Unknown

Cafe Bouillon

Rating - / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (53)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Onko paikka lopettanut toimintansa? Kaksi kertaa olen käynyt ovella ja aina ollut kiinni, vaikka aukioloaikojen mukaan pitäisi olla avoinna. Ovessa ei ole mitään tietoa miksi on kiinni. Surkeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: 0

Mukava paikka. Mutta itse olisin kaivannut kahvilaan ennenmmän makeita annoksia. Päivän leivonnainen olit tänään mutakakku tyylinen suklaa piiras, mikä oli erittäin hyvä makuinen.

Hinnat ovat mielestäni vähän korkeahkot, mutta rahalle saa todella hyvin vastinetta. Joten ihan hyvä paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.04.2013
Rating: 0

Miellyttävä ja kiireetön ilmapiiri. Hyvät kahvivalikoimat ja sopivasti vaihtoehtoja särvin-puolella. PS.kepsutti: laskun tuominen pöytään pyytämättä kesken kahvien on normaali käytäntö vastaavissa kahviloissa ympäri Euroopan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.04.2013
Rating: 0

Ihana pieni kahvila Tikkurilan aseman vieressä. Kiva sisustus ja rauhallinen tunnelma. Salaatit ja kahvit olivat oikein maistuvia ja kokemus kaikin puolin miellyttävä. Ainut pieni ihmetystä aiheuttanut asia oli se, että tarjoilija toi laskut pyytämättä kesken kahvien, vaikka sulkemiseen oli vielä yli tunti ja asiakkaita vain muutama meidän lisäksemme. Tuli vähän fiilis että meistä haluttaisiin eroon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 07.02.2013
Rating: 0

Plussaa enemmän kuin miinusta. Valikoima ei ole suuren suuri, mutta ei ole paikkakaan. Tuolla asiakasvolyymillä tuskin kannattaa seisottaa kuivumassa kymmeniä erilaisia kahvileipiä jokaisen erityisryhmän tarpeisiin. Ne tuotteet joita listalla on, ovat (kahden käyntikerran kokemuksella) maistuvia ja laadukkaita. Palvelusta suuri plussa! Myös siitä, ettei pöydästä käydä "hätistelemään" vaikka istutaankin iltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2013
Rating: 0

Mukava paikka, plytiintarjoilu ja oikeaa palveluasennetta. Viihtyisä paikka piipahtaa lasillisella ja syldä jotain samalla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.10.2012
Rating: 0

Vakioasiakkaana olen todennut, ettei Buillonissa ole käsitettä vakioasiakas. Uuden asiakkaan palveluformaatti toimii, mutta vakioasiakkaan pitäminen uskollisena ja tyytyväisenä on hakusessa. Kannattaisi siis miettiä sitäkin puolta. Lisäksi menu alkaa kyllästyttämään. Siihen ei ole ilmestynyt mitään uutta. Eikö Buillonia kiinnosta lähituottaminen ja pientilojen tuotteet, joita joka kahvila ja ravintola tätä nykyä toitottaa? Hinnasta se ei voi olla kiinni, koska Buillonissa osataan kyllä laskea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.10.2012
Rating: 0

Todella kiva paikka kaikin puolin. Palvelu on erinomaista, ja erikoiskahvit sekä leivonnaiset aivan mahtavia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.09.2012
Rating: 0

aivan ihana paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2012
Rating: 0

Jos Bouillon olisi Helsingin keskustassa se olisi varmasti aina täyteen ahdettu. Mutta sepäs ei ole, joten kannattaa käydä jos liikkuu Tikkurilassa. Lista vaikuttaa herkulliselta, testattua tuli vuohenjuustosalaatti ja croissant, molemmat erinomaisia. Lisää tällaisia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

asematie 1, 01300 Vantaa - Route

Options