Suljettu nyt

Memphis Kamppi

amerikkalais-italialaista
Arvosana 2.4 / 5

Sen tuntee heti sisään astuessa. Arki hälvenee, ja alkaa kivasti hymyilyttää. Fiilis on kohdillaan.
Memphis Kamppi - Feel & Enjoy

Memphis kutsuu sinua luokseen – sillä vasta sinun seurasi tekee siitä täydellisen.


Arvostelut (132)

Listalta löytyi monta vegaani vaihtoehtoa, päädyin kvinoa burgeriin bataattiranskalaisten kanssa. Burgeri oli suuri pettymys, kansi ja pohja niin kuivia, ettei veitsi meinannut toimia ja pihvit tosi kuivia. Kastiketta oli tosi vähän ja yksi salaatinlehti ja tomaatti pohjalla, eikätkä kasviskuutiot pelastaneet kuivaa suutuntumaa. Yritin pelastaa ketsupilla. Bataattiranskalaiset olivat onneksi tosi hyviä. Tarjoilja kyllä palautetta lopuksi antaessani sanoi, että harmi kun en hakenut kastiketta lisää, olisi voinut niinkin kyllä tehdä, mutta en usko että pelkästään tämä olisi burgeria pelastanut sen verran kuivia olivat muut ainesosat. Palvelu oli onneksi hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 24.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Avocado Burger oli hyvä ja yllätti positiivisesti. Briossämpylä, mehevä pihvi ja reilusti maukasta avocadomössöä. Viini sopi hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.12.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka ei ole kovin erikoista, perus S-ryhmä -burgeripaikka. Memphis on kuitenkin illanviettopaikkana ihan jees, tullut käytyä monta kertaa. S-ryhmän asiakasomistaja skumppa on hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2016
Arvosana: -1

Tilasin kana halloumi -aterian( CHICKEN HALLOUMI 19,50 €
Broilerinfileetä, halloumijuustoa, pariloituja kasviksia, paahdettuja kikherneitä, gauchakastiketta ja bataattiranskalaisia), mutta kanan tilalle tilasin lohta. Ruoka tuli eteeni - todella pieni lohen palanen ja muutama kasvispalanen, sen sijaan lautasen täytti oikein runsas bataattiranskalainen-annos. Paahdetut kikherneet olivat annoksen pohjalla - 5 kappaletta. VIISI KAPPALETTA!!! Are you kidding me!??! Todella kovia ja syömäkelvottomia. Halloumijuustoa oli kaksi palaa, mikä ok, verrattuna kasvisten määrään. Todella ala-arvoista tarjota maksavalle asiakkaalle jonkun toisen asiakkaan jäänyttä ruokaa?? (jätettä), en voi muuta syytä tähän keksiä. En enää koskaan, en koskaan, mene kyseiseen ravintolaan. Annoin annoksesta palautetta. Tarjoilija mukava ja tarjosi jälkkäriä hyvitykseksi, mitä ei nyt tehnyt mieli kun nimenomaan ruokaa tulin syömään. Pohdinkin usein, miksi, oi miksi, kotona on niin paljon mukavampaa syödä - tässä tulikin vastaus. Maku. Ruoka-annos. Kohtuullisuus. Hinta. Syitä on paljon. Miksi kokit eivät tarjoa maksavalle asiakkaalle kunnon ruokaa, sitä ruokaa mitä lupaavat listassa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.11.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Kävin syömässä lasteni ja ystävättäreni kanssa. Ystäväni otti kahvin ja kakun, kahvi oli tosi kylmää ja hän sai sitten vaihtamalla tuoreen, tosin kesti todella kauan. Lapsille otin ranskikset puoliksi, tarjoilija toi vaan yhdelle lautasen ja ketsupin. Taas jouduttiin pyytämään uudelleen. Minun kanaceasar -leipä oli todella kitkerän makuinen. Otin lapsille vielä vanilja -ja mansikkajäätelöt, kummallakin jäi syömättä kun olivat jotain erikoisjuttuja. Jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi ruokailu täällä. Palvelu nihkeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.04.2016
Arvosana: 0

Nopea toimitus pöytään. Ei niin kiireettömällä aikataululla toteutettu ruokailu ennen elokuviin menoa.
Ruoaksi valikoituu lohta, marinoituja jokirapuja, kesäkurpitsaa, choronkastiketta ja bataattiranskalaisia sisältävä vaihtoehto. On hyvää, lohessa kivasti makuja ja lisukkeetkaan eivät ole huonoja.

Ennakko-odotus palvelusta oli se että voi olla hidasta kuulopuheitten perusteella. Aluksi näyttikin ettei tarjoilijaa tule vaikkei kovin paljon asiakkaita ollutkaan. Mutta kun tilaus tehtiin tuli ruoka nopeasti pöytään. Ihan ystävällistä palvelua myös. Itse tilana Kampin Memphis jotenkin valju, toki ikkunapöydistä on näkymät Narinkkatorin vilinään.

Hinnallisesti ei nyt kalleimpiakaan mitä on tullut vastaan tällaisissa aterioissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 24.03.2016
Arvosana: 0

Kvinoapihvi oli vähän kuivaa, bataattiranskalaiset sen sijaan olivat maukkaita. Erikoisruokavaliot on hyvin huomioitu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ihan OK -bögö 15 euyron hintaiseksi. Palvelu ihan jees, ei kehuttavaa eikä moitittavaa, perustasoa. Tunnelma mukavan hiljaine keskiviikkoiltana. Ranut olisi voinut olla hetken lisää frittauksessa, mutta muuten tosiaan ihan sellanen perinteinen keskiverto-meininki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: 0

Ruoka on aika . . noh, ei erikoista. Ruokalista hampurilaispainotteinen. Joissain ruoka-annoksissa minimaalisen kokoinen dippi mukana. Lähes aina bataattiranskalaiset on ollut hyviä, mutta muutamat palaneetkin olen saanut. Itse ottaisin mieluummin rapeat ranskalaiset. Annokset on ok-kokoisia, mutta vähän köyhiä, muutaman vihreän oksa koristamia.

Palvelu on todella vaihtelevaa. Joskus on tilattu viiniä, jota ei ole tuotu pöytään. Limun hapottomuudesta sanottaessa tarjoilia vaihtanut limun ja sanonut, että kyllä se ihan oikealle maistuu. Säätöjä hanaan tällä välin ei oltu tehty.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Urho Kekkosen katu 1 A 40, 00100 Helsinki - Reitti
010 76 64560
http://www.memphiskamppi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita