Opens at 11:00

Ravintola Päivänsäde

Rating 4 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Miljöö enemmän "Menninkäinen", mm. musiikki ei sovi yleiseen tunnelmaan, mutta päihittää vastapäätä olevan food courtin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.05.2015
Rating: 0

Käytiin olmen hengen porukalla syömässä Syö10:llä viikoilla. Tämä paikka oli loista uusi löytö ja varsinkin tuohon hintaa. all-you-can-eat menu oli vertaansa vaila. Itse olen opiskeluaikoina asunut venäjällä ja saanut paikallisen babushkan tekemiä blinejä. Tällä taustakokemuksella Päivänsäteen blinit oli mielestäni tosi hyviä ja samaa mieltä oli muu seuruekin. Täytemahdollisuuksia oli mielestäni runsaasti. Itse suosin perinteistä smetana, mäti+sipuli versiota ja oli muuten hyvvää! :) Käynnin jälkeen olen suositellut paikkaa lähes kaikille tutuilleni. Harmi vain etten muista mitä ko . menu maksaisi ilman Syö10-viikkoja. Tämä paikka kannaatta käydä itse kokeilemassa :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.03.2015
Rating: 0

Kävin syömässä Päivänsäteen blinibuffetin kympillä (Syö Helsinki). Hintaansa nähden erinomainen setti, valikoima oli laaja ja eri vaihtoehdot pääasiassa hyviä.

Hieman jäin kaipaamaan mm. suolakurkkua, lisäksi monet vaihtoehdot jäivät hieman valjuiksi mauiltaan, ehkä olisivat hieman mausteita kaivanneet.

Paikkana Päivänsäde oli hyvin viihtyisä, tyylikkään yksinkertainen sisustus. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.02.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kaisaniemenkatu 4, 00100 Helsinki - Route
0452320410

Options