Unknown

Stockmann Deli (Mannerheimintie)

Rating 3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olin poikaystäväni kanssa kahvila delissä ja kyllä täytyy myöntää että nolotti! ! Ei minkään näköistä järjestystä kassan takana, laskin että parhaimmillaan 6 henkilöä touhuamassa eikä kukaan tiennyt kelle oli mikäkin kahvi ja leipä tulossa. Organisaatio aivan hukassa ja asiakas sai toistaa saman tilauksen ainakin kolmeen kertaan, koska tilauksesta puuttui juuri tilaamani latte, jonka pyysin mukaan. Sain kahvini lasissa, ja kun kertasin jälleen että nämä oli kaikki mukaan kaatoi tyttö latteni lasista take-away mukiin, puolet juomasta oli vaahtoa ja tyttö vielä sanoi, sori tää pieni häsläys! Ei näyttänyt olevan kukaan vuoropäällikkönä saamassa tätä häsellystä kokoon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.10.2013
Rating: -2

Erinomainen soijalatte, hinta 3,20 € ja reilu koko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 21.08.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2013
Rating: 0

Kaikkea kiireeseen. Ei tässä hulinassa tosiaan kahvistaan tai muusta juuri nauttia voi, mutta helpotusta saa shoppailun aiheuttamaan uupumukseen ja verensokerin laskuun.

Tankkaukseen suosittelisin Stockan kolmioleipiä tai salaatteja. Käytävän toiselta puolelta saa sushia myös, mutta sen hinta-laatu ei osu kohdalleen. Soija on suolaisimmasta päästä ja wasabi tulee joko tuubista tai annospussista - ei Stockan normaalia korkeaa tasoa siis. Yksi vaivainen ebi-nigiri maksaa 2,5e, C'moon!

Jännää on myös se, että täällä ykköskerroksessa croissant maksaa 1,9e ja kolme kerrosta ylempänä 2,20e. Rauha maksaa.

Piknikille menijöille vinkiksi, että Herkun juusto-osastolla kiltti myyjä voi pilkkoa juustot sopiviksi suu/annospaloiksi, jos nätisti pyytää :)

     
     
     
Experience: Lunch Added: 13.10.2012
Rating: 0

Stockkan eka kerroksen kahvila. Varsin hälyisä paikka ja viihtyisyys heikonpuoleinen. Sijainti tietysti hyvä ja plussaa on laaja piirakka, pasteija yms valikoima Delin vieressä joka on myös hyödynnettävissä. Mm. ohra-karjalanpiirakkaa kannattaa maistaa. Deliä voi hyödyntää city-picnicin lähtöruutuna; valmiit salaatit kertakäyttöhaarukoineen mukaan ja Espan puistoon kesäpäivästä nauttimaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.07.2012
Rating: 0

Location

Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki - Route
09-1211