Unknown

Taste of Nepal

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (3)

Makumaailmaltaan itäisen Helsingin top 3:een. Siisti ja miellyttävä sisustus. Yltiöpalvelevainen henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.05.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasnepal (joskin paikan nimi taisi olla Mayur? )

Kohtelias palvelusväki, lienee itse omistaja. Englanniksi asiointi. Chililammas, listan tulisuus kahden chilinkuvan verran, ei silti mikään infernaalinen kokemus. HiLaSu lounas meinigeissä silti hyvinkin kohdillaan.

Hieman säälittävä salaattivalikoima tarjolla, niihin en ryhtynyt, kahvikaan ei ehkä parasta laatua, mutta lounaan kyytipojaksi kun kuului niin ei malttanut olla maistamatta.

Hieman nuhjuinen paikka jossa epämukavat keinonahkaistuimet, mutta koska annos oli ihan kelvollinen ja ravintoloitsija mukava ja kohtelias, jäi vierailusta positiivinen maku. Voisin käydä toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.02.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lievä parannus aiemmasta. Asun ravintolan lähellä ja minua periaatteessa kiinnostaisi käydä ravintolassa, joka sijaitsee lähellä asuinpaikkaani, joten kävin tsekkaamassa ravintolan kuultuani, että sen omistaja oli vaihtunut.

Ravintola on yhä entisen nuhjuinen: ilmastointi ei oikein toimi ja ikkunoita ei ole pesty kunnolla.

Alkupalaksi tuodun ohuen leivän yhteydessä ei tuotu mitään dippikastiketta, missä suhteessa ravintola poikkeaa useimmista muista nepalilaisista. Itse pääruoka-annos näytti päällisin puolin olevan OK. Siihen kuului myös esim. pieni annos salaattia, mikä ei ole nepalilaisissa itsestäänselvyys.

Pääruoaksi syömäni lammas oli mureaa ja kastike maukasta ja sopivan mausteista. Kastikke oli kuitenkin luonteeltaan vähän ruskeakastikemainen, mistä en oikein pitänyt. Myös maustaminen jäi laadullisesti jälkeen kaupungin parhaista nepalilaisista.

Palvelu oli melko nopeaa ja ystävällistä, hymyileväistäkin.

Ravintolalla on vielä parantamisen varaa. Monilla nepalalilaisilla ravintoloilla on listallaan lammaspyöryköitä tomaatti-paprika-sipulikastikkeessa. Toivoisin niitä myös tämän ravintolan listalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.01.2018
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aurinkoranta 8, 00990 Helsinki - Route

Options