lumme

29 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (29)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Thai Fast Food Du Dii (Dudii) thai fast food

Tässä paikassa on annoskokoon nähden erinomaiset hinnat. Ruoka tosin on minusta välttävää: maut eivät hivelleet omia makunystyröitä mutta kaverin mielestä oli hyvää. Kerran söin phad thain, toisen kerran muistaakseni jonkun pähkinäkastikemeiningin. Kyllä molemmat annokset menivät alas, mutta kumpaakaan en kyllä tilaisi toiste. Mielummin maksan enemmän paremmasta. Lisäksi työntekijät ovat melko vähäsanaisia ja jopa hivenen töykeitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 04.06.2014
Note -2

Aivan ihanaa sushia! Kodikas ravintola, jossa aina iloisesti hymyileväistä palvelua ja sushit - huh huh! Tuoretta ja erinomaisen makuista. Olen syönyt Classic -annoksen kahteen otteeseen (12 palaa/lounaalla ja take awayna 9,50 !) ja oli kyllä täydellistä. Tästä tulee kantis. Toivottavasti muutkin löytävät paikalle!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 30.04.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Base Sello

Iloinen yllätys Espoossa. Kävin mieheni kanssa illallisella pitkän kaavan mukaan. Alkupalaksi söin ihanan kermaista kurpitsakeittoa, pääruoaksi pehmeää karitsaa punaviinipohjaisessa kastikkeessa, jonka lisukkeena oli herkullinen risotto. Näiden jälkeen ei enää jälkiruoka mahtunut, annokset olivat sen verran riittävät. Iltaa ilahdutti erittäin asiantunteva tarjoilija, joka ystävällisen opastuksen kautta neuvoi meille täydelliset viinit ruokiemme kaveriksi. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 25.02.2015
Note 1

Restaurant: Bar Teos

Mikä löytö! Bar Teos on aivan ihana. Miljöö on todella kaunis ja seinämaalaukset luovat ravintolaan omintakeista tunnelmaa. Menu on monipuolinen ja edullinen. Ihan mahtavaa, että tapaksia voi tilata suurempaankin nälkään joutumatta lähellekään konkurssia. Menu, johon kuuluu 7 herkullista tapasta ja jälkiruoka on 17 euroa! Huh huh. Hyvän viinipullonkin saa 14 eurolla. Yksittäiset tapakset ovat vajaa kolme euroa, mikä on kyllä tässä kaupungissa ihme. Palvelu on ystävällistä ja sopivan konstailematonta. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 1

Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja täytyy myöntää, että paikka on ollut pettymys. Salaattipöytä ok, mutta pääruoka ei ole koskaan vakuuttanut. Viime kerralla söin annoksen nimeltä Peanut Pork Belly with rice ja se oli melko karmeaa - edes kasa tuoretta korianteria, mikä yleensä pelastaa kaiken, ei pelastanut tätä annosta. Jänteitä ja aivan liian öljyistä riisiä. Harmittaa kun Siltanen ei sitoudu menyihinsä. Vielä kesällä paikan päältä sai kaupungin ehdottomasti herkullisimmat burgerit!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.04.2015
Note 0

Restaurant: Kitch

Kitch on hurmaava paikka. Ruoka on erittäin maukasta! Itse syön usein tiikerirapusalaatin mutta erikoisen ihanaa on jos ehtii päivällä paikalle sillä monipuolinen lounasmenu tuo hymyn huulille. Henkilökunta on sydämellistä ja asiantuntevaa ja paikan miljöö on kaunis ja kotoisa. Täällä tuntee olonsa aina lämpimästi tervetulleeksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.02.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Paljon kehuttu paikka, jonka viehätysvoima ei ihan minulle auennut. Palvelu oli ystävällistä ja melko ripeää. Tilasin pastan ja mies pitsan. Pastaan oli taputeltu pippuria menemään, joka ei omia makuhermojani kovinkaan viehättänyt. Maistoin miehen pitsaa, joka minusta oli melko kamalaa, mutta vihaankin emmental-juustoa. Mies söi ihan hyvällä ruokahalulla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.06.2014
Note 0

Restaurant: Skiffer Erottaja

Olen käynyt vain kerran mutta sen perusteella sanon että Skiffer tarjoilee minusta Helsingin parhaat pizzat. Vuohenjuustopizza on erinomaista: mansikat hyvä lisä, pohja rapea, tomaattikastike maukasta ja tuore rucola herkullista. Suositeltu punaviini oli myös ihanaa. Palvelu on ystävällistä ja paikka muutenkin rento ja mukava. Menen ehdottomasti toistekin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.06.2014
Note -1

Restaurant: Mikura Sushi

Helsingin parhaita sushipaikkoja hinta-laatusuhteeltaan. Paikka on ehkä sen verran syrjässä, että se jää helposti huomaamatta. Tämä on sääli sillä sushit ovat erittäin maukkaita ja edullisia! Menu on monipuolinen. Palvelu taasen on vaihtelevaa, mutta se ei ole ainakaan minua haitannut. Paikka on pieni joten suuren poppoon kanssa ei kannata mennä. Olen sekä syönyt annokseni paikan päällä että ottanut mukaan. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 02.06.2014
Note 1

Restaurant: Fafa's Sörkka

Fafa's ei petä koskaan. Ruoka on aina yhtä maukasta ja palvelu joka kerta ystävällistä. Hinnat ovat kohdillaan ja napansa saa täyteen. Paikka on pieni mutta palvelutahti on kiireessäkin ripeää. Ehdoton lemppari.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 02.06.2014
Note 4


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites