napottaja

39 reviews

Badges

Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (37)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Namaskaar Express Aleksi fast indian

Ruoka oli juuri sitä mitä paikalta osasin odottaa: intialaista, ei kovin mausteista pikaruokaa "kaikkien makuun", mitä tehdään kerralla paljon ja myydään koko päivä. Minun ja seuralaiseni annokset (kasvis- ja liha-annos) siis vastasivat täysin odotuksia, mutta mielestäni aterian hintaan olisi voinut kuulua naan-leipä. Samaan lounashintaan saa jo huomattavasti laadukkaamman aterian muualta. Palvelu oli hieman tylyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.04.2010
Rating: 2

Restaurant: Ramen Hanabi

En ole oikein koskaan ymmärtänyt nuudeleita missään muodossa. Hanabi kuitenkin muutti käsitykseni. En millään muista tilaamani annoksen nimeä, mutta siihen kuului luultavasti misoa ja sipulia sisältävä lämmin keitto, sekä erillisellä lautasella nuudeleita, kanaa ja vihannksia.
Hintakaan ei hirvittänyt. Palvelu oli ystävällistä ja huomaamatonta, mikä mielestäni on positiivista. Ravintolassa oli hieman kylmä. Pidin sisustuksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.11.2010
Rating: 8

Restaurant: Allotria

Heittäydyin ihan villiksi ja valitsin a la carte listalta Salsiccia toscana-makkaraa, tuoretomaattisalsalla ja dijonrisotolla.
En yleensä ole mikään makkaran ystävä, mutta tämä makkara maistui, johtuen suureksi osaksi erittäin maukkaista ja hyvin yhteensopivista lisukkeista. Mikäpä sopisi paremmin makkaran kyytipojaksi kuin sinappirisotto ja tomaattisalsa. Pitänee joskus itse kesällä kokeilla näiden valmistamista grilliruokien kanssa, korvaamaan iänikuiset ketsupit ja sinapit.
Palvelu oli alkuun vähän jäykkää, mutta parani loppua kohti. Seuralaiseni tilaamat punajuuriraviolit salviavoikastikkeessa olivat ymmärtääkseni myös hyviä. Ravintolassa vallitsi mukava tunnelma, mutta paikka oli kyseisenä lauantai-iltana minun makuuni ehkä turhan meluisa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.11.2010
Rating: 3

Restaurant: Sohwi

Syömäni annoksen Femme Fatalen aineksista (pihvi, tomaatti, vuohenjuusto, balsamicovihannekset ja punasipuli) tuskin voi saada aikaan mielestäni pahaa ruokaa. Tähän alkuasetelmaan nähden ruoka ei siis ollut ihan niin hyvää kuin odotin, mutta kuitenkin sen verran hyvää, että lautanen palasi keittiöön puhtaaksi nuoltuna. Miljöö oli varsin mukava, mutta koska osuimme paikalle luultavasti yhtenä talven kylmimmistä päivistä, oli ravintolassa sisälläkin hieman vilpakkaa. Palvelu oli rentoa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 06.04.2010
Rating: 2

Restaurant: El Karim egyptian/pizza/kebab

Kävimme myöhäisella lounaalla el karimissa. Seuralaisellani oli kovin tiukka aikataulu, ja emme etukäteen osanneet varata tarpeeksi aikaa aterioiden odottamiseen. Tämä hieman latisti tunnelmaa ja jouduimme syömään hyvin nopeasti. Tämä ei kuitenkaan varsinaisesti ollut ravintolan vika. Moussakassa olivat maut kohdallaan ja sitä oli selvästi kokattu pitkään ja hartaasti. Falafel fuul oli myös maittava. Leipä oli juuri uunista otettua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 17.06.2010
Rating: 4

Restaurant: Tanskalainen Voileipä Oy Danish

Piti käydä kokeilemassa miltä maistuvat tanskalaiset voileivät, kun on paikkaa niin paljon täällä kehuttu. Haluamani kalaleivän valmistukseen olisi mennyt 30 minuuuttia, joten tilasin paahtopaistileivän remouladekastikkeella. Pidin leivästä, paitsi sen päällä olevista lihahyytelöpalasista (?). Parasta oli kastike. En kuitenkaan ollut erityisen vaikutttunut, kuin paikan sympaattisesta sisustuksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 07.05.2010
Rating: -2

Restaurant: Namaskaar Express, Kamppi fast indian

Suunnaton nälkä hämärsi harkintakykyni ja eksyin tänne. Ruokaa oli saatava noeasti.
Tilasin päivän annoksista lammasaterian (8,2€). Annos tuli nopeasti, mikä ehkä onkin ainut positiivinen kommenttyi jonka voin paikasta sanoa. Joskus luultavasti monta tuntia aikasemmin keitetty kuiva ja kokkareinen riisi lämmitettiin mikrossa.Viereen heitettiin kauhallinen hieman jäähtynyttä, varmaankin tuoreena ihan maukasta mausteista lammaskastiketta. Lautasen reunalle oli laitettu muutama hieman kuiva ja ruskea salaatinlehti. Ymmärrän, että ruoan laatu on tällaisissa paikoissa kehnompi hieman ennen sulkemisaikaa, mutta tämä oli kyllä ihan pohjanoteeraus. Palvelussa ei sinänsä ollut mitään moitittavaa, mutta huonoa ruokaa ei asiakaspalvelulla paikata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.09.2010
Rating: 4

Restaurant: Swagatam nepalese cuisine

Itse pääruoka oli herkullista yrttijogurttimarinoitua kanan rintafilettä tomaattipohjaisessa kastikkeessa. Oli harmi, että raita ja papusoossi olivat hieman vetisiä ja mauttomia. Minulle tarjoiltu naan-leipä oli toiselta puolelta palanut. Alkusalaatti ja kahvi kuuluivat lounaan hintaan .Hinta-laatu suhde oli mielestäni kuitenkin kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.05.2010
Rating: 3

Restaurant: Domo japanese

En todellakaan ole mikään japanilaisen ruoan asiantuntija, mutta mielestäni Domon ruoka oli raikasta ja hyvää. Syömätikkuja käyttäessäni minulla on peukalo keskellä kämmentä, ja tämän vuoksi en ehkä päässyt kunnolla nauttimaan alkupalaksi syömästäni sake tatakista. Tofu mureni lautaselleni, ja valtavan puoliraa'an lohipalan syöminen oli haasteellista. Pääruoaksi syömäni misoshiru (tofumisokeitto) lämmitti mukavasti kylmänä talipäivänä ja spicy tuna makirullat kolahtivat makuuni täydellisesti.Palvelu oli ystävällistä. Mielestäni tosin tilasin punaviiniä juomaksi, mutta sain valkoviiniä, eikä punaviiniä olisi kuulemma löytynytkään, vaikka se oli listaan merkitty.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 12.12.2010
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Ilves pub

Talon burger oli mielestäni aika vaatimaton esitys. Pöytään saapuessaan se oli jo jäähtynyt ja sämplyöiden välistä löytyi aika vaatimaton sisältö. ranskalaiset olivat ok. Ystäväni tilaamani mozzarellaleipä kuitenkin herätti minussa suurta annoskateutta, minkä vuoksi anna ruoan laadusta arvosanaksi hyvän ok:n sijaan. Palvelu oli ihan paikan henkeen sopivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 19.11.2010
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites