Saniya

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tampereen parhaat pizzat, vakipaikkani. Ihanan rapea ja ohut pohja, runsaasti täytteitä, palvelu ollut joka kerta hyvin ystävällistä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2015
Rating: -1

Restaurant: Lotus Garden chinese

Take-away -ateriat maistuvia ja niiden hinta-laatusuhde kohtuullinen. Tosin, friteerattua kanaa -annoksessa voisi olla enemmän kanaa. Pitänee mainita, että viimeksi kun tilasin annoksen niin mukana oli yksi pala missä oli kanan sijasta katkarapua. Onneksi en ole niille allerginen!

Palvelu usein hätäistä ja voisi olla hieman ystävällisempää. Lounasbuffet on hyvä, paikka suosittu kyseiseen aikaan päivästä.

Plussaa paikan asiakaspalvelusta siinä määrin, että halutessaan voi ostaa mukaan ruokapöydästä löytyvää herkullista chiliöljyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2015
Rating: -1

Restaurant: Kahvila Runo

Paikan sitruunamarenkipiiras on taivaallista. Kahvilan "akvaariomaisuus" hieman häiritsee, ei ole makuuni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 25.07.2015
Rating: -1

Kahvilan munkit ovat vertaansa vailla, parempia ei ole missään vastaan tullut! En tiedä missä öljyssä munkkinsa paistavat, mutta ei ole sellaista tyypillistä lihapiirakan makuvivahdetta. Munkkien koostumus- ja makutuntumat ovat kohdillaan, pinnasta ihanan rapeita, sisältä suussasulavan pehmeitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Milan Pizzeria & Kebab pizzeria,kebab

Maukas ja tuhti pizza, ei jaksanut syödä kokonaan. Palvelu hyvää ja ystävällistä. Klo 14 aikaan lauantaina paikka täynnä eli suositulta paikalta vaikutti.
Ainut moitteen sana tulee tylsistä veitsistä, joilla ei tahtonut saada pizzaa leikatuksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Memory Time

Paikan kebabit ovat vertaansa vailla Tampereella, erityisesti rullakebab. Tästä paikasta voi aina ilomielin tilata tietäen, että taso pysyy samana/paranee kerrasta toiseen.

Rullakebab on Tampereen muihin kebab-pizzerioihin verrattuna paras. Rullan kuori paistettu sopivan rapeaksi, sisällä AINA tuore ja mehevä kebab & salaatti, päällä mausteinen ja herkullinen kastike. Tuoreutta ja rakkaudellisia makuja tässä paikassa ei voi painottaa tarpeeksi, sillä monessa muussa Treen kebabbilassa joutuu usein syömään väljehtyneen makuista, joskus jopa kylmää tai mautonta kebabia. Hintaa tällä komistuksella vain 8 €!

Lisäksi paikan pizza on erinomaista. Rapea, ohut pohja, runsaasti täytteitä.

Viimeisenä muttei vähäisempänä tulee vielä kehua paikan työntekijän iloista ja ystävällistä asiakaspalvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2015
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites