Closed now

Ravintola Katsomo

Note 2.9 / 5

Bewertungen (29)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Uusittu Katsomo-ravintola on edelleen viihtyisä, vaikka on läpikulkua Preston puolelle. Lounaalla italialaiset lihapullat (eivät olleet einestä) maukkaat, muusissa makua antamassa yrttiöljyä ja kesäsipulia pinnalla. Salaatit tuoreet. Mielestäni kelpo lounas!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.04.2014
Note 0

Katsomon lounaat ihan OK, toisinaan tarjoilupöydät vaan tyhjinä ja niiden täyttymistä täytyy odotella. Voissa paistetut muikut perunamuusin kera oli pienoinen pettymys, kummassakaan ei ollut yhtään suolaa. Onneksi sitä sai itse myllystä lisättyä. Yleinen ilme ja viihtyisyys ihan kiva, henkilökuntakin toisinaan ystävällinen, mutta vaikuttaa kovin kiireiseltä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.05.2013
Note 0

Show&Dinner-menu oli pettymys. Keitto oli pilattu suolalla, pääruoka oli mauton ja jälkis ylimakea. Palvelu sitävastoin oli loistava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 24.02.2013
Note -1

Aivan loistavaa ruokaa ja palvelua pianomusiikin tahdittamana. Lisäksemme ravintolassa oli vain kaksi muuta seuruetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 10.02.2013
Note 0

Ruoka on ihan syötävää, mutta palvelua ei kannata odottaa tai pyytää. Puolityhjässä ravintolassa ei ollut juomavettä ja sen vähän mitä löytyi sai pyynnöstä huolimatta itse hakea toiselta puolen salia. Aiemmin on tullut käytyä n. kerran viikossa, enää en mene.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.08.2012
Note -1

Katsomon lounas on aina varma valinta. Hyvä salaattipöytä yhdistettynä buffet-tyyliseen parin vaihtoehdon pääruokaan yksinkertaisesti toimii.

Sisustuksesta voi olla montaa mieltä, mutta muutoin ilmapiiri on miellyttävä jopa lounasaikaan. Jonoa ei yleensä ehdi kertymään ja ruoka-astiat täytetään vauhdikkaasti.

Päivän lounasvalinta alkuruoan (kreikkalaistyylinen salaatti ja patonkia) jälkeen oli itseoikeutetusti lihapyörykät ja juuresperunasose pippurikermakastikkeessa. Suomeksi siis lihapullat ja muusi. Ruoka oli erinomaista. Yllättäen kuitenkin sen paras osa oli erittäin maukas kastike. Sitä olisi pitänyt ottaa enemmänkin! Kaiken kaikkiaan Katsomon lounas on toiminut aina ja sitä voi suositella lämpimästi kaikille (muille paitsi kasvissyöjille)!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.04.2012
Note 0

Viikonloppuna joulubuffet oli huonosti toteutettu. Ruokaa ei saanut kuin yhdestä paikasta ja siihen syntyi käsittämätön jono, jossa joutui odottamaan jopa parikymmentä minuuttia.
Alkupaloja oli tarjolla runsaasti, mutta mitään makuelämyksiä ei sieltä löytynyt (olin kyllä odottanut). Possu on aina syntisen hyvää ja synnin määrähän kasvaa rasvan määrän lisääntyessä. Maksapasteijakin maistui.

Pääruoat olivat pettymys. Kiusaukset olivat hyviä, mutta eivät mitään ihmeellisiä ja niistä jäikin kotiruoan tuntu.

Jälkiruokapöytä yritti paikata tilannetta ja oli aterian paras osa-alue. Pannacotta oli hyvää ja rommijäätelö loistavaa. Taisi siinä olla jotain luumupiirakkaa jäätelön kanssa. Menettelihän sekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 15.12.2011
Note 0

In'n'out.
Tyylikäs sisäpiha on muutettu persoonalliseksi ravintolatilaksi, jonka voisi uskoa muuntuvan käytössä moneen. Vihreää maalia yhdistettynä lasiin ja puuhun. Hallitusti, juuri ja juuri. WC-tiloihin oli matkaa pitkälti. Varmasti lähemmäs 300 askelta.

Kokeilukerrallani salaattipöytä sisältää yhden ruokaisamman ja paria keveämpää. Possusalaatti on erityisen maukas, ajaa pääruuan asian. Talon leivät ja levite miellyttävät suuresti.

Pääruokaosiossa on vakkarina kaksi lämmintä. Tällä kertaa savuporopasta on nähnyt parhaan teränsä. Tunnin liian pitkään seissyt pasta ei tarjoa elämyksiä. Sille on kuitenkin annettava anteeksi. Olen melko myöhään liikkeellä. Sen sijaan kantarellikastikkeen kera tarjoiltava uunilohi on hiton hyvässä vormussa. Kovin harvoin lounaskalasta tulee näin iloiselle tuulelle. Listaa katsoen ja ensikokemusta peilaillen tuntuisikin, että Katsomo on alleviivaavasti kalaorientoitunut. Noh, se voi olla arveluakin.

Äärimmäisen ystävällistä palvelua. Fiini pukeutuminen. Tervetulot ja kiitokset tulivat moneen kertaan. Kahvi maksaisi vähän safkan päälle. Take away -mukeja ei löytynyt. Näinpä espressomukillisen sai sisältymään lounaan hintaan. Eri reilua!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.12.2011
Note 1

pääruokana siikaa, jälkiruoaksi appelsiinijäätelöä. Molemmat toimivat erinomaisesti. Viinisuositus onnistui mutkattomasti ja amatöörille mukavan hienovaraiseen tyyliin.

Bonuspisteitä upeasta, uniikista miljööstä ja erittäin ystävällisestä palvelusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.09.2011
Note 0

Hyvin erikoinen ja samalla viehättävä miljöö ravintolalla. Ruoka oli makoisaa ja listalta löytyy hyviä erikoisuuksia. Syömäni Fish & chips tarjoiltiin englantilaiseen tyyliin ja siihen käytetty nieriä oli herkullista. Jälkkäriksi syömäni appelsiinijäätelö oli Todella Hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 18.09.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (7)


Standort

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki - Route
(09) 6128 5350
http://www.royalravintolat.com/katsomo/

Options