Serving lunch

Ravintola Tilkanranta

finnish delicacy
Rating 1.5 / 5

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pizza oli ehkä Helsingin huonoin. Palvelu? Missä? Ei ole. Menkää ihmiset muualle syömään. Ja juomaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.08.2014
Rating: 0

Söin lounaalla sveitsinleikkeen (tai "Sweitsinleikkeen", kuten liitutaululla luki). Leike oli ikävän vetinen ja täysin mauton, kasvikset totta kai ylipehmeiksi keitetty vanhaan kunnon huoltoasematyyliin. Ala-arvoista ruokaa. Ei tänne enää kuin kaljalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.07.2014
Rating: 0

Inkkari kun ei ymmärrä edes ottaa käyttöön numerolappu systeemiä et ruoka tulis oikeaan pöytään ajallaan eikä tarvis kysellä et mitä sulle oli sekä voishan sen lounaslistan päivittää nettiin kun kumminkin se tehdään koneella niin ei tarvis hakea lounaslistaa paikanpäältä ja muutenkin aika surkee paikka !

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.05.2014
Rating: -3

Keskinkertaisia leikeannoksia, joilla kyllä nälkä lähtee, muttei ehkä houkuttele asiakkaaksi lähi ofiiseja ja työmaita kauempaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.04.2014
Rating: 0

Aivan kauhea räkälä! Paikalliset deekut juo bisseä aamustailtaan. Ei voi sanoa ravintolaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.03.2014
Rating: 0

Kävin sunnuntaina hakemassa pizzan ruokalistalta. Sen tekemisessä meni lähes 30 minuuttia vaikka ravintolassa ei ollut edes muita asiakkaita. Pizza oli huonoin ikinä. Juuston koostumus oli jotenkin hämärä ja en ollut koskaan sellaista nähnyt pizzan päällä. Maku oli täysin hirveä ja jouduin jättämään puolet syömättä. En ole ikinä elämässäni joutunut jättämään pizzaa syömättä sillä se on ruoka joka on lähes mahdoton pilata ellei ole aikomusta siihen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Heikohko salaattipöytä sekä ulkomaalais taustaisen hekilökunnan työntekijän ammattitaitoisuuden puute , lounas tulee milloin mihinkin pöytään eli ei tilaus järjestyksessä sekä ei toimiteta samalle pöytä seurueelle samaan aikaan vaan toiset joutuu odottaman pitkään omaa lounastaan

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.11.2013
Rating: 1

Täysin apaattinen "Ei voi vähempää kiinnostaa" "palvelu"asenne. ..Ruoka järkyttävää, aurajuusto ei maistunut miltään, eli todnäk ollut pakkasessa viisi vuotta, lihan alkuperää ei uskalla edes arvuutellla! Kiertäkää kaukaa!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.08.2013
Rating: 3
     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2012
Rating: 0

Paikka on nuhjuinen ja räkälämäinen. Palvelu on hieman sinnepäin. Tiskillä otetaan ruokatilaukset vastaan miten sattuu, mutta kalja virtaa. On aivan sama kuinka kypsänä pyydät perunasi ne ovat aina raakoja. Annokset ovat suhteellisen pieniä ja raaka-aineet vaikuttavat laaduttomilta.
Salaattipöytä on välillä kohtalaisen laadukas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 21.09.2011
Rating: -2

Location

Tilkankatu 6, 00300 Helsinki - Route
(09) 2414385
http://www.ravintolatilkanranta.com