New Closed now

Niska Helsinki

Rating 1.9 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (2)

Niska aiheutti järkyttävän pettymyksen suurten mainospuheiden jälkeen. Niska kuvailee itseään termein, joita en voisi hyvänäkään päivänä käyttää kuvaamaan ravintolan tarjontaa. Ravintola on saapuessamme neljän aikaan tyhjä, mikä on odotettavaa. Sisustus on edellisen munakasravintolan jäljiltä käytännössä sama, edelleen hyvin karu ja yksinkertainen. Tarjoilijasta ei välity kuvaa, että hän aidosti haluaisi palvella meitä, mutta toisaalta saamme tilattua hyvin nopeasti, sillä mitään small talkia tai juomaehdotuksia ei tule.

Valitsin Magdan eli perinteisen margherita-tyyppisen pizzan. Pizza näyttääkin jo tavalliselta pakastepizzalta ja maistaessani huomaan sen myös muistuttavan sitä hyvin paljon. Pohja ei todellakaan ole mikään rapea, ja ahvenanmaalaisen meijerin juusto on todella tympeän makuista. Pizzassa ei ole mitään omaleimaista enkä todellakaan voi väittää, että se on yhtään parempi kuin kaupan Ristorante pakastealtaasta. Valitettavasti tämä kokemus jäi viimeiseksi tässä ravintolassa, enkä voi suositella Niskaa kokeilemisen arvoiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2019
Rating: 0

Ok pizzeria, mutta verrattaessa muihin tuoreisiin laatupizzerioihin suoritus jää vähintään keskikertaiseksi sähköuunilla paistetuksi lätyksi ok raaka-aineilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kanavaranta 3-7 D 19, 00160 Helsinki - Route
041 319 8337
https://www.niskahelsinki.com/

Options