Kitchen is open

Porin Suomalainen Klubi - Svenska Klubben

club restaurant
Rating 1.8 / 5

Reviews (10)

Ruoka enintään kohtalaista. Ylihinnoiteltu selvästi laatuun nähden. Ennen niin hyvä paikka ei ole enää veroisensa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 12.08.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

loistavaa evästä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 07.08.2015
Rating: 0

uskomatonta son**a. Paikan taso on mennyt kuin lehmän häntä alas, kukan ei tiedä mistään mitään ja se näkyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 15.01.2015
Rating: 0

Useamman hengen seurue, valmiiksi tilattu menu. Sähläystä varauksen kanssa; jouduimme toiseen tilaan kuin oli suunniteltu. Alkuruokina tuikitavallista jäävuoripohjaista tomaattisalaattia, jossa salaatin reunat jo vähän ruskeat... Tavallista, mutta runsasruotoista lohta. Varsin maukasta lidl-tyyppistä perunasalaattia. Punajuuriviipaleita ja mikroskooppisia, kovia vuohenjuustoviipaleita. Pääruoaksi erittäin rasvaista sianliharullaa, sinänsä sieviä häränlihaviipaleita, paahdettuja kasviksia, - ok, mutta melko vähäisesti. Kastiketta oli tarpeeksi, mutta se oli taas hyvin suolaista. Jälkiruoaksi oli odotettu suklaista jouluhalkoa, joka osoittautuikin sitten suklaakääretortuksi, joka oli täytetty puolukkamussella ja päällystetty runsaasti pikakahvilla maustetulla kermavaahdolla. Odotukset eivät täyttyneet. Tarjoiluhenkilökunta ei myöskään ollut täysin tilanteen tasalla ja käyttäytyi lähinnä olutkapakkaan sopivalla tavalla. Luulisi, että ravintolat kilpailisivat huonoina aikoina asiakkaista, mutta näin ei tunnu käyvän. Ns. hyvistäkin paikoista saa täysin sattumanvaraisesti kunnon ruokaa, ja aina yritetään mennä siitä, missä aita on matalin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2014
Rating: 0

Loistava palvelu, hyvät kabinettitilat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2014
Rating: 0

Olimme ainoat asiakkaat. Tilat ovat hienot ja palvelu asiantuntevaa. Söin ribsit (19e), jotka olivat "ihan ok" - eivät kuitenkaan peruslounasruokaa parempia. Toinen seurueestamme otti merilohta (25-26e), joka oli kymmenisen euroa vastaavan annoksen hintatasoa kalliimpaa. Kala oli keskimääräistä suolaisempaa. Sanoisin, että yleensä ottaen kokemus jää vaajaksi, joka luultavasti johtaa siihen, että jazzien ulkopuolella pöydät ammottavat tyhjyyttään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.08.2013
Rating: 0

Alkuruoka oli pyöreälle valmisleivänsiivulle ladottua kuorittua katkarapua suoraan pakastealtaasta ja runsaasti rutistettua sitruunamehua sekaan plus mauton kermapohjainen vaahto. Pääruokana mauton mutta suht murea mutta täysin ylikysä liha myös mauttoman riisikakun ja niukan mutta rapeiden uunivihannesten kera. Pohjanoteeraus oli Valion vaniljajäätelösiivu valmiin mehukastikkeen kera ja aterian kruunasi Töykeä mutta ylenkatsova ja asiaton henkilökunta ! Kiitos !! Taso laskenut vuosien kuluessa kuin lehmänhäntä... :(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.05.2012
Rating: 0

Kodikas ja idyllinen ravintola, etenkin kesäisin! Ruoka kodikkaan maukasta, ehdottomasti kaupungin parhaita ravintoloita!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.04.2011
Rating: 0

Söimme seurueella etukäteen tilatun kokonaisuuden yläkerran kabinetissa, josta komeat näkymät joelle. Valitettavasti maisemat taisivatkin olla Klubin parhaat antimet.

Alkuun tarjoiltu kermainen sienikeitto oli perushyvää, kylkiäisenä tarjoiltu esipaistettu patonki latisti annosta; onhan Porissa saatavilla mahtavia paikallisiakin leipiä.

Pääruoka, naudan ulkofilepihvi madeirakastikkeella oli kehno esitys. Toiveita paistoasteista ei oltu huomioitu, vaan ruokailijoille tuotiin pihvit miten sattuu. Madeirakastikkeesta oli unohtunut madeira, perunarösti oli ylisuolainen ja lisukekasvikset lötköksi kypsennetty.

Toisen annoksen paahdetussa lohessa ei ollut paistopintaa, mutta kapris-valkoviinikastike oli maukasta. Mitäänsanomattomat lisäkkeet kruunasi kuoritut keitinperunat.

Jälkiruoka, mokka crème brulée, oli valtavan kokoinen, Kismet-palalla koristeltu, outo mutta ihan maistuva annos.

Lopputuloksena, ruoan taso ei tee oikeutta miljöölle ja kauniille puitteille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 27.03.2011
Rating: 0

Nimi sen kertoo.
Suomalainen Klubi - Svenska Klubben.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 06.05.2009
Rating: -1

Location

Eteläranta 10, 28100 Pori - Route
http://www.suomalainenklubi.net/