Unknown

Tortilla House - Tortilla Truck

fresh mex
Rating 4.6 / 5

Tortilla Truck closed for the season and eagerly waiting for new indoorlocations to open and for next summer season.

Come experience Fresh Mex as it should be- food prepared from fresh ingredients and served inside freshly made tortillas.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (25)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pork Burrito isoon nälkään ja quesadilla pienempään nälkään - toimii hyvin. Southwest-kastikkeessa on sopivasti ytyä. Kannattaa ottaa safkat mukaan, koska istumaravintolaksi tätä ei ole tarkoitettu. Mielestäni nykyään laatu ei enää vaihtele niin paljon kuin ennen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Monipuoliset herkulliset maut, tuoreus maistuu. Erinomaista katukeittiöruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.07.2014
Rating: 0

Kanatortilla kaikilla herkuilla, oli todellinen herkku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.09.2013
Rating: -1

Valopilkku. Syysiltojen hämärtyessä ja sadetihkun vihmoessa Kampin sivukujilla loistaa yksi lohduttava valo: Kehuttu tortillavaunu on auki vielä ilta yhdeksältä!? Äkkiä sinne.

Tilaan pikkutortilloja kolme tsipaletta, kukin omalla täytteellään eli kana, kasvis sekä possu. Kylkeen tuli vielä muutama tasokkaampi taco-sipsi.

Take-away -boksi on kierrätyspahvinen, joten plussaa siitäkin. Mutta entäs ne maut?! Todella hyvin maustettuja kaikki, herkullista, pikkuisen hottia ja jotenkin vain aivan kielenmennessäänvievää. Possu oli makeahkoa, joten ei lie kaikkien makunystyröiden mieleen.

Ja oikeasti: lettu todellakin paistettiin siinä odottaessa, jes! Pian isompaa burritoa puraisemaan...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 11.09.2013
Rating: 3

Tortillat tehty tuoreista raaka-aineista. Aitoa katukeittiötunnelmaa. Suosittelen lämpimästi. Possuburrito erittäin toimiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.09.2013
Rating: 1

Melkein ikävä tulee, kun tämä rekka kurvaa naapurustosta pois! ;) Mielestäni Tortillahouse painii aivan omassa sarjassaan pikaruoan suhteen. Ehdottomasti paras vaihtoehto täytteeksi on mehevän mausteinen ja hiukan makea Pork, sillä jauheliha ja yrttikana ovat valitettavasti olleet melkoisen kuivia ja ylikypsiä. Muiden raaka-aineiden rapeus ja raikkaus (suosittelen "kaikilla mausteilla"), sekä koko annoksen omaperäinen makujen combo saavat veden herahtamaan kielelle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.09.2013
Rating: 0

Ainakin Pork burrito olit jumalaisen hyvää, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.08.2013
Rating: 0

Burrittotiskillä työskentelee monta eri ihmistä, minkä vuoksi laatu vaihtelee paljon. Parhaimmillaan burritot ovat niin hyviä, että niitä tekee enemmän mieli kuin kulman takana olevia Fafasin falafeleja. Toisinaan makea possu on kuivaa ja kastikkeita lurahtaa liikaa, mikä on ikävää. Työntekijöiden pitäisi vetää yhteistä linjaa. Muuten kärry on oikein hyvä ja tervetullut katukeittiöiden joukkoon (:

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.08.2013
Rating: 0

Tosi positiivinen yllätys ja virkistävää vaihtelua! Possu ja jauheliha oli molemmat tosi hyviä ja ihan mahtavaa, että saa valita vapaasti haluamansa raikkaat lisukkeet. Suosittelen lämpimästi! +++++

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.08.2013
Rating: -2

Valitsin ensimmäisellä kokeilukerralla possuburriton. Täytteitä ja kastikkeita sai itse valita. Käden käänteessä valmis burrito olikin jo hyppysissäni sisältäen possun lisäksi esim. riisiä, mustapapuja, salaattia, tuoresalsaa ja muita kastikkeita. Maut olivat mielestäni kohdillaan. Possu oli pehmeää ja sen makeus sopi mukavasti savuisen ja lempeän tulisen chipotle-kastikkeen kanssa.

Kovin nälkäiselle ei yksi burrito riitä karkoittamaan nälkää, joten tästä johtuen lähes 9 euron hinta tuntuukin vähän korkeahkolta kokoonsa nähden.
Plussaa kuitenkin juomien kohtuullisesta hinnoittelusta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.08.2013
Rating: 0


Location

Talvitauolla, 00100 Helsinki - Route
0447055575
https://www.facebook.com/tortillatruck

Options