Avautuu 06:30

Ravintola Arthur

suomalaista
Arvosana 4 / 5

Ravintola Arthur Helsinki on toiminut vuodesta 1927, jolloin avattiin siihen aikaan Hospizina tunnetun hotellin suuren suosion saavuttanut ruokala. Jo kirjailija Aino Kallas kertoi kirjassaan kaipaavansa kaikkien Helsingin ruokapaikkojen joukosta Hospizin hyvää, yksinkertaista ja yksilöllistä kotiruokaa. Nykyisellä paikallaan Ravintola Arthur on toiminut vuodesta 1957 ja suosio lounasravintolana sekä yksityis- ja yritysjuhlapaikkana Helsingissä jatkuu edelleen.

Ravintola Arthurin keskeinen sijainti, rento tunnelma, loistava keittiö ja kolme rauhallista kabinettia yhteensä 100-hengelle tarjoavat laadukkaat puitteet kabinettiruokailuihin, merkkipäiville ja erilaisiin juhlin. Myös perinteiset vappulounaat, äitien- ja isänpäivälounaat, pikkujoulut ja joulupöytä ovat jo käsitteitä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli epämääräistä mössöä, salaatit pääosin suoraan eineksiä, perunapallot kovia ja pastaa oli monessa muodossa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 01.12.2015
Arvosana: -4

Söimme afterwork hampurilaiset salaatilla. Salaatinkastike oli hyvää ja hampurilainen maukas.

Toisen hampurilaisen pihvi oli vaan medium, mutta toisen kuitenkin full cookd. Mainitsimme asiasta ja annoksen tilalle tuotiin hampurilainen ilman salaattia ja ranskalaisia. Uusi hampurilainen kypsällä pihvillä oli jees, mutta miksi jättää salaatti ja ranskalaiset pois.

Palvelu oli kuitenkin ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Hyvä paikka järjestää kokouksia ja muita seminaar tilaisuuksia. Lounaspöytä on ollut aina kattava ja hyvälaatuinen, erityisesti joulupöytä oli erittäin runsas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.08.2013
Arvosana: 0

Hotellin pihvejä maistamassa. Alkuruokana salaatti ja pääruokana pippuripihvi. Ravintola sisustukseltaan ja tunnelmantaan varsin retro. Sisustus -60 ja -70 luvulta sen jälkeen ei ole viihtyisyyteen satsattu, vaikka pienillä asioilla paikasta tulisi erittäin hieno.
Salaatti tarjoiltiin nopesti ystävällisen hymyn kera. Kooltaa annnokset olivat reiluja alkusalaateiksi. Salaatin makun ja asettelu ei vastannut odotuksia.
Pihvi sen sijaan oli täydellinen niin kypsyydeltään ja pippurin maultaan että kastikkeeltaan. Kerraankin pippuripihvi oli maustettu kunnolla. Lisukkeet sen sijaan olivat varsin vaatimattomat, pari siivua tomaattia, raakaa sipulia ja perus ranskalaiset. Kokonaisuutena annos ei vastannut hintaansa 26 €.
Toivon että näinkin perinteinen hotelli kehittäisi annoksiaan vastaamaan paremmin hintaansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2012
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0

Reception.
Hotelli Arthurin lounasbuffet tuli vihdoin eteen. Salaattipöytä oikein kohtuullinen, sisältäen omannäköistäkin yritystä. Leipäpöytä valitettavasti valmiskamaa, pienellä hämäyksellä. Alkukeittona tänään herne-. Todella maukas ja raskas. Kasvisvaihtiksena perinteinen kasvispyörykät tomaattisoosissa. Aivan syötävä sekin, persoonaton toki. Lohimureke sienissä on varsin mukiinmenevä. Mustapekkahärkä on kuitenkin onnistunein lämpimistä. Laatulihaa, paksu kastike. Pari lisäkettä, niissä voisi vähän parantaa.

Avara tila, paljon jengiä. Ystävällinen palvelu. Siistiä. Hinta lounassektorin ylemmässä puoliskossa, mutta siedettävä laatuun nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.02.2012
Arvosana: 2

Monipuolinen lounsabuffet. Kalaa ja lihaa oli vaikka miten monta lajia, keitto oli maittavaa eivätkä salaatti- ja leipäpöytäkään jättäneet paljon toivomisen varaa. Palvelu oli meille todella ystävällistä. Uskallan suositella lounaspaikaksi melkein kenen tahansa seurassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2011
Arvosana: 2

Ruoka on aina tasaisen ok, mutta palvelu tasaisen nyrpeää. Hinta onneksi suhteessa tähän aivan kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.03.2011
Arvosana: -1

Kattava lounaspöytä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 30.03.2010
Arvosana: 0

Lounas-buffet yllätti positiivisesti. Muun keskustan tarjonnasta poikkeavasti kotiruokamaisempaa ja valikoima hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 28.02.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki - Reitti
0917344208
http://www.hotelarthur.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita