Keittiö auki

East Food Corner

pikaruokala
Arvosana 2.9 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen tilannut täältä viimeisen 4kk aikana neljästi. Tilauksista kaksi on saapunut, mutta valitettavasti kaksi muuta tilausta on kadonnut kuin tuhka tuuleen. En voi suositella tätä paikkaa ainakaan jos aiot tilata, et voi ikinä tietää tuleeko
pizza vai ei? Paikanpäälle kannattaa mennä jos täällä nyt on pakko asioida.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Pannupizza oli mehevä, kuuma ja maistui mainiolta. Tein tilauksen netissä ja 50 minuuttia myöhemmin oli pizza ovella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.10.2014
Arvosana: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.Todellakin joutui soittamaaan perän, missä tilaus viipyy. Vaikuttu kebab olevan vanhaa ja ranskalaiset lasten annos. En käytä kyseistä pitseriaa toiste. Surkeaa!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.01.2014
Arvosana: 0

Intialainen ruoka on erittäin hyvä ja pizzat maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Iskender kebab sunnuntaioloja helpottamaan. Ihan ok annos - punainen soosi hyvää, jogurttia säälittävän pieni määrä, leivänpalat maistui pizzanpohjalle, kebab normaalin makuista. Palvelussa ei valitettavaa - haettiin mukaan ja ruoan valmistumisessa kesti viitisen minuuttia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.04.2013
Arvosana: 0

hyvänmakuista, perusruoka parempi vaihtoehto, hyvät intialaiset ruuat, ja ihan norm pizzat, pastat ehkä ei niin hyviä, sekä kebab on aika kehnoa, muuten kannattaa hedottomasti maistaa heidän intialaisia ruokia

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.03.2013
Arvosana: 0

ÄLÄ TILAA! !!!!!
Oltiin aamun ensimmäiset asiakkaat. Tunnin jälkeen tilaus oli unohtunut johonkin sekä keskustelu oli töykeää. Toisen tunnin jälkeen tuli naaman eteen kaksi onnetonta lättyä, pohja raakaa, tomaattikastike kadonnut, juusto oli yksinkertaisesti omituista, jalapenoja oli suuret kolme kappaletta, kana oli erikoisen väristä?? Niin joo ja pizzat tuli lähes kylminä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2013
Arvosana: 0

Intialaisen ruoan currykastike maistui ihan joltain tutulta Pirkka-currytahnalta, jota oli jatkettu vedellä. Hirveää. Katkaravut olivat mauttomia, kuin suoraan pakkasesta ja mikrolla lämmitetty. Rullakebab oli pahanmakuista mössöä. Ulkonäkö oli niin huono, että se oli varmaan haettu jonkun syömättä jättäneen lautaselta. Tämän ruokailun jälkeen oloni oli niin likainen, että oli pakko syödä porkkana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.01.2013
Arvosana: -1

Intialainen ruoka ja tilaus kesti tulla 1,5 tuntia. Ja kun soitimme niin tilauksemme oli matkalla - no peruimme tilauksen. Emme tilaa enää - koska joka kerta sama homma. Toimitusaika minimissään lähes 2 tuntia...eli äänestän jaloillani ja jätän väliin ja suosittelen samaa muille. Kannattaa kiertää kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.12.2012
Arvosana: -1

Suoraan sanottuna ihan paskaa palvelua. Pizzan luvattiin tulevan 30-60 minuutin sisällä, ja puolentoista tunnin jälkeen soittaessani mies ilmoitti olevansa matkalla. Hieman yli parin h jälkeen soitin ja peruutin koko tilauksen (joka oli vain yksi näköjään tosi vaivainen kebab ranskalaisilla). Oli kyllä törkeää ja työntekijät eivät edes pahoitelleet!!! Suosittelen paikan välttämistä kaikille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 16.05.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vuotie 3, 00980 Helsinki - Reitti
097274868
http://www.eastfoodcorner.fi