Opens at 17:00

Ravintola La Maison

modern french
Rating 4.6 / 5

Take a look at the reviews from our Facebook page: https://www.facebook.com/lamaisonhelsinki/

La Maison offers French gourmet food with a modern twist prepared by head chef Pauli Novitsky. As a perfect companion, enjoy a selection of natural wines hand-picked by Sommelier Toni Aikasalo and restaurateur Mari Kärkkäinen.

We want you to feel well and enjoy life together with us. Our dining area fits 40 friends and if you need privacy, we can reserve our intimate 2-person cabinet for you.

For larger groups we recommend our 14-person cabinet, which has seen many memorable anniversaries and corporate events.

We warmly welcome you to experience our hospitality.
-Mari and Pauli


Customer experience

Accessible
Special diets
Free wifi

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin testaamassa uudistuneen LaMaisonin ja yllätyin positiivisesti. Osaava henkilökunta ja hyvät maut. Ravintolassa selvästi panostettu viineihin. Usein emme ota viinisuosituksia, tällä kertaa kuitenkin teimme poikkeuksen joka kannatti sillä viinit täydensivät ruokia loistavasti! ehdottomasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2017
Rating: 0

Kävimme testaamassa tableonlinen 39e 3 ruoksa tarjouksen kun monet sitä niin vuolaasti ovat kehuneet. Saimme onneksemme ihanan nurkkapöydän sohvineen.Alkuun ankanmaksaa ja rapuja, päälle siikaa ja iberico-porsasta ja jälkeen suklaata ja omenaa. Tarjoilu oli loistavaa, suositusviinit natsasivat täydellisesti.varmasti sommelier taustainen henkilö. Ruoat mauiltasn ihan perushyviä ja onnistuneita, kaikista kuitenkin puuttui se jokin twisti. Miljöö erittäin viihtyisä ja upea. Sisustus viimeisen päälle harkittu. Palvelun ja miljöön takia voisin tulla uudelleen mutta ruoan ja viinien hinnan takia taidan jättää väliin, onhan helsinki täynnä kokeilemisen arvoisia ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 07.02.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Vaikka yleensä kammoksun päivän menuita, tällä kertaa yllätyin positiivisesti monipuolisesta tarjonnasta. Kolmen ruokalajin menu maistui kaikille pöytäseurueemme jäsenille ja erityisesti viiriäinen jäi positiivisesti mieleen. Myös suositellut viinit ja juomat olivat hyviä, tosin yleinen hintataso aika korkea juomien suhteen. Tarjoilu pelasi, eikä ruokaa joutunut odottamaan (ei myöskään liukuhihnameininkiä). Paikkana ravintola on oikein viihtyisä, mutta vähän jäi harmittamaaan ettei tajunnut varata nurkassa olevaa sohvapöytää - näyttivät niin mukavilta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

Nautimme pidemmän kaavan mukaisesti seurueemme kesken a la carte-listaa läpikotaisin. Mukaan mahtui onnistuneita annoksia, mutta ikävän monta hutia. Annoksissa yksinkertaisesti liikaa yritystä ja komponenttia, jotka eivät toimi keskenään. Less is more.
Palvelu vähän hitaanpuoleista, mutta perushyvää ja viinisuositukset hyviä, mutta erittäin hintavia(yli100€/plo).
Rahallisesti panostus samoissa tähtipaikkojen kanssa, vaikka kokemus ja hinta-laatusuhde eivät samaan yllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 03.01.2016
Rating: 1

Tyytyväisenä poistunut iso seurue liikenteessä. Ilmeisesti vuodenvaihteen sesonkia varten supistettu juhlamenu toimi hyvin, ja allekirjoittaneen valintana olivat merirapu, lohikeitto ja ankka sekä juustot ja suklaavaahto.
Sommelier suositteli hyviä ja persoonallisia ranskalaisia viinejä, joita seurueemme nauttikin runsaasti. Tuskin ilman suosittelua olisimme osanneetkaan noita usein harvinaisia omatuontiviinejä uskaltaa kokeillakaan.
Hyvin korkeatasoisesti toteutut ruuat saivat aikaan vain hyväksyvää muminaa. Ainoa seikka, joka olisi voinut olla toisin oli meriravun liemi, se vaikutti hiukan vajaasti kokoon keitetyltä, vaikkakin oli aromikasta.
Tarjoilu ei ollut nopeaa, mutta koska meillä oli paljon puhuttavaa ja nautimme alkudrinkeistä, oli se meille riittävän ripeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Ihastuttava pieni uutuusravintola. Ruoan laatu kuitenkin vaihteli hieman. Söimme kolme ruokalajia, joista alkuruokamme merirapu ja iberico-possu, sekä pääruoat pippuripihvi ja paistettu ankanrinta olivat oivallisia. Sen sijaan alkuruokien jälkeen tilaamamme lohikeitto ei maistunut miltään, mikä oli suuri pettymys tämän tasoisessa ravintolassa. Jopa suola tuntui keitosta unohtuneen. Tarjoilija tuntui olevan hieman epävarma, vaikutti välillä olevan hieman hukassa ruokien suhteen. Ravintolatila on erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen, varsinkin pimeänä syysiltana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 54€ Added: 23.11.2015
Rating: 0

Firstly, the food wasn't bad, there was a lot going on at each course, my problem was nothing was explained about the dishes. They were just placed in front of us & we ate.
The wines were explained, the waiter had knowledge of each of them, & was happy to explain them.

It was rather overpriced for the overall experience, which was 3 courses.
I won't be back, unfortunately.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

miellyttävä uutuusravintola keskustassa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2015
Rating: 1

Ruoka ihan ok mutta palvelussa ollaan kyllä jotenkin "hukassa". Alkuruuan leipiä ei tuotu koskaan.. ja sitä ei edes pahoiteltu kun siitä huomautimme. Pääruokana pihvi - sen kypsyysastetta ei kysytty... Perusasioita luulisin. Todennäköisesti en mene uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 14.11.2015
Rating: 0

Todella hyvä ja maukas ruoka! Valitettavasti palvelu lannisti. Meidät jätettiin huomiotta useaan otteeseen illallisen aikana. Suosittelen kuitenkin hyvin hinnoitellun ruoan johdosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 21.09.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Tehtaankatu 21, 00150 Helsinki - Route
050 321 21 68
http://lamaison.fi

Options