Kitchen is open

Sivukirjasto

Rating 2.3 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jooei,
ihmetyyppi tiskin takana, Vanha nainen kehtasi halveksia oluen maistelua. Sen saman oluen mitä myy hanasta. Luonnotonta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2016
Rating: -8

Rasvaista pubiruokaa juopuneille. Valmiskamaahan se on että ei sillä Michelin tähtiä saada, mutta ei se kai ole tarkoituskaan.
Henkilökunta ja palvelu on ihan loistavaa!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.01.2015
Rating: 0

Kilpailija.
Pubiruokaperinnettä parhaimmillaan. Kanakoreja, toasteja, tapaksia, pizzaa, panineita, ranskalaisia ja kalaa jne. Ja yömyöhällä. Paljon parempi vaihtoehto kuin moni alueen kebapmestoista.

Ilmeisesti rasvakeitin ja uunit toimivat, sillä ainakin itse nauttimani kanakori (noin 7€) oli todella mainio esitys. Kanapuikot olivat kaikkea muuta kuin perinteiset kuivat nugetit, ranskalaiset pubiolosuhteissa aivan loisteliaat. Koska kokin ammattitaitoon ei voi nojata, ja pakastesafkasta on lopulta kysymys, on tyydyttävä tähän arvosteluasteikkoon.

Sivukirjaston meininkihän on mainio vallan. Erikoisoluita, rentoa nuorisoa, tietokilpailuja, kirjanvaihtoseinä. Olutravintolamainen, muttei kuitenkaan ketjumainen. Asiallinen, mutta ei missään nimessä mieleenpainuva henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.02.2012
Rating: 2

Viihtyisä pienehkö pub, ruokalista melko laaja mutta ei mitään erityisiä yllätyksiä, normaalia pitsa/toast-linjaa pääasiassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.11.2011
Rating: 1

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Fleminginkatu 5, 00530 Helsinki - Route
http://www.facebook.com/sivukirjasto

Options