Unknown

Da Vinci (Lasipalatsi)

Rating 1.8 / 5

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söimme lounaalla pinaattikeittoa ja conellonia. Conelloni oli mautonta, pinaattikeitto vetistä ja lähes syömäkelvotonta. Palvelu oli linjassa annosten tason kanssa. Tilasimme veden, mutta se tuotiin pöytään vasta syömisen jälkeen toisen kerran pyydettäessä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.12.2015
Rating: 0

Palvelu ei kummoista, tarjoilijat (ja keittiö? ) huolimattomia. Tilasin maidottoman pastan allergian vuoksi, ruoka tuli pöytään juustokuorrutuksella. Muutenkin annos välttävä, parmankinkkua sisältävässä pastassa on kinkkuviipale vain koristeena päällä, joten käytännössä ruoka oli pelkkää tomaattikastiketta ja pastaa. Tilatakseen ulos piti jonottaa tiskillä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.07.2015
Rating: 0

minä olin tytyväinen pitzaani ja jälkiiruokaan myös. eikä palvelussakaan moittimista, onkohan tarjoilijat sitten vaihtuneet kun aiemmat komentit ei kovin mairittelivia. Tai sitten osattu ottaa opiksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.07.2015
Rating: 0

Ruoat mitäänsanomattomia, mauttomia, löysiä. Palvelu todella töykeää ja ammattitaidotonta. En olisi halunnut joutua kuuntelemaan tarjoilijoiden kovaäänistä ja typerää hölötystä. Harvoin tulee näin tyytymättömänä ja äkäisenä ulkona syömisestä. Annokset olivat toki halvat, mutta eivät senkään arvoiset. Ilmeisesti paikka luottaa sijaintiinsa ja asiakkaidensa pahaa-aavistamattomuuteen. Ei tarvinne sanoa, että en suosittele kenellekään, enkä mene toiste. Jos ei olisi ollut niin nälkä, olisin jo monta kertaa lähtenyt kesken pois. Annokset olivat pieniä. Palautteeseen vastattiin "ai, no mikäs siinä nyt oli--Aha." Musiikki oli jotain rasittavaa ostoskeskus-poppia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.05.2015
Rating: 0

Kävimme vappuaattona syömässä pastat Da Vincissä. Tämä olisi pitänyt jättää tekemättä, koska umpisurkeasta ja kamalan makuisesta pastasta tuli vain paha mieli. En suosittele tätä ravintolaa kenellekään joka haluaa syödä hyvää ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2015
Rating: 5

No onhan se pizza pyöreä. Huonoimmat pizzat pitkään aikaan, tai ylipäätään koskaan, oikeastaan vain muoto oli oikein. Molemmat ylikypsiä, varsinkin Bianca, joka oli kuivunut puoliksi näkkileiväksi. Jos pizzassa on kananmuna, keltuaisen pitää olla ehjä ja juokseva, nyt sekin oli ylikypsää kumia. Spinacissa on käytetty halpaa tölkkipinaattia, joka ei maistu miltään. Feta on jotakin Apetinan kaltaista salaattifetaa, joka ei sula yhtään, vaan kovettuu sitkeäksi briketiksi. Täytteitä oli todella vähän, mutta tällä kertaa en olisi halunnut yhtään lisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 10.04.2015
Rating: 0

Ruoka oli ihan ok, mutta en palaa uudellleen. Tarjoilijat epäammattimaisia: eivät vieneet pöytään vaan osoittivat "pöytä löytyy tuolta (jostain". Saimme ruokalistat ja minuutin kuluttua toinen tarjoilijoista ilmestyi pöytämme viereen seisomaan sanaakaan sanomatta. Kysyin, että otatko juomatilauksen? Vastaus kuului: "Ei, kun mitä te syötte?". Naapuripöydässä oli käynyt jokin sähellys laskun kanssa ja heiltä veloitettu liikaa. Asiakas huuteli tarjoilijaa pitkän tovin eikä kukaan saapunut paikalle selvittämään ongelmaa. Lopulta asiakkaat maksoivat sillä heillä oli ilmeisesti kiire. Me saimme pian tämän jälkeen tehtyä omat tilauksemme. Ruokaa odotellessamme kuulimme selvästi kuinka tarjoilijat puhuivat suoranaisesti p*askaa aiemmista asiakkaista. Puheenaiheisiin kuului myös edellisillan riennot ja muu epäammattimainen hölötys mikä raikui salin puolelle selvästi. Saimme ruoat melko nopeasti jotka olivatkin ihan ok. Loppuruokailu sujui melko moitteettomasti. Nuori tarjoilija poika pelasti paljon!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 09.11.2014
Rating: 0

Ravintolassa on kivat punavalkoruudulliset pöytäliinat ja yläkerrasta mukavat näkymät Manskulle. Parmankinkkusalaatti oli ihan ok, olisin vain kaivannut muitakin vihanneksia kuin kurkkua ja tomaattia. Persikka sentään toi mukavaa hedelmäisyyttä salaattiin. Kinkkuakin salaatissa oli ihan riittämiin. Kastike olisi kiva saada päättää itse. Nyt salaatin tequilakastike oli vähän omituinen valinta. Seuralaisen pizza näytti kuitenkin todella herkulliselta ja kuulemma maistuikin. Limukka-automatti oli rikki, joten alkoholittomia juomia ei juurikaan ollut tarjolla.

Palvelu oli hieman hidasta etenkin siinä vaiheessa kun laskua olisi haluttu pyytää ja tarjoilijat näyttivät vähän elämäänsä kyllästyneiltä. Meidän pöytää tarjoillut nainen oli kuitenkin ystävällinen. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan OK kokemus. Pizzalle voisin tänne harkita tulevani uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 17.09.2014
Rating: 0

Hidas palvelu, henkilökunta töykeää. Paikka on todella mukava mutta palvelun takia en suosittele.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 15.09.2014
Rating: 3

Rafla hyvällä paikalla. Ruoka menettelee.

Ohi kävellessä tuli bongattua tämäkin rafla Helsingistä ja päätin kokeilla.
Tilasin pizzan ja tilaus sujui ihan ok. Pizza suht syötävää nälkäisenä, mutta ei kuitenkaan yllä monenkaan pizzerian "lättyjen" tasolle. Ravintola italialainen ja luulisi pizza kulttuurin olevan hallussa, mutta ei nyt ainakaan onnistunut veto ollut... vaikka kuten sanottua nälkäisenä meni alas.

Alkupalana pelkkää vaaleaa leipää. Mielestäni leipäpalasen tai pari olisi voinut tuoda pöytään, eikä olla alkupalapöydällä.Varsinkaan kun siellä ei muuta ollut. Jonkinlaista salaattia alkupalaksi olisi kyllä voinut olla.

Mielestäni rafla niin hyvällä paikalla että pikku viilauksin jne tästä voisi saada vieläkin toimivamman ja menestyneemmän paikan

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.09.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki - Route
(09) 640065
http://www.davinciristorante.fi/index.php

Options