Closed

Katri Antell - Paciuksenkatu 21

Rating 3.6 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Herkullista ruokaa ja hyvät ruokalistat. Ystävällinen henkilökunta! Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 13.08.2014
Rating: 0

Kahden käynnin kokemuksella ruoka hieman mautonta ja mielikuvituksetonta. Salaattipöytä voisi olla parempi ja jälkkärit muutakin kuin valmiskamaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.01.2013
Rating: 0

Aivan järkyttävän heikkolaatuista ruokaa. Esim 11.7.2012 seafood lasagne syömäkelvottoma suolaista. Tämä vain yksi esimerkki paikan tarjonnasta. Myöskään tilaustarjoilut eivät ole laadultaan hyväksyttäviä, esim kylmää kahvia! Ei koskaan enää, enkä suosittele kenellekkään!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.07.2012
Rating: -1

Melko perus työpaikkaruokala. Ei nouse suosikiksi. Jo ulko-ovella hämmentää: kaksi hieman eri sisältöistä listaa samalle päivälle ja kun sisältä löytyy vielä kolmas, niin valinta on vaikea - mitä soppatykistä ja höyrylootasta loppujen lopuksi löytyykään?

Tässä vaiheessa henkilökunta onneksi rientää apuun ja lautaselle päätyy mustajuurikeittoa sekä sitruunakanaa. Salaattipöydän antimet normisettiä - ilmeisesti erikoissalaateille on oma linjasto.

Keitto on hyvää, kana raikasta, mutta ulkonäkö ja koostumus tuovat ikävästi mieleen koulussa saadun viillokin...

Torstai on toki rokka ja lettu -päivä. Harmikseni täältäkään ei saa itsepaistettuja, rapeita räiskäleitä. Jos joku tietää mistä saa, niin on hyvä ja ilmoittaa. :)

Miljöö on ok, ei mitenkään superviihtyisä ja osin jopa sotkuinen - etenkin astioiden palautus asema. Huh. Tämä näky kun jää aterian päälle viimeiseksi mieleen, niin eipä tee toiste mieli palata.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.03.2012
Rating: -1

Location

Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki - Route
020 770 2218
http://www.katriantell.fi