Closed now

Design Hill Café

Note 5 / 5

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aivan ihana kokemus. Ruuan laatu uskomaton, esillepano uskomaton, henkilökunta uskomaton! Miten tällainen paikka voi olla olemassa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.07.2014
Note 1

Helmi ruokapaikaksi Turku-Helsinki moottoritien lähellä. Tässä on kuulkaa oikea meininki! Pienessä kahvilassa työskentelee useampi henkilö, ja homma toimii. Tilasimme lohisalaatit löunaaksi, ne tulivat hetken päästä pöytään kauniisti aseteltuna, suloisin pienin salaattikastikekipoin varustettuna! Oli raikasta kasvisosastoa, savulohta sekä kananmunanpuolikkaat, sitruunaa useampi viipale, tuoretta tilliä! Annos oli herkullisen näköinen, harmi, etten ottanut kuvaa! Salaatti maksoi 9 euroa.

Jälkkäriksi tyydyimme cappucinoon, jossa oli suuren maailman tyyliin vaihtoehtona soijamaitoversio. Ihme! Kuten muutkin ruuat tarjoillaan tässä paikassa lankun päällä, myös kahvit tuotiin pienellä lankulla, johon oli aseteltu kolme sydänsuklaapastillia, tummasuklaamakeinen (herkku) ja pienessä kipossa cocktailtikkuun pujotettuna viinirypäleitä suklaakastikkeessa dipattavaksi! Aivan uskomatonta! Ja vielä kaikki niin hyvän makuisia, enempää ei ruokaisan salaatin päälle kaivannutkaan. Se siitä kalliista kahvista...Cappucino näillä herkuilla maksoi 3,60, eli normihinta.

Muutenkin kahvilan tarjonta näytti epätavallisen hyvältä: oli suolaista ja makeaa, eikä mitään todellakaan väsähtäneen näköistä joulutorttua, vaikka loppiaisessa ollaankin.

Kahvilahan siis sijaitsee Design Hill -myymälän sisällä, joten jos karsastaa ajatusta ruokailla kauniiden tavaroiden keskellä, niin ehkä tämä ei ole oikea valinta. Toisaalta, kotiin tai kylään saa samalla tuliaiset, ja jos ei muuta, niin kahvilan mainiota kahvijauhetta mukaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.01.2014
Note 0

Uskomaton kahvilaelämys ykköstien kainalossa! Huippulaadukkaat tuotteet, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta ja hinnat, jotka saivat pääkaupunkiseudun asukit lähes polvilleen. Todella hyvää kahvia ja artesaanijäätelöä! Seuralaisten kakut muhkeita ja syntisen hyviä. Vitriini oli pullollaan monenlaista houkuttelevaa, naapuripöydissä syötiin myös erittäin hyvännäköisiä salaatteja. Skipatkaa ihmeessä väsyneet ketjuhuoltamot ja pitäkää kahvitaukonne täällä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 23.05.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Vaskiontie 418, 24800 Salo - Route
http://www.toinenkeksi.fi/

Options