Closed now

Sumo

Rating 2.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Reviews (19)

Lounasbuffet jossa söin vain sushia. Taisi maksaa 13,80. Mustekala oli sitkeää, lohi osin kuivunutta ja nigirien riisi oli paakkuuntunut ikäviksi palleroiksi. Osa oli kyllä aivan ok mutta osa luokattoman huonoja. Tuohon hintaan voisi olettaa saavansa laatua vaan ei. Palvelu oli ystävällistä. En palaa tänne aivan pian.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 21.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lohi oli aivan kauheaa. Jotain kirjolohta joka jätti etovan hajun riisiin. En rehellisesti sanottuna ole syönyt näin kamalaa sushia ikinä. Kikkomanin pussi soija. Kaupan valkoista majoneesia ruiskuteltu sinnetänne. Riisi ei ollut kiinteää ja tasaista vaan ilmavaa ja epämääräistä. Rullat murtuivat puikoissa. Suosittelen ravintolalle vaikka pizzoihin siirtymistä. Tilaus woltin kautta joten asiakaspalveluun en ota knataa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.01.2018
Rating: 0

Suosittelen ainakin kokeilemaan tätä kauppakeskusravintolaa. 17 € hintaan kuului misokeitto (4 €) ja 12 kappaleen suositusannos, voittopuolisesti lohesta. Sumo on parantanut juoksuaan, samalla kun sen paikallinen kilpailija on ehkä hieman taantunut. Myös henkilökunta on ystävällistä ja palvelu ripeää. Naulakon puuttuminen on selvä miinus talvipalttoo- ja karvalakkiaikaan, mutta näin kesäkeleillä se tuskin ketään haittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 25.05.2016
Rating: 0

Todella suosittelun arvoinen japanilaisravintola kokemus. Emme syöneet sushia vaan alkuun vegealkupaloja ja sitten tempuraa. namii ihan kaikki. Mielenkiintoiset saket tarjolla myös. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

SURKEAA ASIAKASPALVELUA! !! Sen takia ei tekisi mieli mennä uudestaan enää ikinä mutta sushit ihan hyviä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 14.12.2015
Rating: -1

Avajaistarjoussushisetti oli ihan jees, riisi itse asiassa oikein hyvin tehty, mutta nigirit olivat vähän rumia.
Merileväsalaatti oli ilahduttavan iso 5 euron hintaan nähden ja maittava, vaikka ehkä piirun verran kylmä
Sakevalikoima puuttui listalta jostain syystä, mutta ystävällinen tarjoilija kertoi ja kävi kysymässä lisätietoja. Naapuriraflan älämölö häiritsi, mutta toivon, että volyymit laskevat jatkossa.

Menen vielä uudestaan tsekkaamaan muita annoksia.

(Huom! Muokattu arvostelu monta kuukautta jälkeenpäin ensivisiitin jälkeen)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.09.2015
Rating: 0

Espoon parhaat sushit? Monta kertaa käyneenä summaisin seuraavasti: sushi aina tuoretta, raaka-aineet laadukkaita, riisi asianmukaista niin kypsyyden kuin lämpötilankin puolesta (yhtä kertaa lukuun ottamatta, jolloin ylikypsää). Viihtyisä ja valoisa kauppakeskusravintolaksi. Palvelu ajoittain hieman jäyhää (henkilökunnasta riippuen).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.08.2015
Rating: 0

Tapiolan Sumo on ehdottomasti yksi lempparilounaspaikoista. Vaikka en sushin ystävä olekkaan yakiniku naudanliha-bento on vienyt sydämeni ja tonkatsu-bento on myös maistuvaa. Palvelu on tehokasta ja nopeaa. Hinta-laatusuhde on myös lounaalla hyvä. A'la cartesta en ole testannut kuin toisen yakiniku-annoksen, joka oli hieman pettymys: pieni ja kallis annos (ainakin verrattuna herkulliseen ja täyttävään lounaaseen).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.07.2015
Rating: 0

A no-nonsense sushi joint in Ainoa shopping centre. Fresh sushis, and the excellent & crispy Gari (ginger) is apparently made in-house. Salty standard soy served. Pricing fits the "upper west side" location well, miso is 4 euros here.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.07.2015
Rating: 0

Söin lounaaksi Yakiniku naudanlihaa-bento ja tykästyin sen verran, että taidanpa alkaa vierailemaan Sumossa säännöllisesti. Hinta on halpa laatuun nähden ja palvelukin oli mielestäni asiallisen ystävällistä ja ripeää. Kuten joku jo aiemmin totesikin, sisustus on ostaripaikaksi selvästi keskivertoa fiinimpi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.02.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Route
http://www.ravintolasumo.fi/

Options