Avautuu 10:00

Memory Time

pizzaa
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Paikan kebabit ovat vertaansa vailla Tampereella, erityisesti rullakebab. Tästä paikasta voi aina ilomielin tilata tietäen, että taso pysyy samana/paranee kerrasta toiseen.

Rullakebab on Tampereen muihin kebab-pizzerioihin verrattuna paras. Rullan kuori paistettu sopivan rapeaksi, sisällä AINA tuore ja mehevä kebab & salaatti, päällä mausteinen ja herkullinen kastike. Tuoreutta ja rakkaudellisia makuja tässä paikassa ei voi painottaa tarpeeksi, sillä monessa muussa Treen kebabbilassa joutuu usein syömään väljehtyneen makuista, joskus jopa kylmää tai mautonta kebabia. Hintaa tällä komistuksella vain 8 €!

Lisäksi paikan pizza on erinomaista. Rapea, ohut pohja, runsaasti täytteitä.

Viimeisenä muttei vähäisempänä tulee vielä kehua paikan työntekijän iloista ja ystävällistä asiakaspalvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffetin valikoima: kaksi erilaista pitsaa, kebablihaa, lihapullia, ranskalaisia, riisiä, hot wingsejä. Salaattipöydässä pelkkää salaattia, oliiveja ja peperonichiliä. Kaksi salaatinkastiketta. Juomaa rajattomasti hanasta, perusvalikoima. Kahvia saa pannusta.

Hot wingsit ovat usein seisseet kastikkeessa niin kauan, että ne maistuvat lähinnä öljyltä. Olisipa niiden tilalla tai lisäksi vaikka sipulirenkaita! Salaattipöydässäkin saisi olla edes kurkkua, tomaattia ja sipulia. Pelkkä (lehti?)salaatti käy tylsäksi.

Kebabliha on perushyvää ja pitsat rapeita ja hyviä. Näiden perusteella voisi hakea lounasajan ulkopuolellakin yksittäisiä annoksia. Jugurttikastike ja leipäkuutiot tekisivät terää.

Mukiinmenevää ja kohtuuhintaista pizzabuffettia etsivälle sopiva paikka. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 2

Paras kantapaikka jossa on tarjolla muutakin kun kebabbeja ja pizzoja. Jos tykkää tulisesta vähääkään niin suunta on ilman muuta Tampereella ainakin Rongankatu 2-4 ja MEMORY TIME!!! Sosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.11.2013
Arvosana: -1

Aivan Tampereen ydinkeskustan kupeessa sijaitsee pieni, mutta idyylinen Kebab & Pizzeria - Memory Time.

Päällisin puolin jopa varsin vaatimattomassa ravintolassa osataan loihtia aivan erinomaista kebabia. Lihan maku, kastikkeet, annosteen koot ja salaatti itsessään ovat jo mainitsemin arvoisia, mutta todellinen helmi on Iskender Kebab. Kyseinen kebab on yhdessä pitaleipäpalojen, mehukkaan kebablihan, salaatin ja varsinkin talon oman jogurtin kera annos, jota haluaa yhä uudelleen.

Niin, ja mikä parasta, kaikki kebabit ja pizzat vain 6,90e!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.08.2013
Arvosana: -1

Rullakebab mukaan. Ohi mennessä tuli poikettua katsastamaan millainen paikka tämä oikein on. Ovesta sisään mentäessä vastaan tuli pieni, kulahtanut ja hiukan tunkkaisen oloinen ravintola. Kuitenkin ihan tunnelmallisen ja kotoisen tuntuinen. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa.
Rullakebab valmistui kohtuullisessa ajassa ja sen sai mukaan laatikossa ? Harvemmin tällaista tulee vastaan. No eipä ole tullut nyt usein otettua rullakebabia mukaan joten voi olla, että tämä on jokin uusi suunta. Rullakebab ei ollut isoimmasta päästä mutta ihan hyvän kokoinen kuitenkin, maku ihan ok. Kastikkeista tuli mieleen jokin salaatinkastike. Ei huono ollenkaan, voisin syödä toistekin.
Paikka mainosti myös lounas buffettia, ehkäpä sitäkin pitää joskus kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 11.07.2012
Arvosana: 2

Hain nyt toisen kerran pitsaa kyseisestä ravintolasta mukaanotettavaksi, ja täytyy kyllä sanoa että ei tämäkään kerta antanut kovin hyviä kokemuksia. Herkkusienet maistuivat niin pahalta, että ne piti noukkia pois pitsasta. Tämä tapahtui myös edellisellä kerralla, tosin sillä kerralla en löytänyt niistä hometta... Enpä mene enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2012
Arvosana: 0

Ystävällistä palvelua ja maittavat kebut. Suosittlen ehdottomasti syömään iskenderin, koska tässä paikassa osataan iskenderiin laittaa jogurttia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rongankatu 2-4, 33100 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita