Kitchen is open

Kotipizza Oulunkylä

pizza
Rating 3.5 / 5

Reviews (6)

Kokeeksi Kotipizzaa Oulunkylän tapaan. Pizzerian tilat osoittautuivat hieman paremmiksi kuin mitä Google Maps oli antanut ymmärtää. Kotipizza ei pääkaupunkiseudulla juurikaan loista viihtyisillä ruokasaleilla, mutta kyllä tällaisessa perussiistissä paikassa voisi pizzaa natustaa tuoreinta Seiskaa selaillen. Testikerralla kuitenkin otettiin pizzat kainalokuljetukseen.

Palvelu oli erittäin ripeää, vaikkakin minun puolestani pizzat olisivat saaneet hankkia väriä pintaan vähän kauemminkin. Tuoksu ja maku olivat ehtaa Kotipizzaa, mutta jotenkin jäi suorituskeskeinen fiilis. Kalpean Kotzonen vihreä salaatti oli isokokoista silppua. Monsterin ohuet taikinatangot taipuivat niin, että niiden dippaaminen muistutti enempi uittamista. Joskus uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.09.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämän alueen parhaat pizzat, miellyttävä palvelu! Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2015
Rating: 0

Tahan saakka olen aina luullut etta valitessa kotipitsan ei yllaty, muttei myoskaan pety, silla tuotteet ovat standardilaatua, kioskista riippumatta.

Noh, en luule enaa, BBQ kotsonen pohja oli ohut ja jopa raaka, eika pysynyt kasassa kun sita koetti syoda, sisusta tungettu tayteen vetista monjaa, joka valui syodessa sormille.

Ainoastaan postmix cocis oli standardilaatua.

Paikka itsessaan oli siisti ja kaikki toimi kuten kotipitsassa yleensa, joskin sisalla oli erittain kuuma.

Nyt Rabbe valot paalle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.03.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.07.2010
Rating: 0

Paikka on remontoitu juuri, tilava, todella siisti ja yllättävän viihtyisä. Pizza oli hyvää ja palvelu oikein ystävällistä. Jos täältä saisi lasillisen viiniä, niin voisin kuvitella viihtyväni pidempäänkin kuin yhden pizzan ajan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.02.2009
Rating: 0

Tavallinen kotipizzeria, näistä tykkää jos tykkää tai syö sitten vain nälkäänsä. Paikka oli siisti ja homma hoitui tosi tehokkaasti ja ystävällisesti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.12.2008
Rating: 0

Location

Siltavoudintie 9, 00640 Helsinki - Route
09-7579 6850
http://www.kotipizza.fi/