Unknown

E. Ekblom

Rating 4.7 / 5

Reviews (26)

Todella surkeaa asiaskaspalvelua. . Juomasuosituksia kysellessä tarjoilija huokaili vain, sama juttu ruuasta kysellessä.. Ei tullut missään kohtaan tervetullut olo, työntekijät katsoivay ilkeästi ja arvostelevasti koko käynnin ajan. en varmasti tule toiste enkä suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.06.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Liian suppea listamenyy, eivät kaikki ole possupihvin tai simpukoiden ystäviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 12.02.2016
Rating: 0

Kattila-menu, jonka alkupalana ollut toast skagen oli perusvarma, mutta maistuva. Tumma saaristolaisleipä annoksessa antoi syvyyttä ja makeutta. Punajuuri-pääruoka kuulosti alunperin kevyeltä ja siltä, että annoksen jälkeen jäisi nälkä. Mitä vielä! Punajuuripyree ja -lohkot, Peltolan Blue ja tähtianiscrumble olivat täydellinen yhdistelmä. Määrällisesti niin herran kuin rouvankin vastat täyttyivät. Juusto ja päärynähilloke olivat maistuvia ja jälkiruoan porkkanakakku erinomaista. Suositellut viinit sopivat ruokiin kuin nenä päähän ja palvelu oli muutenkin jouhevaa ja asiantuntevaa. Todellakin hintansa väärti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 23.11.2015
Rating: 0

Söimme kolmen hengen seurueella kattila-menut. Alkuruoan sokerisuolattu siika lakritsin kera oli todella kaunis ja hyvänmakuinen. Pääruoka-annos samaten oli hyvin kauniisti aseteltu ja hyvän kokoinen, mutta ruoka oli suolatonta ja maut jäivät kyllä vähän valjuiksi. Jälkiruoka ja päivän juusto olivat hyvänmakuisia, mutta eivät yltäneet alkuruoan tasolle. Ravintolan puitteet ja sisustus ovat varsin tunnelmalliset. Etenkin katutason seinävalaisin jne. ovat kauniit. Tämä oli ensimmäinen kertamme E.Ekblomissa ja varmasti tulemme toistekin. Asiakaspalvelu ei tällä kertaa ollut kehuttavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 02.08.2015
Rating: 0

Jannen kattilamenuu oli loistava ja hinta-laatusuhde kohdallaa. Viinit eriomaisia ja palvelu hyvää

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 11.04.2015
Rating: 0

Kokemus oli kaiken kaikkiaan miellyttävä, tarjoilijat palvelualttiita ja ystävällisiä. Ruoka oli maittavaa joskin maustettu hieman varovaisella kädellä. Annokset olivat kauniita, mutta makua olisi saanut olla lisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 22.01.2015
Rating: 0

Söimme neljän hengen seurueessa menun. Kaikki annokset olivat kauniisti tehtyjä ja ennen kaikkea loistavan makuisia. Tähän nähden hinta ei ole mitenkään korkea. Viinivalikoima lienee Turun paras ja henkilökunta ymmärtää oikeasti mitkä viinit sopivat minkäkin ruoan kanssa. Myös Neuvola-salin tarjoilut isoille seurueille toimivat erittäin hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 29.10.2014
Rating: 0

Töykeä palvelu: tarjoilija kaatoi lasillisen kuohuviiniä vahingossa pöytäseurueessani olevan naisenja hänen tavaroidensa päälle. Hyvityksenä ravintola jätti päälle kaadetun cavan laskuttamatta! (Ja lupasi pestä likastuneen mekon ravintolan muun pyykin seassa!) Pahoittelut olivat vaisuja ja persoonattomia! En suosittele kenellekään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 06.10.2014
Rating: 0

Nauttimamme menu oli erittäin maukas, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, suositeltu viini just niinku nappiin, tänne uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Kattila-menu on varma valinta niin ruoan laadun, mielenkiintoisuuden, vaihtuvuuden kuin hinnankin puolesta. Kun kokonaisuuteen lisää mainion viinilistan, miellyttävän palvelun ja tunnelmalliset tilat, on upea illalliskokemus valmis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 05.09.2014
Rating: 0

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku - Route
02-5369444
http://www.eekblom.fi/fi/

Options