Opens at 11:00

Ravintola Katmandu Aleksanterinkatu

nepalilainen ravintola
Rating 4.4 / 5

Ravintola Katmandu on perheyritys, jonka ideana on tarjota nepalilaisen ruokakulttuurin aitoja elämyksiä parhaalla mahdollisella laadulla.
Olemme omistautuneet tekemään jokaisesta ruoka-annoksesta ainutlaatuisen kokemuksen. Tämän varmistavat ruokakulttuurimme mausteet ja valmistusprosessi, joka alkaa aina tuoreista raaka-aineista. Nepalilainen ruoka on myös terveellistä ja hyvinvointia tukevaa. Tämän ovat monet asiakkaamme kokeneet ja siksi nepalilaisesta ruuasta on tullut erittäin suosittua. Meille on myös suuri ilo palvella asiakkaitamme hyvin.


Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En ole suurin etnisen ruuan ystävä, oikeastaan en käy niissä lainkaan mutta Katmandu on vienyt sydämeni ja tämäkään Katmandu ei petä. Maanantaisin lounaalla oleva katkarapuannos vie aina kielen mennessään ja niin vei myös seuralaiseni joka ensimmäistä kertaa oli syömässä. Palvelu on aina iloista ja hyvää. Ei voi muuta kun kehua!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.08.2016
Rating: 0

Paneeria lounaaksi. Monet ravintolaunelmat murskanneelle liikepaikalle hyvin pitkällisen odottelun jälkeen avautunut nepalilainen on konseptiltaan ja sisustukseltaan ketjun muiden ravintoloiden tapainen - buffetin asemesta lounaallakin pöytiintarjoilu. Mainittu sisustus siisti, tilaa liikkua mukavasti.

Tilaamani kasvislounas (Shahi Paneer) tarjoiltiin thali-lautaselta; riisin ja curryn lisäksi mukana perinteeksi muodostuneet papumössö, salaatti ja raita. Koko riittävä ja maku oikeinkin hyvä. Erikseen tarjoiltava naan-leipä rasvainen, kuuma ja lajinsa parhaimmistoa Tampereella. Lounaaseen kuuluu alkukeitto, papadum ja kahvi/tee.

Tarjoilu/palvelu iloista. Mainiota perusmättöä lounaaksi/take-awayna, ei mikään romantiikannälkäisten illalliskohde.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.07.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aleksanterinkatu 37, 33100 Tampere - Route
0449865132
http://www.ravintolakatmandu.fi

Options