Unknown

O'Learys

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets
Free wifi

Reviews (6)

Amerikka/Mexicolaista ruokaa sekö vegaani mättöä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pöytään vienti sujui ongelmitta, samoin saimme ruokalistan heti. Sitten odotimmekin että meiltä otetaan tilaukset, odotimme ja odotimme. Muut asiakkaat, jotka olivat tulleet myöhemmin saivat tehtyä tilauksensa ja saivat ruuatkin syötyä ennen kuin me saimme ruokaa. 45 min odoteltuamme, saimme ruoat. Hyvää mutta ylihinnoiteltua. Palvelu oli huonoa, jo toišen kerran peräkkäin. Kolmannella kerralla taidan mennä muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 05.10.2014
Rating: 0

Not too good service. Eait time even at desk 15min. No awareness of who is first.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.03.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Pöytäänohjaus oli nopea ja sain ruokalistankin samantien. Sitten alkoivat ongelmat, eli odotin 40min ja kukaan tarjoilija ei tullut ottamaan tilaustani. Yritin välillä vinkata tarjoilijalle ja hän nyökkäsi, mutta ei ikinä päässyt luokseni. Paikka oli noin puolillaan ja salihenkilökuntaa oli runsaasti väkimäärään nähden. Jostain syystä minut sivuutettiin täysin. Katsoin kelloa, että lentoni lähtee ja pakko olisi kuitenkin syödä jotain. Poistuin O'Learystä ja menin Cafe Toriin syömään keittoa, joka osoittautui hyväksi vaihtoehdoksi niin hinnan, kuin palvelun puolesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1€ Added: 21.02.2014
Rating: 0

Ajateltiin ottaa "kimppakori" ja kysyttiin tarjoilijana toimineelta vuoropäälliköltä saako siihen lisäksi ranskalaiset, ei osannut vastata. Viiniä tilatessamme katsoimme että onpa kallista, mutta näköjään hinta on per lasi, tarjoilija kuitenkin huomautti että "niin tää hintahan on sitten 12cl", ahaa.. Kimppakorissa oli kolme mozzarellatikkua, kolme cheese-jalapenoa, pari selleri- ja kurkkutikkua sekä kasa nachoja jotka oli maustettu niin voimakkaasti että eivät enää maistuneet hyviltä. Palvelu oli todella hidasta vaikka ravintola ei ollut edes täynnä, tilauksen ottoa odoteltiin n. 10min ja laskua saimme odottaa 35min. Siinäkin sanoimme että lasku puoliksi niin tarjoilija siihen totesin että "jaa ottaako toinen toisen ruuan (kimppakori) ja toinen toisen (ranskalaiset), siihen totesimme sitten että eikun koko lasku siis puoliksi... Jatkossa haen ruokani lentokentällä jostain muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.07.2013
Rating: -1

Annan harvoin palautetta ravintolaruuasta, mutta nyt oli kyllä melkoinen pohjanoteeraus. Tarjolla kylmää pastaa, joka kylläkin lämmitettiin mikrossa ruuan laadusta valitettuani. Makukin oli samaa tasoa kaupan valmisaterioiden kanssa.

Palvelu oli hyvää tasoa, tarjoilija jaksoi olla kohtelias, vaikka annoin hänellekin suoraa palautetta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2012
Rating: 2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Helsinki Airport Helsinki-Vantaa Lentoasema/ Airport 01530 V, Helsinki - Route

Options