berlinlover
35 reviewsBadges
Blog link
Reviews (35)
These reviews don't affect the average
Täydellinen illallinen. Palvelu oli asiantuntevaa, omistautunutta ja erittäin ystävällistä, huumorilla maustettuna. Alkupalaksi söimme tapastyyppisen lautasellisen Hakaniemen hallin antimia. Pääruoaksi valitsin vaihtuvasta päivän menusta nieriää, tuoreita kantarelleja ja keitettyjä uusia perunoita maustevoin kera. Seuralaiseni otti päivän pihviannoksen, naudan kuvetta, korvasienimuhennosta ja itsetehtyjä ranskalaisia. Annokset olivat yllättävän kookkaita. Kuin myös herkullinen jälkiruoka, Kolmosen sekamelska joka koostui tuoreista marjoista, tummasuklaamoussesta, paahdetusta marengista ja miedosta rucolasta. Ravintolan pieni koko ja pelkistetty mutta värikäs sisustus miellyttivät meitä.
Suosittelen! Söimme menu Sparren, jossa oli alkuruokana etanoita valkosipulilla ja Roquefortilla maustetussa voissa, pääruokana grillattua siikaa ja kukkakaalipyreetä ja jälkiruokana suklaa-hasselpähkinäkakkua ja Fryysarin jogurttijäätelöä. Etanoiden maustevoi oli erityisen herkullista leivän kanssa. Siika oli ehdottomasti parasta koskaan maistamaani siikaa ja lisukkeet kukkakaalipyree sekä kirsikkatomaatit ja tuore, paistettu fenkoli veivät kielen mennessään. Jälkiruoan kakku oli ihanaa ja parempaa jogurttijäätelöä en ole koskaan maistanut. Annosten koot olivat täydelliset kolmen ruokalajin illalliselle. Roséviini maistui raikkaalta ja herkulliselta ja sopi menuun hyvin. Gluteeniton leipäni oli paistettu oliiviöljyssä, plussaa siitäkin. Palvelu oli kohteliasta, joskin tarjoilija oli flunssainen. Viini tuli vasta alkuruoan kanssa ja gluteeniton leipä eri aikaan kuin tavallinen, mutta muuten palvelu toimi. Ravintolan miljöö on hurmaava ja sääkin meitä suosi! Sateella olisi toisaalta ollut kiva istuskella ihanasti hirsipuulle tuoksuvissa, persoonallisissa sisätiloissa. Tämä oli toinen kertani Fryysarinrannassa ja myös kahden vuoden takainen kokemukseni miellytti. Hyvästä maksaa mielellään!
Erittäin huono kokemus.
Sushiriisi ei pysynyt alkuunkaan kasassa eikä soijakastike maistunut juuri miltään.
Syömäpuikot olivat niin liukkaat, että ruoka tippui lautaselle ennen kuin ehti suuhun. Esimerkiksi Hanko Sushissa puikkoja ei ole pinnoitettu maalilla, jonka takia kitka häviää kokonaan.
Lounasbuffetissa ei ollut minkäänlaisia lappuja, joissa olisi kerrottu, mitä missäkin ruoassa on. Allergikon tai ihan vaan joitain ruoka-aineita vieroksuvan on mahdotonta valita ruokansa buffetista. Susheissa vaikutti olevan esimerkiksi chiliä, mitä en osannut odottaa.
Buffetin esillepano oli ankea ja työpaikkaruokalamainen. Henkilökunnan kielitaito oli niin huono, ettei tehnyt mieli yrittää keskustella heidän kanssaan kokemistani puutteista ja suoranaisista virheistä.
En suosittele.
En suosittele.
Saltim Bocca -annoksen pihveissä ei ollut hitustakaan pintarapeutta ja ne olivat liian paksuja ja mauttomia. Vaikuttivat siltä kuin olisivat hautuneet kannen alla. Valkosipuliperunoissa ei maistunut valkosipuli lainkaan mutta pippuri liikaa eikä niissä ollut lainkaan kermaisuutta. Perunat olivat vetisiä ja mauttomia. Hyvää annoksessa oli vain salvialla täytetty rullattu parmankinkkuviipale.
Ravintola on ahdas ja pöytämme vieressä ikkunan toisella puolella näkyi eteisen kuramatto. Portsarilta vaikuttava miestarjoilija ei osannut hymyillä. Kerran yritti mutta se oli niin väkinäisen näköistä ettei sitä lasketa.
Ruoka-annos näytti huoltoaseman mättöruoalta. Laatu oli korvattu määrällä. Ei näin, kiitos.
Pippuripihvi oli erittäin ylihinnoiteltu, 34 euroa. Pyysin annokseen kuuluvan kasvispaistoksen ilman sipulia ja pihvin täysin kupsäksi paistettuna. Tulos oli se, että kasvispaistoksessa oli sipulia ja pihvi oli vain mediumiksi kypsennetty. Niinpä annos jouduttiin vaihtamaan ja loppujen lopuksi pääsin syömään vasta 40 min odottelun jälkeen. Tarjoilijan huomiota yritin tavoitella ainakin kymmenen minuuttia, kunnes kävelin baaritiskille ja pyysin jotakuta käymään pöytämme luona. Tarjoilija oli olemukseltaan äärimmäisen pelokas, mutisi eikä katsonut minua silmiin. Muut tarjoilijat olivat iloisia ja ammattitaitoisia. Pippuripihvin kastikkeen olisi pitänyt olla huomattavasti kermaisempi. Sain keittiön epäonnistumisista hyvitykseksi jäälatten, mutta siihen normaalisti kuuluva makusiirappi oli loppu. Kokemus ei houkuttele käymään Kitzensissä toista kertaa.
Härkärieska-annos à la carte -listalta oli erinomainen, yksi parhaista koskaan syömistäni ruoista.
Annoksen koko oli hyvä ja hintaan sopiva, mutta jälkiruoka-suklaakakku oli järkyttävän pieni ja tylsä 9 euron hintaan nähden.
Ravintolassa on liian vähän valoa, liian hämärää. Palvelu oli erikoisen hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut aluksi kuin muutama, ja vaikka asiakkaita tuli rutkasti lisää, niin henkilökuntaa ei ilmestynyt paikalle enempää. Tarjoilija puhui ärsyttävän hiljaisella äänellä.
Ystävättäreni härkäpata-annos oli niin pieni. ettei sillä lähtenyt nälkä alkuunkaan. Myös hänen jälkiruokansa, mustikkahyve, oli minimaalisen kokoinen.
Palvelu on hyväntuulista ja hinnat todella edullisia hyvään laatuun nähden.
Kanakeitto (6 euroa) oli muuten hyvää, mutta siinä oli liikaa inkivääriä, joka peittosi alleen muita makuja. Iso pala passion-juustokakkua ihanalla keksipohjalla oli äärimmäisen herkullista ja maksoi muistaakseni vain 3,5 euroa. Tällaista hinta-laatu-yhdistelmää ei pääkaupungista juuri muualta löydä.
Valikoimaan toivoisin tummempia, moniviljasta ja siemenistä tehtyjä täytettyjä leipiä. Nyt tarjolla näytti olevan vain valkoista vehnää.
Kahvila on kivasti sisustettu mutta siellä oli vähän liian kuuma, varmaan about 24 astetta.
Erinomaista palvelua, hyvä tuotevalikoima ja kiva sisustus.
Lounassalaatti oli huonolaatuista eikä tarjolla ollut tavallista salaatinkastiketta.
Borssikeitossa oli liian vähän punajuurta eikä tarjolla ollut siihen kuuluvaa smetanaa.
Ravintolassa oli 28 astetta eli tukalan kuuma.
Tarjoilija oli mukava ja tilattava lounasannos tuli melko nopeasti.
Hinta toki oli edullinen, mutta kokemus ei houkuttele palaamaan ravintolaan uudestaan.
Näin edullisesti en ole koskaan syönyt yhtä laadukasta ruokaa!
Facediilillä 15 eurolla saimme laadukkaista raaka-aineista innovatiivisesti ja maukkaasti valmistetut alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan: vuohenjuustosalaattia, broiler- ja lohiburgerit bataatti- ja perunaranskiksilla, suklaafondant pistaasijäätelön ja mariannetuorejuuston kera sekä siirappista omenapaistosta taikinamurun ja vaniljajäätelön kera. Annoskoko oli kaikissa sopiva, ei ainakaan liian pieni.
Palvelu toimi ystävällisesti ja nopeasti. Sisustus miellytti meitä. Myös ilman diiliä hinta-laatusuhde olisi ollut kohdallaan Helsingin tasolla. Maanantai-iltana muita asiakkaita ei montaa ollut.