Closed now

Vanha-Ike

lunch restaurant
Rating 4 / 5

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tässä on oikea vanhan ajan lounas ravintola, konstailematonta reilua ruokaa, höystettynä isolla tuopilla maitoa! Suosittelen kaikille oikean perusruuan ystäville, ainoa miinus on pienet tilat tai ehkä se johtuukin liian hyvästä ruuasta :). Vakipaikkojani. Käyty taas lokakuussa 2014, edelleen kunnon "retro" paikka

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2014
Rating: 0

Samoja pihvejä eri päällysteillä, peruskauraa, Isot annokset ja rasvassa ei säästelty

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.02.2012
Rating: 1

Olen käynyt yli 10 vuotta täällä säännöllisesti. Paikka tarjoaa käytännössä ulkofilettä eri muodoissa/kastikkeilla/tuorejuustoilla. Ruoka on konstailematonta kotiruokaa, joka tarjotaan 80-luvun puitteissa. Hinnat eivät ole pahoja, mutta ei tämän tyyppisestä ruuasta pystykkään hirveästi enempää pyytämään. Joskus lounasaikaan pihvit ovat jääneet raa`aksi (mikä ei lehtipihvin kanssa miellytä).

Peruspaikka, sopii yksinkertaiseksi kortteliravintolaksi omassa kategoriassaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.12.2011
Rating: 1

Aivan loistava perinteinen Suomi-lounasbaari. Useasti tuli käytyä kun olin töissä lähellä. Perjantaipihville Ikeen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.06.2011
Rating: 0

Kasaribaaria muisttuvan paikan pehmeäksi nuijittu possupihvi oli tavanomainen kuten myös kastike, ranskalaiset ja salaatti. Hyvään hinta/laatu -suhteeseen tarvittaisen paljon enemmän niin ruoan maun, esillepanon kuin sisustuksenkin puolesta. Mikään ei houkuttele tulemaan toista kertaa, koska en kaipaa Esson baarin fiiliksiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.04.2011
Rating: 1

Ruoka oli tosi hyvää, otin ensin grillipihvin lounaaksi. Ruoka oli niin hyvää että tilasin uuden aterian. Tällä kertaa Keken leikkeen. Sekin oli mainiota ! Tilasin vielä muutaman oluen ja loppuun heitin ruoka pasasen peltiin !! ai että teki hyvää..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2010
Rating: -5

Erinomainen paikka. Monipuolinen lista kala-, kana- ja lihavaihtoehtoineen, aina löytyy joku vaihtoehto vaikkei pihviä aina haluaisikaan. Mainiosti otetaan asiakkaan erikoistoiveet huomioon ja kun homma hoituu näin nopeasti, ehtii lounaalle vähän kauempaakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.09.2010
Rating: 1

Loistava hinta/laatusuhde pihvin ja lihanruuan ystävälle. Tammelan torin laidalla oleva paikka näyttää ulkoapäin esson-baarilta, mutta sisätilat ovat suhteellisen avarat looseineen ja ikkunan vieressä olevan baarijakkara-tyylisen syöntitiskin kanssa. Raavaan oloinen paikka, jossa siisteys ei ole aivan priimaa. Syömään kuitenkin tultiin ja ruoka yllätti positiivisesti. Kokki paistoi kassan vieressä listalta tilatun pippuripihvin (possua) lohkoperunoiden kera. Vaalea kastike oli omaan makuun hieman konservatiivinen ja siihen olisi kaivannut hieman lisää makua. Ovaalin muotoiselta pieneltä lautaselta oli vaikeahko syödä, koska perunoita sai kaivaa putoamisen pelosta varovasti pihvin alta. Vaimo otti lehtipihvin, joka ei ollut valitettavasti yhtä onnistunut. Kuitenkin kokonaisuuteen voi olla tyytyväinen 8 euron hintaan annosta kohden laskettuna. Tänne uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.08.2010
Rating: 2

Huippuhyvä grillipihvi lounaaksi. Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa. Annoksetkin tulivat muutamassa minuutissa. Lisäksi annokset olivat todella suuria ja täyttäviä. Ainoa miinus tulee siitä, että salaatit olivat aavistuksen kuivahtaneita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 03.07.2010
Rating: 0

Mainio lounaspaikka klo 11 - 14:30 välillä. Oikeaa maukasta ruokaa nopeammin kuin mäkkäristä. Koko ruokailun voi nopeimmillaan hoitaa alle 20 minuutissa. Lounasaikaan väkeä runsaasti mutta aina onmahtunut ja ruuansannin nopeuden vuoksi paikkoja vapautuu nopeasti. Pihvit, muusi ja kastike todella maukkaita. Salaatti on varmasti tuoreimpia ja raikkaimpia mitä ravintoloista löytyy. Koko annos yhdellä isolla lautasella - ei tarvitse lähteä hakemaan salaatteja mistään eri pöydistä. Asiakkaan toiveet annoksesta otetaan hyvin huomioon. Esim. Vinkkari (Wieninleike) muusilla ja riisillä ja muutama lohkoperuna mukaan. Täällä voi syödä vaikka joka päivä eikä ruoka ala maistua ravintolaruualta. Minun ja monen muun lounaspaikka suosikki jo yli 20 v ajan. Runsas valikoima erilaisia lehtiä ruuan (lyhyen) odottelun ajaksi. Ystävällinen omistajakokki tekee annokset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.04.2010
Rating: 1

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Pinninkatu 30, 33100 Tampere - Route
03 2124051

Options