Ei tietoa

Hanko Sushi

sushi
Arvosana 3.7 / 5

Arvostelut (18)

Pintagrillatut lohivartaat riisillä oli erittäin maukas lounasannos. Palvelukin pelasi ja ihan kohtuu ripeästi. Hyvä lounaskokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.09.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kalliihko, joskin jopa tylsän asiallinen annos. Lohi oli lähes jäistä. En ehkä enempää odottanutkaan. Kyllä tänne suuren sushihimon iskiessä eksyy.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 0

Hyvät sushit, mutta ainakin lounasaikaan tuskaisen hidas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Ei kokemusta pääruuasta, koska en saanut ruokaani edes puolen tunnin odottelun jälkeen, vaikka ravintolassa oli lisäkseni peräti 4 asiakasta. Arkipäivä klo 14.30. Alkukeitto tuotiin pöytään kyllä melkein heti teen kera, ja laatu oli ok. siis Misokeitto ok, tee heikko. Käämit paloi puolen tunnin odottelun jälkeen, ja menin tiskille vaatimaan rahat takaisin. Yllätys yllätys annokseni olikin kuulemma valmiina, kysyivät haluanko sen dogi bäkiin. No en halunnut. No, pienen suukovun jälkeen sain rahani takaisin. Tuli tunne, että asiakasta ei kunnioiteta ja vähän ruokala meininki, ei voi sanoa ravintolaksi.

P.s tein valituksen ravintolan johdolle, eivät ole vastanneet. Kertonee jotain suhtautumisesta asiakkaisiin?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0

Ravintolan sisustus on erittäin tyylikäs ja konseptiin sopiva. Ruoka on tehty hyvin japanilaisten perinteiden mukaisesti ja plussana myös että ravintola itse tekee oman soijakastikkeen. Jos arvostaa perinteistä sushia niin kannattaa ehdottomasti piipahtaa! Ruuat ei todellakaan ole pakasteesta otettuja valmis susheja vaan kokit tekevät paikan päällä kaiken käsityönä, siksi ruokien odotusajat ovat välillä hieman pitkiä mutta se korvautuu loistavalla asiakaspalvelulla. Hintalaatu suhde kohtaa loistavasti, itse haluan maksaa hyvin ja perinteisten tapojen mukaan tehdystä sushista hieman enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0

Ihan ok. Ei sushissa mitään varsinaista vikaa ole, palvelu sen sijaan varsin verkkaista. Sopii hyvin siihen että tilaa ensin ruoat ja sitten kauppaan, nouto mukaan sen jälkeen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 0

Laaja valikoima hyvin valmistettuja sushi-annoksia. Tarjolla paljon muutakin kuin lohta. Myös harvinaisempia kaloja. Aburi Sashimissa hyvä grillin maku ja kastikkeessa monipuolisia makuja. Huippuluokan annos, vaikka 22 euron annokseen kuuluu ainoastaan ohuita kalasiivuja. Jos haluaa vatsan täyteen, kannattaa tilata lisäksi edullisin maki-lajitelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt useana päivänä. Hyvin tehtyä ruokaa ja hyvistä raaka-aineista.palvelu on ok . jonotus aika liian pitkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 01.10.2014
Arvosana: 1

Pettänyt jo useamman kerran

Sushit ovat olleet kaikki hyviä, mutta palvelu on jotain aivan järkyttävää. Sekä lounaalla että illalla palvelu on erittäin hidasta. Lounaasruuhkassa sen vielä just ja just ymmärtää, että ruokaa joutuu odottamaan 30 minuuttia mutta illalla puolityhjässä ravintolassa odotimme annoksia 50 minuuttia kerrotun 35 minuutin sijaan. Miellän paikan kuitenkin jollain tapaa "pikaruuaksi" koska tilaukset tehdään kassalta ja vesi otetaan itse, joten lähes tunnin odottelu on aivan järkyttävää. Menin sen 35min odottelun jälkeen kassalta kysymään annoksien perään ja kerrottiin että ollaan seuraavina. Tuli sellainen tunne että oli tilaukset menneet sekaisin ja meidän annoksen annettu muille.

Lisäksi henkilökuntaan on usein vaikea saada mitään kontaktia ja joskus on saanut kassalla odotella monta minuuttia ennen kuin tiskin takaa kenenkään pää nousee edes sen verran että voisivat edes sanoa "pieni hetki kiitos".

Selkeästi henkilökuntaa on liian vähän, pöydät saavat olla likaisina ties kuinka kauan ennen kuin kukaan ehtii niitä siistimään. Täten myös ensivaikutelma on epäsiisti.

Kaksi sushisettiä (taisi olla medium), misokeitot ja oluet maksoivat yli 45 euroa, mikä on mielestäni avian ylihinnoiteltu kokemukseen verrattuna.

Olen antanut palautetta sekä henkilökunnalle suoraan että kirjallisena netin kautta.

Tästä lähin jos Sellossa sushia haluan, soitan etukäteen ja noudan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 24.09.2014
Arvosana: 2

Medelmåttig sushi. Flera av nigirin dekonstruerade sig. Fick vänta över 30 min, trots att inte var en större kö. Soijakoppen är för liten.

Restaurangen är även placerad på en rätt orolig plats, vilket inte hjälper.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo - Reitti
+358 40678 7070
http://www.hankosushi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita