Keittiö auki

Pizzeria Maavi

pizzaa ja kebabia
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Perusmättöä. Ei mitään erikoisempaa mutta reipas ja nopea toimitus kotiin. En ole ollut paikan päällä syömässä, tilataan aina kotiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2015
Arvosana: 0

Hyvää kebabbia, iskender tulisella kastikkeella nam

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: 0

Tilasin pizzan kerrostalo asuntoon. Kuski ei vaivautunut tuomaan pizzaa ovelle asti,vaikkakin rapun alaovi oli auki. Heidän kotsivuiltaan ei myöskään käy ilmi onko heillä tarjolla minkä panimon tuotteita. Tämä hieman hankaloittaa netitse tilaajia ensimmäisellä kerralla. Itse pizza oli kyllä muuten hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 0

Ookoo paikka, lähin pizzeria, ok pizzat ja kebabit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Toimii. Etenkin pizzat ovat maukkaita ja täytevaihtoehdoissa muutamia erikoisuuksia mihin ei yleensä tunnu törmäävän (mm. vuohenjuusto). Myös pitafalafel ja -kebab ovat oikein hyviä. Vuosaaren paras pizzeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 1

Surkea paikka, surkeat ruuat, yläkanttiin hinnoiteltu. Annoksiin tulee sellaista moskaa mukaan jota ei ruokalistan mukaan kuuluisi tullka. Vuosaanren ylivoimaisesti surkein pizzeria, uskomatonta että ollut näinkin kauan pystyssä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.08.2013
Arvosana: 0

15 minuuttia odoteltuani sain ruokani viimein.
Hirvein kokeilemani kebab kermaperunoilla. Kebabit sain syötyä kovinmpaan nälkääni, mutta raa'an oloiset perunat jäivät ällöttävään liemeensä lepäilemään aina roskiksen kautta jätehuoltoon asti.

Pizzoissa ruoan laatu vaihtelevaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 2

Vuosaaren paras pizza- ja kebabravintola. Pitafalafelissa ja iskender kebabissa aina tuoreet, itsetehdyt leivät. Myös pizzat ovat keskivertoa paremmat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2012
Arvosana: 1

Tulinen kebab oli saatu aikaiseksi ropsuttelemalla reippaasti normi pullo Tabascoa lihan päälle, joka meni maultaan näin pilalle. Mukaan otetut pizzat olivat peruskamaa sitkeine ja paksuhkoine pohjineen. Ei eroa muista lähio pizza/kebabpaikoista edukseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.08.2012
Arvosana: 0

Hyvä tuuli.
Aurinkolahden ylistetty kebapkulma ei loista ulkoa. Synkkien sinisten teippien alta esittäytyy kuitenkin varsin viihtyisä pieni ruokala. Kulmikas tila jää mieleen. Palvelu on oikein mukavaa, kahvitkin tarjotaan odottavalle. Asiakasvirta on sunnuntaipäivänä hurja, nuorisoa etenkin. Jonkinlainen hyväntuulisuus paistaa lävitse työvoiman suunnalta.

Take away -kebab nautitaan varsin pitkän ajan kuluttua, mutta makuseikat selviävät. Lihan laatu on hyvä. Leipä on itseleivotun tuntuista. Suuri osa mausta saadaan aikaan habanero-kastikkeella, joka - osin omasta valinnasta johtuen - sabotoi ruokaa aavistuksen. Uusi kokeilu tehdään paikan päällä, kun kohdalle sattuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.01.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kalkkihiekantie 1, 00980 Helsinki - Reitti
09 344 3800
http://www.maavi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita