Kahvila on pieni mutta tunnelmaltaan oikein mukava. Palvelu oli tosi hyvää. Ostin valkosuklaa-passion kakkupalan, Macaron-leivoksen (eri kuin pelkkä keksi) ja vihreän teen. Leivokset olivat todella hyviä kauniisti aseteltuja. Loistava paikka piipahtaa ystävän kanssa ostosten lomassa tai vaikka iltapäivä treffeille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 27.08.2014
Note 0

Tutustumisen arvoinen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.11.2013
Note 0

Helsingissä jo kuuluisat leipurit Teemu & Markus ovat avanneet leivoksiaan sekä leipiään tarjoavan pienen ja viihtyisän kahvilan aivan keskustaan, Yrjönkadulle. Käynnilläni ensimmäisellä viikolla kaikki asiakkaat eivät olleet vielä löytäneet paikkaa eikä vitriini ollut aivan täynnä herkkuja, mutta tarjolla olevat leivät ja leivokset näyttivät sitäkin paremmilta. Kokeilemani Black Forest -leivos sekä cappuccino olivat erinomaisesti tehtyjä, parempia leivoksia Helsingistä saa hakea. Erinomainen lisä kaupungin pienten ja laadukkaiden kahviloiden tarjontaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.10.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki - Route
https://www.facebook.com/PatisserieTM

Options