Opens at 11:00

Amarillo

tex mex
Rating 2.6 / 5

Reviews (37)

It's been a couple of years since I last stepped in this place.

The atmosphere was a bit lacklustre and the decor tired. It just felt worn out, like it needs a total refit. I shudder to think what the kitchen equipment is like.

As someone else said, the menu doesn't seem to have changed for years.

The "music" was terrible (if you've ever heard youths drive by with a huge subwoofer in the boot, with throbbing bass, then you have some idea what it was like to spend an hour in Amarillo).

The food (we both had Rockerfeller Ribs) was certainly edible, but I couldn't praise it more than that. They no longer give foil-wrapped clean-up tissues with the ribs dish.

With so many other options in the Grain Village, this was probably my last trip to Amarillo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Jos ajatukseesi ravintolaillanvietosta kuuluu alkupaloja rennosti seurassa, ihmisvilinää, muutama ruokavaihtoehto ja sormisyötävää. Amarillo on tasoonsa nähden hiukan hintava, sillä pääruuat ovat melko pieniä meksikolaisittain ja menu yllättävän suppea. Ruoka itsessään kuitenkin hyvää a erityisesti alkupala tacot dippeineen vei kielen. Suosittelen myös fajitas-maustettuja härkapapu "pullia" salaatilla, mehukasta! Ananas tuoretta ja dippeä kannattaa yhdistellä. Mojo mainiota ja salsa verde tuhtia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.01.2017
Rating: 0

Amarillossa on nykyään paljon suppeampi menu kuin muutama vuosi sitten ja paljon hyviä ruokia on jäänyt pois. Amarillon ruoka teki minuun vaikutuksen joskus kun olin 17-v., mutta viimeisen parin vuoden aikana aina kun olen käynyt, olen ollut vähän pettynyt. Hinta/laatu -suhde on suhteellisen kohdillaan, mutta olen kyllä syönyt paljon parempaakin ruokaa samaan hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 12.10.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka perushyvää. Tarjoilijat usein hieman kokemattomia. Tilaamani drinkki oli aivan ylimakea. Sisustus on hieman kulahtanut, ei enää tätä päivää. Ruokalista ei ole uusiutunut ainakaan kymmeneen vuoteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.08.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruuat oli ihan kelpoista ketju-texmexiä. Siinä puolessa ei erityisiä kehuja eikä moitteita. Kuitenkin se että ruokaa jouduttiin odottamaan tunti tilauksesta, jättää pahan maun suuhun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2015
Rating: 0

Ruoka perusketjumättöä ja palvelu ystävällistä, joskin hidasta. Plussaa siitä, että kerrankin tulinen kastike oli todellakin tulista. Eihän täällä tule muuten kuin joskus s-tarjousten perässä käytyä, kulinaariset elämyset hankitaan jostain muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.05.2015
Rating: 0

Noh, Tarjoilun hitaus jaksaa aina yllättää. Ja tällä en tarkoita ruuan tulon kestoa vaan juomien, palvelun ja laskun saamisen hitautta.

Burgeri paikaksi ihan ok, jopa kasvisruokailijan mielestä, mutta muuten kasvisruuat menneet alaspäin roimasti. Esimerkiksi vege burriton täytteenä käytetty quorni on aivan kamalaa.

Mutta iltamme onneksi pelasti edullinen keskimaan viini.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.03.2015
Rating: 2

Amarillosta olen aina saanut hyvää tuokaa, vatsan täyteen ja iloisen mielen. Rento paikka käydä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 05.07.2014
Rating: 1

Erinomainen palvelu, tarjoilija etsi meille vapaan pöydän, ruoka tuli nopeasti vaikka aluksi tarjoilija varoitteli puolen tunnin odotusajasta. Ruoka oli hyvää ja annos sopivan kokoinen ja lopuksi laskukin saatiin samantien ruokailun lopettaessamme. Hyvä kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 28.06.2014
Rating: 1

Chicken pocket, kylmä lätty, täynnä jäävuorisalaattia, pari mautonta kanan filettä, salsaa (? ), vuohenjuusto ok. Aika sotku. Joskus täällä oli hyvää ruokaa, nyt pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 10.05.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Puistokatu 2, 40010 Jyväskylä - Route
(010) 767 5513
http://www.amarillo.fi/amarillo-jyvaskyla.html

Options