Kitchen is open

Kahvila Tyyni

Rating 2.9 / 5

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Päätin sunnuntaikävelyllä poiketa kahvilaan, jonka olemassaoloa en aikaisemmin ollut huomannutkaan. Sijainti on mitä loistavin ja korvapuusti oli oikein hyvä. Kahvi vain oli ihan hirveää. Henkilökuntana oli ystävällinen nuorimies. Häntä ei ollut ohjeistettu kunnolla. Pöytiä ei ollut varmaan koko päivänä pyyhitty eikä hän hoksannut pyyhkiä niitä vaikka kävi kuikuilemassa ja vaikkei hänellä ollut mitään kiirettä kun asiakkaita oli vain muutama. Kannattaisi palkata reipasotteisempi ja hoksaavaisempi henkilö hommiin. Paikasta saisi vaikka kuinka ihanan keitaan kun vähän panostettaisiin siisteyteen ja laatuun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.06.2015
Rating: 0

Vaalisunnuntain kahvihetki.

Olin jotenkin tämän kopin mieltänyt aikaisemmin viereisen ravintolan terassikalustevarastoksi tai vastaavaksi.Nyt tuli poikettua.

Syötäviä en kokeillut, mutta sekä normikahvi että pullovesi kuplilla hyvää laatua.

Kiva istuskella puun alla ja katsella luonnon tekemisiä. Lokki kalasteli pikkufisuja menestykseskkäästi pitkän tovin. Oli ilo huomata että ihan kaikki Helsingin lokit eivät elä ranskanperunoilla ja jäätelöllä..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.06.2014
Rating: 0

Loistava ympäristö, hyvät makeat piirakat ja suolaiset croisantit. Valitettavasti paikka on huonosti johdettu. Henkillökuntaa on ihan liian vähän asiakasmäärään nähden. Tänäänkin vain yksi kundi, joka paiski töitä hiki hatussa, mutta siitä huolimatta jonutusaika täysin kohtuuton.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 85€ Added: 27.07.2013
Rating: 0

Kello 13 torstaina tiskissä vain jokunen korvapuusti, vaaleita karjalanpiirakoita sekä keksejä. Jääkahvia en saanut, koska ei ollut jäitä...jäätelölaari pelasti tällä kertaa. Tällä paikalla saisi paljon myytyä, jos vain olisi mitä myydä! Ensi kerralla ohi ja toiseen kahvilaan. Valikoima mitätön.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 11.07.2013
Rating: 0

Täältä saa erittäin hyviä espressopohjaisia kahveja! perusplörö toisaalta on yleensä aivan hirveää...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 12.06.2013
Rating: 0

Tällä kertaa emmeehtineet tehdä tilausta, kun työntekijä sai raivokohtauksen, alkoi itkeä ja juoksi pois huutaen "vitun idiootit, ettekö te tajua, ettei teitä kuulu olla näin paljon!". Jonoa noin 5 ihmistä ja 3 tyhjää pöytää. Vaikka olisi kiire, vain yksi työntekijä paikalla niin hiukan voisi miettiä myyjien soveltuvuutta alalle ja työoloja. Myyjä sanoi raataneensa tauotta yksin 5 tuntia. Vierailu ei ollut ensimmäinen, mutta jää kyllä viimeiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.06.2013
Rating: 0

iloinen helsinkiläisten ulkoilmakahvila. Kun fillari kulkee edes kilometrin päästä ohi, tulee aina käännyttyä Tyyni-kaffilaan kaffille.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 16.09.2010
Rating: 0

Kiva paikka, kiva henkilökunta, kiva suunnittelu. Selkeästi Helsinkiläinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.09.2010
Rating: 1

Su 15. 8. töissä oli kolme henkilöä, mutta silti homma ei toiminut. Aikaa kului ihan liikaa. Työnjako pitäisi saada selväksi ja työ organisoitua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2010
Rating: -1

Kahvila Tyyni on viihtyisä kahvila upealla ja rauhallisella paikalla aivan veden äärellä. Myös paikan tarjonta vaikuttaa hyvältä. Valitettavasti tähän ensimmäisen käyntini (13.8.2010) hyvät puolet sitten jäävätkin.

Tulin tyttöystäväni kanssa Tyyneen aamukahville, matkalla töihin. Töissä oli yksi nuorehko henkilö, jolla tuntui olevan hieman kokemuksenpuutetta. Saavuttuani tiskille tilausta varten, hän kertoi minulle "että menee hetki". Jouduin kuitenkin odottamaan kokonaiset 10 minuuttia, että sain tilata kahvin ja teen kun hän teki aamupalaleipiä jo kahvilassa istuville asiakkaille. Kun lopulta sain kahvini, ei sen kanssa ollut saatavilla kuin täysmaitoa.

On hienoa, että kahvila tarjoaa aamupalalla itse paikan päällä tehtyjä leipiä. Tämä kuitenkin vaatisi sen, että paikalla olisi myös toinen ihminen töissä, sillä nykyisellään palvelu oli vain aivan tolkuttoman hidasta (asiakkaita oli minua ennen paikalla 5 kpl, joista 2 odottivat leipiään).

Sijainti on erinomainen, toivottavasti kahvilan palvelu saadaan sujuvammaksi, jotta viitsisi paikassa uudestaan käydä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Helsinginkatu 56, 00250 Helsinki - Route

Options