Serving lunch

Pizzeria Maavi

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Perusmättöä. Ei mitään erikoisempaa mutta reipas ja nopea toimitus kotiin. En ole ollut paikan päällä syömässä, tilataan aina kotiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2015
Rating: 0

Hyvää kebabbia, iskender tulisella kastikkeella nam

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2015
Rating: 0

Tilasin pizzan kerrostalo asuntoon. Kuski ei vaivautunut tuomaan pizzaa ovelle asti,vaikkakin rapun alaovi oli auki. Heidän kotsivuiltaan ei myöskään käy ilmi onko heillä tarjolla minkä panimon tuotteita. Tämä hieman hankaloittaa netitse tilaajia ensimmäisellä kerralla. Itse pizza oli kyllä muuten hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.06.2014
Rating: 0

Ookoo paikka, lähin pizzeria, ok pizzat ja kebabit.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.05.2014
Rating: 0

Toimii. Etenkin pizzat ovat maukkaita ja täytevaihtoehdoissa muutamia erikoisuuksia mihin ei yleensä tunnu törmäävän (mm. vuohenjuusto). Myös pitafalafel ja -kebab ovat oikein hyviä. Vuosaaren paras pizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.10.2013
Rating: 1

Surkea paikka, surkeat ruuat, yläkanttiin hinnoiteltu. Annoksiin tulee sellaista moskaa mukaan jota ei ruokalistan mukaan kuuluisi tullka. Vuosaanren ylivoimaisesti surkein pizzeria, uskomatonta että ollut näinkin kauan pystyssä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 23.08.2013
Rating: 0

15 minuuttia odoteltuani sain ruokani viimein.
Hirvein kokeilemani kebab kermaperunoilla. Kebabit sain syötyä kovinmpaan nälkääni, mutta raa'an oloiset perunat jäivät ällöttävään liemeensä lepäilemään aina roskiksen kautta jätehuoltoon asti.

Pizzoissa ruoan laatu vaihtelevaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.10.2012
Rating: 2

Vuosaaren paras pizza- ja kebabravintola. Pitafalafelissa ja iskender kebabissa aina tuoreet, itsetehdyt leivät. Myös pizzat ovat keskivertoa paremmat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2012
Rating: 1

Tulinen kebab oli saatu aikaiseksi ropsuttelemalla reippaasti normi pullo Tabascoa lihan päälle, joka meni maultaan näin pilalle. Mukaan otetut pizzat olivat peruskamaa sitkeine ja paksuhkoine pohjineen. Ei eroa muista lähio pizza/kebabpaikoista edukseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.08.2012
Rating: 0

Hyvä tuuli.
Aurinkolahden ylistetty kebapkulma ei loista ulkoa. Synkkien sinisten teippien alta esittäytyy kuitenkin varsin viihtyisä pieni ruokala. Kulmikas tila jää mieleen. Palvelu on oikein mukavaa, kahvitkin tarjotaan odottavalle. Asiakasvirta on sunnuntaipäivänä hurja, nuorisoa etenkin. Jonkinlainen hyväntuulisuus paistaa lävitse työvoiman suunnalta.

Take away -kebab nautitaan varsin pitkän ajan kuluttua, mutta makuseikat selviävät. Lihan laatu on hyvä. Leipä on itseleivotun tuntuista. Suuri osa mausta saadaan aikaan habanero-kastikkeella, joka - osin omasta valinnasta johtuen - sabotoi ruokaa aavistuksen. Uusi kokeilu tehdään paikan päällä, kun kohdalle sattuu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.01.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kalkkihiekantie 1, 00980 Helsinki - Route
09 344 3800
http://www.maavi.fi

Options