Opens at 16:00

Bistro Julienne

Rating 2.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

À la cartre-lista noli aika niukka, ruoat olivat hieman outoja. Tarjoilija oli ystävällinen ja ruoka tuli nopeasti. Ravintola on todella lkauniisti sisustettu.
Hotelliruoaksi ruoka oli hyvää, mutta pöytäseurueemme sisällä eroja tuli; Slow food-possu olii varsin kuivaa ja perunoita ei ollut juuri lainkaan. Kana-annoksen kana oli kuivaa ja mautonta. Hampurilaisemme oli kuitenkin maukas ja mehevä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 19.10.2014
Rating: 0

Uuteen ja sisustukselta nättiin bistroon suurin odotuksin.

Tilasin alkuruoaksi klassikkoannoksen: bouillabaissen pienenä versiona. Kokki erittäin hakoteillä: lohikeittoon lisätty muutama äyriäinen ja lopputuloksena huonoin ja mauttomiin keitto, josta olen maksanut. Kokeeksi maistoin myös mustajuurikeittoa samasta pöytäseurueesta, eittämättä sama kokki: maussa vain häivähdys mustajuurta, enimmäkseen mauton litku.

Tarjoilija ei käynyt kysymässä alkuruoista mitään tultuaan keitot pöytään. Olisin palauttanut annoksen, mutta nälkä siitä lähti. Osa keiton liemessä jäi siitä huolimatta syömättä.

Pääruokaan söin karitsaa. Annos oli ylikypsä kuten oli luvattu, mutta lihan koosta päätellen oli ihan peruslammasta. Parempaa lammasta olen saanut usein, mutta tämä meni sarjaan "ihan ok".

Tarjoilijalle huomautin mautomasta äyriäiskeitosta riittävän selkeästi, laskutti kuitenkin täyden hinnan. En voi suositella, varsinkin kun samoilta tienoilta löytyy samanhintaisia, mutta parempia ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 12.04.2014
Rating: 0

Aamiaisen ruoka tuoretta ja maukasta, leivät vastapaistettuja, siisti noutopöytä koko ruokailun ajan, henkilökunta huolehti asiakkaista.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 16€ Added: 19.02.2013
Rating: 0

Hotelliruoaksi parhaimmasta päästä etenkin aamiaisen osalta, mutta hyviin ravintoloihin verrattuna illalliset lähinnä ok-tasoisia. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.02.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options