Foodiegirl

46 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (44)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Srinakhon Ravintola

Yhä uudelleen koettu pettymys.

Annokset ovat valtavia, yleensä jää vähintään puolet syömättä. Pari kertaa olen maistanut täällä niin pahaa ruokaa, että sen nieleminen on ollut äärimmäisen vaikeaa. Tarjoilija on aina kova tivaamaan, että miksi jäi taas syömättä. En viitsi ikinä sanoa suoraan, että tämä on pahinta Pad thaita, mitä olen ikinä maistanut. Toivon, että joku päivä tajuan olla menemättä tänne.

Aika mitään sanomaton paikka. Plussaa siitä, ettei ole koskaan ollut ruuhkaa kun olen käynyt. Paikka kuitenkin nuhjuisen oloinen. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2012
Rating: 3

Restaurant: La Crêperie Café creperie & bistro

Kokeilin tässä paikassa yksi päivä makeaa creppiä: mansikoita, pahkinää ja kermavaahtoa.

Pakko sanoa, ettei ollut kauhean hyvää: aivan tuoreet vastaleikatut mansikat eivät sovi tulikuuman lätyn väliin ollenkaan. Voitte kuvitella.

Kermavaahdosta miinusta, koska se tuli suoraan kaupan pursotinpullosta eli se suli samantien kuuman lätyn väliin. Eivätkä pähkinät lisänneet makunautintoa; ne eivät varsinaisesti edes sopineet siihen väliin..

Jos kerma olisi ollut itsevatkattua, välissä olisi ollut vaikka oikein makeaa mansikkahilloa, olisi nautinto ollut täydellinen. En aivan vielä lyttää koko paikkaa, sillä koska en ole vielä kokeillut suolaista lättyä. Mutta ensikokemus oli huono.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2012
Rating: 2

Restaurant: Cafe Bar No 9 restaurant/café

Ruoka oli hyvää, meteli sattui korviin ja tarjoilijat olivat epäystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Loiste restaurant

Näköala luo tunnelmaa; ravintola sopii mielestäni romanttisiin hetkiin. Ruoka on aina ollut todella hyvää, paikan valkosipulietanat muuttivat elämäni. Aina hyvä mieli jää tästä paikasta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Virgin Oil Co. italian-american

Paikan pizzat ja pastat erityisen hyviä. Paikka kutsuu tunnelmallaan.

Miinukset ovat että paikka yleensä tosi täynnä ja tarjoilijoihin on vaikea saada kontaktia. Laskua saa odottaa. Ruokalista todella epäselvä. Mutta ruoan takia tänne tullaan aina uudestaan ja uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2011
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Sunn

Kaunis näköala ikkunasta, romanttinen tunnelma, siisti paikka. Ruoka ei ollut ihmeellistä, mutta jälkiruoaksi juustotarjotin (johon pystyi itse valitsemaan juustot) jäi mieleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Grotesk ravintola

Ruoan laatu ja paikan sisustus eivät käyneet yks yhteen. Sisustus antoi ehkä vähän tasokkaamman kuvan? Rennompi sisustus olisi ollut paikallaan. Ruoasta ei valittamista, mutta ei jäänyt erityisesti mieleenkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Bravuria italian

Tässä paikassa kiehtoo eniten uudenlainen ravintolatoiminta. Oli hauskaa että pääsee itse vaikuttamaan siihen, että mitä pastaa haluaa. Korttisekoilu ehkä hieman vaikeasti ymmärrettävä, ja ruoannouto piste jotenkin "ikeamainen". Vielä kun saisi päättää itse annoksen koosta ja maksaa sen mukaan mitä syö, olisi edistystä.

Annokseni sisälsi katkarapuja sitruunavoilla, parmesaania ja rucolaa. Annos oli liian iso, mutta oikein hyvä. Seuralaiseni bolognese spagetilla oli kyllä aika järkytys: annos ei sisältänyt nimeksikään lihaa vaan käytännössä pelkkää tomaattia. Maku ei todellakaan ollut ihmeellinen.

Suosittelisin kuitenkin paikkaa muille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2012
Rating: 1

Restaurant: Maya Bar & Grill mexican

Erityisesti tämän paikan alkupalat jäivät mieleen. Tosin tässä paikassa on kaikki hyvää, drinkeistä puhumattakaan. Jälkiruoaksi suosittelen chilisuklaafondattia.

-----------------------------------------------------------

Ah, että rakastan tätä paikkaa. Ruoka on aina erinomaista, alkudrinkit niin hyviä ettei paljoa haittaa odottelu. Kiitän!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2012
Rating: 0

Salmon Bagel, kun sitä oikein tekee mieli ja kun vihdoin saat sitä syödäksesi tuntuu, että ympäristö hidastuu ja katoaa kokonaan, ja jäljelle jää vain sinä ja tämä upea makunautinto. Bagelit ovat pala taivasta, kahvi erittäin hyvää, palvelu välillä hieman stressaavaa mutta annan anteeksi. <3

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites