Closed now

Evin

Rating 2.3 / 5

Reviews (17)

Mainoksissaan ilmoittelevat että kahden pizzan ostajalle 1,5 litran limu mukaan tietyllä hinnalla. Tästä kun kysyin puhelimessa niin yhtäkkiä ei käykään. Agressiivisella huonolla suomella "ON UKSI PIZZA" mölötystä vaan kerran toisensa jälken, kun sanoin että tilaisin kaksi pizzaa. "ON UKSI PIZZA". En kyllä suosittelisi tämän kokemuksen perusteella. Annan rahani mieluummin jollekin jolla perus asiakaspalvelutaidot hallussa. Pizzassa kolme kertaa paksumpi pohja kuin yleensä näissä kebab/pizza mestoissa. Hinnoissa myös pari euroa enemmän kuin muilla, wonder why.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yksinkertaisesti paras.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.02.2016
Rating: -5

Evinin pitafalafel on muodostunut omaksi suosikkiannokseksi. Näitä tulee tiputeltua vähintään pari kertaa kuussa, tosin useimmiten syömme satsin puoliksi vaimon kanssa, niin valtava se on! Falafelsatsi ei ole Fafasin tasoa, mutta parhaita ellei paras peruskebumestan esitys paksuine jugurtteineen jne. mitä itse olen syönyt. Ainoa miinuksen aihe on kaikissa annoksissa käytetty sama bulkkisalaattikastike, mikä oikeasti pudottaa annosten makua. Jotain lisäsatsausta tähän, niin annokset kilpailisivat rinta rinnan keskustan "parempien" paikkojen kanssa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Ok ruoat, pienet tilat. TV kovalla. Terassi epäsiisti. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.06.2015
Rating: 0

Taas vaihtunut omistaja. Pizzat huononee ja täytteet vähenee kun omistajat vaihtuvat vuoden välein.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.06.2014
Rating: 0

Pizzat täällä ihan ok, vaikka eivät Tapulin parasta. Rullakebab on muuten jees, mutta pakattuna pahvirasiaan ilman foliota TODELLA vaikea syödä. Myös kuuman kebabin sekaan laitetut isot tomaattilohkot sekä kurkunviipaleet latistavat lopputulosta. Rullan päälle laitettu juusto taas todella hyvä ja yllättävän paljon maistuva bonari!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.01.2014
Rating: 0

Pizzat ovat isoja ja nälkä lähtee varmasti.
Kebab on hyvää ja annokset runsaita, vaikkakin ehkä hieman pienentyneet viime aikoina. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 27.01.2013
Rating: 0

Isot ja runsastäytteiset mehevät pizzat, eikä jää nälkä. Salaattipöydän valikoima on erinomainen, joskus tarjolla jopa fetaa. Kiva pikku kesäterassi, jossa tosin ajoittain häiritsee viereisen räkälän känninen möly. Palvelu on asiakaslähtöistä ja aina ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.06.2012
Rating: 1

Tapulissa lounasaikaan. Tarjonta on hitusen niukkaa, pizzaa tuntuu tulevan joka tuutista. Evin näyttää ulkoapäin katsottuna miellyttävimmältä, siispä sinne.

Tiskin takana on porukkaa runsain mitoin, syy selviää hetken kuluttua; terveystarkastaja on visiitillä puljussa. Sivusta kuuntelevana ei moitteen sijaa juuri tunnu löytyvän, mikä lupailee hyvää. Listalta valitsen pekoni-kinkku-salamipizzan, alkuun kuuluu salaattipöytä ja limppari sisältyy myös hintaan.

Salaattipöytä on varsin positiivinen yleisilmeeltään. Freesiä perustavaraa, sen lisäksi mainiota kylmää kana-pastasalaattia. Liikaa ei olisi kuitenkaan kannattanut syödä, huomaan pizzan saapuessa pöytään. Kokoa on todella runsaasti, ja lihaisat täytteet takaavat sen, että puolet on otettava mukaan. Täytteet ovat kelpo settiä, salami kunnon siivuja eikä epämääräistä haketta, pekoni olisi saanut olla hieman rapeampaa. Kokonaisuus vahvasti plussan puolella kuitenkin.

Tila on jees, vessa siisti ja palvelu kohteliaan miellyttävää. Varsin hyvä peruspizzeria normaalia asiallisemmalla salaattipöydällä. Suosittelen ainakin paikallistasolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.04.2012
Rating: 1

Todella isot annokset ja parhaimmat kebabit asiakaspalvelu ystävällistä

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 18.05.2011 View previous reviews (2)
Rating: -1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ajurinaukio 5, 00750 Helsinki - Route
09-22488408

Options