Öffnet um 11:00

Perlina di Castello

Note 2.6 / 5

Bewertungen (33)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Suurin odotuksin puu-uunin pitsaa syömään, mutta odotettuamme palvelua pitkän tovin, saimme kuulla, että pitsapohjat olivat loppuneet. Siis pitseriassa pitsapohjat loppu? Olivatko myös jauhot loppu? Uskottavuuden rippeet S-ravintoloihin karisivat, valitettavasti. Ruuan laadulle annettu arvosana perustuu siis toisissa pöydissä nähtyihin pitsoihin, näyttivät hyviltä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.08.2015
Note 1

Söimme ystäväni kanssa pizzaa kolmen maissa. Pizza oli erinomainen. Tunnelma oli hyvä ja jäätelö jälkiruokana oli erinomaista. Jäi oikein hyvä ensikokemus mieleen. Paikka oli täynnä väkeä, saimme pöydän terassilta. Palvelu oli ystävällistä, vaikka kiireistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 04.08.2015
Note 0

Tyypillinen Sok ravintola. Rahalla sisustettu, surkea ammattitaidoton palvelu ja ruoka kaupan valmisruoan tasoa. Hinta ei todellakaan vastaa laatua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 22.07.2015
Note 1

Hassua kun aikuiset ihmiset eivät jaksa odottaa vuoroaan ja luulevat olevansa ainoita asiakkaita ravintolassa. Kukaan kun ei pysty olemaan monessa paikassa samaan aikaan.
Itse olen saanut hyvää palvelua eikä kiireiseen aikaan voi odottaakaan että Minä olen se tärkein ja ainoa jota on palveltava heti.
Mainioita pizzoja,muita ruokia en ole maistanut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 21.07.2015
Note 0

Liha oli hyvä, muu mautonta. Viinin kanssa kuuluu vesi, ilman eri maksua, täällä 1€

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 10.04.2015
Note 0

Syömässä yksin työmatkalla. Tarjoilija viiletti ohi moikaten saapuessani. Etsin itse pöydän ja odotin 10 min. Sinä aikana saapui pariskunta, jotka myös pyörivät hetken ja etsivät sitten vapaan pöydän. Odottivat 5 min ja lähtivät pois. Heidän mennessään ovella tarjoilija huikkasi iloisesti: "Kiitos, hei!" Kiittiköhän, ettei tarvinnut vaivautua palvelemaan. Lopulta minulta tultiin kyselemään ihan ystävällisesti mitä haluaisin syödä. Otin vain alkukeiton ja jälkkärin, jotka sain siedettävässä ajassa. Mutta alkukikemus oli niin masentava, etten toista kertaa sinne mene, vaikka työmatkalla joudun usein ko. Hotellissa yöpymään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.01.2015
Note 0

Uuden listan houkuttelemana syömään, meitä oli 4 hengen seurue. odotukset paikkaan suuremmat kuin mitä sieltä saa.tarjoilijalta puutuu perustaidot kuinka asiakkaita kohdellaan ja puhutellaan.kala oli rapsakaksi paistettu, hyvää, mutta kastike todennäköisesti valmiskastike.Pihvi ihan ok, tosin lisäkkeet melko mitään sanomattomat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 07.01.2015
Note 0

Olin lauantaina alkuillasta mieheni kanssa syömässä. Aluksi jouduimme hieman odottelemaan ruokalistoja pöydässä, mutta nuori ja iloinen naistarjoilija paikkasi tilanteen nopeasti, eikä odottelusta lopulta jäänyt huono fiilis. Söin päivän liha-annoksen (naudan sisäfileetä) ja jälkiruuaksi kaksi palloa jäätelöä. Mieheni tilasi pizzaa, jälkkäriksi jäätelöä hänkin. Oma annokseni oli varsin maukas: lihan kypsyysaste oli juuri kohdallaan ja kastike oli herkullista. Miehen pizza vaikutti aluksi hieman kalliihkolta, mutta pöytään tultuaan se oli yllättävän iso - selittänee hintaa laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi. Jäätelö oli jotain muuta kuin pelkkää perustavaraa, suklaajäätelö tuhtia ja limoncello ihanan raikasta ja sitruunaista! Kaikkiaan palvelu pelasi varsin mainiosti, tunnelma oli rauhallinen ja käynnistä jäi hyvä mieli. Menemme varmasti uudelleenkin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 05.01.2015
Note 0

palvelu oli todella surkeaa,nuori naistarjoilija käyttäytyi erittäin törkeästi ja ylimielisesti: ei meinannut suostua siirtämään tuoleja niin että 7-henkinen mahtuu samaan pöytään, söi ravintolasalissa ylimääräisen jälkiruuan, jne. ruoka oli välttävää, ei huonoa, mutta ei myöskään hintansa väärti, vljua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 04.12.2014
Note 0

kävimme vkonloppuna isommalla seurueella ruokailemassa. miljöö oli viihtyisä, ehkä hieman liian avara. palvelu oli ok. mutta ruoka ei juuri hurraata ollut. lohet olivat liian öljyisiä, kalat suorastaan uivat nesteessä, liha pyydettiin mediumina, mutta kypsyys oli alle m-. yksi lohista oli palanut. ruokalista muutenkin vähintäänkin outo. ehkä majakkaan seuraavan kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 10.11.2014
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna - Route
(015) 202 03
http://kattaasavon.fi/ravintolat/perlina-di-castello/

Options