Kitchen is open

Kissakahvila Purnauskis

catcafé
Rating 4 / 5

Purnauskis is Finland’s first cat café with a clowder of purring cats living in there. Cat café is the home of the cats and you are invited for a visit.

We want to offer experiences to both cat lovers and other enjoyers. Have a cup of delicious coffee or a tasty meal while enjoying the company of our playful cats.

The atmosphere is filled with mysticism from cat world. Decorative specialities and cat art around the world can be found in the café.

Purnauskis is something you need to experience.

We wish you a pleasant journey to our kingdom of cats!


Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Kissoja vilisti joka puolella. Sisäänpääsymaksu vähän liikaa.En mene toiste

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.11.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kissoista pitävälle tämä on todella miellyttävä ympäristö käydä kahvilla tai välipalalla. Pöytäjärjestely ja edestakaisin kuljeskelevat kissat kannustavat juttelemaan myös tuntemattomille ihmisille, mikä on ihan mukavaa.

Ainakin maistamani suklaakakku oli todella hyvää, myös kissat olivat huomattavasti kiinnostuneempia maistamaan sitä kuin niille tarkoitettua raksuja.

Paikka vaikuttaa olevan tosi suosittu, joten ilman varausta ei välttämättä aina mahdu sisälle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.08.2015
Rating: 0

Mahtava liikeidea! Tarjoilija oli varmastikkin paras tarjoilija johon olen ikinä törmännyt. Oli todella mukavaa kuinka tarjoilija kertoi kissoista tilaustenoton ym. lomassa. Kahvia ja teetä saa santsata ilmaiseksi ja hinnat olivat kohdillaan. 5e sisäänpääsy vähän kirpaisee mutta ymmärrän kyllä syyn siihen. Siksi en käy niin usein kuin ehkä haluaisin. Kesällä kahvilaan toivon mukaan hankitaan ilmastointi, kävimme kahvilassa toukokuun alkupuolella ja silloin jo sisällä oli melkoisen kuuma.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.06.2015
Rating: 0

Aivan yllättävän ihastuttava kokemus kissoineen ja herkkuineen! Saimme mahamme täyteen alkuruoaksi tilaamillamme tapaksilla ja kaiken kruunasi itsetehdyt kakut! Plussaa myös laadukkaasta tee ja kahvivalikoimasta. Kissan kuvalla olevaa cappucinoa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tänne jatkossakin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.04.2015
Rating: -1

Huomioitavaa: kahvilaan on 5 euron pääsymaksu, myös lapsilta. Pääsymaksulla ylläpidetetään paikkaa ja sen asukkaina olevia kissoja. Kahvilatuotteet ovat hinnaltaan huokeita.

Kissakahvila on viihtyisästi sisustettu oleskelupaikka, jossa pöytäseurueet sekoittuvat, ihmiset juttelevat vieraille luontevasti ja osa istuu lattiallakin. Hyvin erilainen olemisen kulttuuri on muodostunut jo näin pian avaamisen jälkeen.

Paikan asukkaat ovat kerrassaan hurmaavia, ja mielestäni tähän ainutlaatuiseen konseptiin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Huomionarvoista on se, että paikka on oikeasti kissojen koti, joten kaikki tapahtuu täällä asukkaiden ehdoilla.

Tarjottavat ovat tuoreita, maistuvia, ja valikoima vaihtuu päivittäin. Me nautimme iltapäiväteen kera kisukeksejä, jotka on tehty paikan päällä. Tarjoiluastiat ovat kauniit ja tyyliin sopivat. Asiakaspalvelu on välitöntä ja henkilökuntaa on runsaasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 23.02.2015
Rating: 1

Community

People interested in this restaurant


Location

Aaltosenkatu 31-33, 33500 Tampere - Route
0456012366
http://purnauskis.fi