Opens at 16:00

Olutravintola Oljenkorsi

Rating - / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä olutvalikoima ja oluen seuraksi tapaksia. Ravintolassa on normaalia baaria huomattavasti kattavampi olutvalikoima, kohtuuhintaan. Myös hanassa on hieman erikoisempia oluita. Viskien ystävillekin löytyy hieman normibaarin valikoimasta poikkeavia viskejä.
Palvelu on perusystävällistä ja ravintola on tunnelmaltaan hyvällä tavalla kotoisen nuhjuisa. Ravintolassa voi katsella urheilua, pelata lautapelejä sekä biljardia. Paikan päällä on usein yliopisto-opiskelijoita.
Tapakset eivät ole varsinaisesti erityisen ansioituneita maultaan tai esillepanoltaan, mutta ajavat asiansa oluen seurana erittäin hyvin ja on hienoa, että suomalaisessa baarissa on yleensäkin tapaksia tarjolla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2014
Rating: 0

Saako täältä ruokaakin? ?? (chilipähkinöiden lisäksi)

Olutvalikoima varsin hyvä, hinnatkin kohtuulliset keskustan olutravintoloihin nähden. Henkilökunta pitää järjestystä yllä toisinaan vähän omintakeiseen tyyliin, vastaväitteitä ei suvaita.

Plussat urheilukanavavalikoimasta, miinusta siiä että istumapaikkoja jolta teevee näkyy hyvin taasen ei ole kovinkaan montaa, joskin ravintola ei liene haluakaan sporttibaariksi profiloitua. Miinusta myös siitä, että nurkissa pyörii jumalaton kasa vanhoja iltapäivälehtiä.

Kokonaisuutena varsin mielenkiintoinen kokemus, sillä sulassa sovussa istuvat yliopiston opiskelijat, pitkän linjan juopot ja kaikenlaiset eripari hampuusit. Terassilta voi seurata ulosmenotien iltapäiväruuhkaa.

Kaikki eivät varmasti viihdy, mutta suosittelen käymään ennen kuin tuomitsee.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2013
Rating: 1

. ..smeels like beer and tobacco.. thats all.. (ucan buy expensive beer)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 2€ Added: 01.03.2013
Rating: -6

en ole koskaan tuntenut itseäni asiakkaaksi kyseisessä ravitsemusliikkeessä. Henkilökunta on erittäin huonosti käyttäytyvää asiakkaita kohtaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.02.2013
Rating: -4

EI OLE RUOKAA! !!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2012
Rating: -5

Söin mustekalarenkaita ranskalaisilla. Mustekalarenkaat olivat hyviä, ja ranskalaiset myös

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.08.2012
Rating: 0

Pistäyduimme kavereiden kanssa Oljenkorressa. Muut tilasivat oluen, mutta yksi meistä tilasi makkaraperunat. Annoksen tulemisessa kesti noin 1h 15min - 1h 30min, vaikka välillä käytiin kyselemässä, että missä annos viipyy. Kun annos lopulta tuli, tarjoilijan asenne oli: "No tässä tämä viimein on. En pysty nopeammin tuomaan, kun on niin ruuhkaa. Ei ole minun vika, että kesti näin kauan." Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, olisi ollut pahoittelut, niinkuin asiakaspalvelussa on tapana. Pyysimme ystävällisesti, olisiko mahdollista saada esim. juomaa hyvitykseksi, mutta tarjoilijan mielestä hyvitysjuoma olisi pitänyt pyytää ravintolan pomolta, joka ei ole palkannut tarpeeksi henkilökuntaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.08.2011
Rating: 1

Varsin hyvätunnelmainen kulmakuppila. Ruokapuolellahan Oljenkorsi on varsin vaatimaton - tarjonnassa ranskalaisia, lihapullia, frittimustekalaa ja muuta pubipurtavaa - mutta muuten mahtava paikka. Erittäin hyvä olutvalikoima, miellyttävä henkilökunta ja vanhan rakennuksen konstailematon miljöö. Viikonloppuiltaisin paikka onkin yleensä tupaten täynnä. Toisinaan myös livemusiikkia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 12.12.2010
Rating: 2

Söin mustekalarenkaita ranskalaisilla. Mustekalarenkaat olivat hyviä, ja ranskalaiset myös. Ruuan kanssa oli saatavana ketsuppia, currykastiketta ja chilikastiketta. Chilikastike oli hyvää, currykastike oli ok, ja ketsuppi oli ketsuppia. Ruoka oli melko suolaista, joten lasillinen vettä olisi ollut tälle ruualle hyvä kaveri.

Saavuimme paikalle perjantain ja lauantain välisenä yönä yhden aikaan. Paikka oli tupaten täynnä, mutta biljardihuoneesta löytyi vielä vapaa pöytä.

Yritimme ystäväni kanssa tilata kaksi annosta, mutta jouduimme jakamaan yhden, sillä ravintolasta alkoivat ruoka-ainekset loppua. Joskus aiemmin olemme jääneet ilman ruokaa suuren asiakasmäärän tai ruoka-ainesten loppumisen vuoksi. Ei siis kannattane laskea päivän ainoaa ateriaa tämän varaan, mutta kyllähän tästä, arvan sattuessa kohdalle, kelpo yöpalaksi on.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 26.09.2009
Rating: 5

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Intiankatu 18, 00560 Helsinki - Route
045 1281 667

Options