Peedro01

12 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Funky Kitchen

Uskomattoman surkea juttu tämä! Mentiin ravintolaan 4 hengen seurueessa. Ravintolassa meidän lisäksi, n.20 asiakasta, 5 tarjoilijaa ja 3 kokkia, joista yksi oli kuulemma vuoromestari. Odotimme n.20 min ennekun tilaukset otettiin, 2 burgeria ja yksi vuohenjuusto sandwich. Ruoissa kesti 45.min. Ruoat olivat viileitä, kuivia ja viimeisin ruoista meni takaisin keittöön, ja täsmälleen sama annos tuli takaisin vuohenjuusto lämmitettynä :O "Ruoka" oli ala-arvoista, tarjoilijoilla kesti kaikessa hirvittävän kauan, mutta silti 3 heistä "kerkesi" mennä aika ajoin taittelemaan servettejä ja juoruamaan, vaikka meidän viereisessä pöydässä ollut seurue, joka tuli meidän kanssa samaan aikaan ravintolaan sisälle, 3 lasta ja 2 aikuista odotti edelleen tilauksen ottamista kun me olimme puolivälissä ruokailua!! Tämä on ravintola missä ilmeisesti kaikki "shit happens" on mahdollista ja oletettavasti myös arkea! Onneksi sentään saatiin alennusta tästä ikävästä kokemuksesta pienen taistelun jälkeen. Tänne en mene enää ikinä, eikä varmasti moni tuttavapiiriinikään kuuluva ihminen edes pissi tähän suuntaan! Olen todella pettynyt tähän paikkaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Bar Tapasta mediterranian

Tämä on erittäin kiva hengailupaikka missä saa jutustelun ja rennon meiningin seurassa hyvää juomaa ja hyvää ruokaa! Tosin täällä annoksien koko vaihtelee liiankin paljon kokista riippuen. Olen käynyt kiittämässä keittiön ovella joka kerta täällä käydessäni, ja sen seurauksena, onnekseni tiedän mitä tilata kun tiedän kuka on töissä. Suosittelen tätä paikkaa kaikille tapaksia rakastaville ihmisille, mutta en ahtaanpaikan kammoisille, sillä joskus on vaikeuksia hengittää kun tupa on täynnä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 18.09.2012
Rating: -2

Restaurant: Ravintola Saaristo

sunnuntaibrunssi ja lasi kuohuvaa + 5 e venemaksu,, brunssi oli aikalailla mitäänsanomaton. Jokavuosi samanlainen, eli pikkasen taitaa olla porukalla ideat vähissä. En mene enää tänne. Ainakaan omalla rahalla, voin mennä pari kesäperunaa ja akvaviittilohta syömään, jos joku maksaa sen 32 euroa minulle siitä.. ja se suklaalähde,, on taidettu jumittua vähän 80-luvulle :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 18.09.2012
Rating: -1

Restaurant: BBQ House steak restaurant

Tämä paikka ei sentään vielä tee kanapastaa mutta burgeria ovat jo alkaneet tekemään :( Paikka on kivan näköinen, palvelu ihan ok. Syömäni kenguru oli hyvää ja mereneläviä alkuruuaksikin toimi.. harmi että nämä ajat ovat menneet ja tie on kohti vielä enemmän hok-elantomaisempaa ravintolaa. Toivottavasti pystyvät pistämään ajoissa jarrut pohjaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 18.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Memphis Kamppi american

Ihan järkyttävää kuraa! ! Kaikki selkeästi suoraan purkista lautaselle ja hinnat ovat taivaissa. Toivottavasti ihmiset lopettavat täällä käymisen eikä tuhlaisi rahojaan tällaiseen luokattomaan sontaan! Uskomatonta!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Comico

Rakkaudesta ruokaan, pakkauksesta vuokaan :( Ruokaan nähden, että se on puoliksi purkista, ja että mikrot huutaa hoosiannaa, on ruoka liian kallista. Muuten ihan kiva paikka, ihan jees työntekijät, mutta päättäjät tässä paikassa ruoan suhteen eivät ainakaan ole ammattiylpeitä! Eli jos ei pidä liian korkeita odotuksia ja on valmis kestämään vatsan väänteet, voi tässä ravintolassa ilta sujua hyvin. Ainut mitä suosittelen tässä paikassa on viini ja etanat, niitä ei voi ryssiä.. ja ei kannata laittaa tänne ykkösiä päälle, sillä vatteisiin jäävä haju on kammottava :/ mutta jos tänne tahtoo lähteä ryyppäämään ja katsomaan koomikoita, on paikka mitä loistavin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Nili lappish

Paras paikka pohjoisessa ikinä! ! Ruoka on loistavaa, tarjoilu ja tarjoilijat ovat loistavia! Joka kerta kun täällä olen käynyt, en ole joutunut pettymään, ja aina ruoassa on jotain uusia raaka-aineta, tekniikoita ja makuja. Jos asuisin lähempänä, kävisin useammin! Markkinat alkuun, poroa tai mahdollisesti riekkoa päälle ja hillajuustokakku pisteenä i.n päälle ja loistava fiilis on taattu! Kiitos Nili!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 18.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Petronella

Ruoka oli hyvää ja tarjoilukin oli ihan jees. . Menen uudestaan ja suosittelen jos tiedän jonkun menevän Saariselälle ja tykkäävän hyvästä ruoasta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 18.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Smör

Aiai, tänne kaipaan!
Olen kahdesti käynyt ja aina menen kun mahdollista!! Ruoat ovat olleet täydellisiä, samoin palvelu ja juomat! Hintansa väärti! Jopa miljöö on erittäin viehättävä ja siisti! Sanoja en enempää löydä mutta ei kai sitä muuta tarvi sanoakaan!! Arvostan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 90€ Added: 18.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Chez Dominique michelin-rated

Kävimme syömässä CityDealin 6 ruokalajin menut.
Ruoat olivat hieno kokemus, mutta odotin jotenkin vielä korkeampaa tasoa, ehkä CD vaikutti asiaan. Ja ihmeellistä kyllä, mutta perusmaut puuttuivat useammasta ruoasta esim;suola puuttui kalasta kokonaan ja salmiakki ei maistunut juuri miltään, ei ainakaan salmiakille. Pidin palvelusta erittäin paljon , mutta kun sommelier tuli esittelemään viinejä, en saanut selvää muuta kuin että minulle tarkoitettu juoma oli kotoisin ukrainasta. Yritin kuunnella myös viereisten pöytien viinipakettiin kuuluvia viinejä, ja niidenki esittey lähti pikakelauksena. Muuten kaikki meni ihan ok, myös se että joimme mieheni kanssa yhteensä 24 cl viiniä ja kivennäisvettä hintaan 51 e, mutta..jouduimme menemään Mäkkärin kautta kotiin. Mietin että yhteensä 7"amusen" ja 6 ruokalajin jälkeen ei saisi jäädä nälkä, mutta ilmeisesti arvioin väärin.
Tämä oli tämmönen "kerran elämässä taidetta maistelemassa" kokemus, onneksi koin sen, mutta en mene Domppaan enää, ainakaa omalla rahalla, jos ei vatsa täyty.

Mutta siis suosittelen kaikille kokemusta lämpimästi jos on kiinnostunut ruokakulttuurista, mutta varautukaa siihen nakkariin illan päätteksi..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 128€ Added: 10.12.2011
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites