Unknown

Jyväskylän Vanha Asemaravintola

Rating 3.1 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Surkeaa palvelua ja huono ruoka. Pihvi tuotiin lähes raakana, vaikka tilattiin se kypsänä. Kun pihvi lähetettiin takaisin kokille ja kerrottiin, että ei olla tyytyväisiä siihen, niin se lähetetiin meille takaisin keittiöstä sanoilla "se on ihan hyvä". Ei mitään pahoittelua ym. Siinä syötiin sitten raakaa pihviä ja maksettiin itsemme kipeäksi. Lohdutin kumppania, että myös kala jonka tilasin oli ihan kuivaksi paistettu korppu.
Jäi todella paha mieli en voi suositella kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2016
Rating: 0

Vatsan sai hyvin täyteen lounashinnan (kympin) edestä - buffet sis. alkuruoan, runsaan salaattipöydän, leivät, kaksi pääruokavaihtoehtoa ja kahvin/teen + keksin.

Alkukeitto oli vain aika tavallinen ja suolainen. Sosekeitossa oli häiritsevän paljon epämääräisen kokoisia "sattumia", eli ei oltu maltettu soseuttaa kokonaan tasaiseksi - sosekeittoa tai oikeaa keittoa, ei mitään siltä väliltä minulle, kiitos!

Kaikissa pääruoissa oli myös jotain oleellisesti pielessä: siika oli uunissa ihan kuivaksi paistettua ja mautonta, uunilohi puolestaan (jota myös oli jostain syystä tarjolla, vaikka päivän kalaruokana piti olla nimenomaan tuota em. siikaa) oli suhteellisen mehevää, mutta AIVAN liian suolaista (ravintolan käsitys "hyvin maustetusta" lohesta, jollaiseksi sitä kehuivat..?). Lounasseurani mielestä liharuokavaihtoehto, wieninleike, taas oli sitkeää (siltä se paloittelutaistelu todella näyttikin).

Grillatut lisukevihannekset olivat pelkkää kesäkurpitsaa, seassa vähän porkkanaa. Osa noista vihannesviipaleista oli palaneita, osa jäänyt raa'aksi. Lilluivat lötköinä vesi-rasvaseoksessa.

Keitetyissä perunoissa ei sentään ollut mitään valittamista, ainakaan tällä kertaa: ne olivat normaalia, hyvää perussettiä! :D

- Mutta jos ei mikään muu ruoka tuolla joskus sattuisikaan millään maistumaan, niin ainakin runsaan, monipuolisen ja tuhdin salaattipöydän antimillakin saisi kyllä vatsansa täyteen, pelkästään! Siitä iso plussa Asemaravintolalle. :)

Sisustus voisi olla hieman arvokkaampaa, paremmin suunniteltu ja paremmin linjassa rakennuksen arvon kanssa. Katon rumat ilmastointiputketkin saisi varmaan huomaamattomammiksi, joko naamioimalla tai edes maalaamalla samanvärisiksi kattojen kanssa..?
(Olen minäkin, todellakin, lukenut Eat.fi:ssa paikasta enemmänkin arvosteluita aiemmin: miksiköhän ne katoavat kummallisesti..?) ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.05.2016
Rating: 0

palauttelempa tänne aikaisemman arvosteluni. Tämähän on toinen kerta kun Vanha on täällä arvosteltavana - edelliset arvostelut kun mystisesti hävisivät täältä :-D

Satuin syömään ilmeisesti Jyväskylän remppamiesten kulinaristien kanssa - fine diningin perässä olivat varmaan.

Tarjoilija ei tiennyt mitä ruokaa lounaalla on tarjolla. Leipiä varten olisi ollut rambo-puukko piakallaan. Pääruoaksi söin omenasoossilla päällystettyä kalkkunaa. Tai varmaan se sitä oli, kalkkunaa ei makean omenan alta maistanut. Kokemus ei minua puhutellut, siitä huolimatta aion käydä paikassa uudestaan toteamasa tilanteen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 13.12.2015
Rating: 1

suosittelisin

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2015
Rating: -2

lounaalla 06102015 syöty "mannerheimin lohi" oli erinomaisen maukasta ja valmistettu ja aseteltu lautaselle taidolla, jälkiruoka "kolmen suklaan kakkua" ja kahvi olivat myös erinomaisia! MUTTA tarjoilija joka hoiti jos hoiti tarjoilun oli alalle sopimaton; ei tervehtinyt, ei toivottanut tervetulleiksi, vastasi jos vastasi kun kysyttiin, oli koppava, viinilasit olivat likaisia ja pyynnöstä vaihdettiin niskaa nakellen ilman että olisi pyydetty anteeksi! niin minä isäntänä kuin vieraanikin olimme hyvin pettyneitä käyntiimme! enkä ymmärrä miksi tarjoilija työvuorossa ollessaan syön samassa salissa asiakkaan kanssa kun pitäisi huolehtia asiakkaista!?
illalla kun tulimme syömään saaristolaispöydän antimia (kaikesta huolimatta miten lounaalla palveltiin) oli toinen tarjoilija ja palvelu oli hyvää kuten ollut aikaisemmilla keroilla kun olen ravintolassa käynyt noin kymmenen kertaa ja ruoka oli hyvää!
en tiedä enää uskallanko tuoda vieraita ravintolaanne vaikka saaristolaispöytää
haluaisivatkin koska lounaskäynnillä 06102015 jäi todella paha mieli! koska ravintola tilana ja ruoka ovat hyviä ei kannata
pilata mainetta huonolla osaamattomalla tarjoilijalla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.10.2015
Rating: 0

Toista kertaa syömässä isommalla porukalla.

Tänään oli alkukeittona lohikeitto ja pääruokana jauhelihapihvejä sekä lisukkeena salaatti pöytä.

Ravintola on erittäin viihtyisä ja hienot kristallikruunut korostavat vielä korkean tilan vanhaa tunnelmaa. Huippu kivasti sisustettu ja erittäin siisti ruokapaikka. Myös varsin suosittu, josta kertoi lounas ajan aivan täysi sali.

Ruoka oli erittäin hyvää ja saaristolaisleipä kruunasi vielä alkukeiton maun täydellisesti. Jauhelihapihvit olivat maustettu erittäin hyvin, koko seurue hämmästeli miten hyvän makuisia pihvit olivat, arkiruokaa parhaimmillaan.

Suosittelen kaikille paikallisille sekä ohikulkijoille, jotka haluavat maistella hyvää ruokaa viihtyisässä ympäristössä.

Ensimmäisellä kerralla maistelin Saaristolaispöydän merellisiä herkkuja, joita tosiaan kannattaa maistaa.

Suosittelen ja käyn jatkossakin tässä viihtyisässä paikassa syömässä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.10.2015
Rating: -2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hannikaisenkatu 18, Jyväskylä - Route

Options