Suljettu nyt

Pasta Box Iso-Omena

italialaista
Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Pasta Box löytyi Ison Omenan varsin laajasta ravintolavalikoimasta. Päätin valita Spaghetti Carbonaran koska tykkään kyseistä ruokalajista.

Pasta Boxin Spaghetti Carbonaran saa joko munankeltuaisen kanssa tai ilman. Päätin valita ilman, koska se minun mielestäni peittää muut maut alleen, vaikkei se välttämättä aidon italialaista olekaan. Koska tykkään tulisesta ruoasta valitsin vielä chili-kastikkeen mukaan, maksoi 0,50 € ylimääräistä.

Pasta tuli pöytään todella nopeasti, ehdin odotella alle 10 minuuttia. Ensin oli vähän vaikea tajuta kuinka sitä edes syödään, mutta kun katsoin muita asiakkaita, tajusin että se pitää syödä suoraan siitä laatikosta. Se onnistukin todella hyvin.

Pasta Carbonara oli todella hyvän makuista, yksi parhaista joita olen syönyt, muttei välttämättä ihan paras. Miinukseksi tästä pitää antaa että valitsemani annoskoko eli keskikokoinen ei ihan riittänyt viemään nälkää mutta maksoi silti yli 10 €.

Ravintolan henkilökunta on todella ystävällistä ja palvelualttiita. Suosittelen tätä ravintolaa jos on tarve saada maistuva lounas lyhyessä ajassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.02.2019
Arvosana: 1

Aina rahoille vastinetta.
Nopeasti saa ruuan mukaan ja pysyy pakkauksessaan lämpimänä kotiin asti.
Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.11.2018
Arvosana: 0

Pikaruokapaikka mutta pasta on maukasta.

Valintani oli tällä kertaa Norma (vege). Maukasta oli ja tykkäsin varsinkin munakoisosta sekä tuoreista yrteistä. Aiemmin maistamani Picante sausage (reippaasti maustettu makkarapasta) oli myös hyvä ja sopivan mausteinen.

Mikään gourmet-elämys käynti pastaboxissa ei ole sillä kyseessä on pikaruokapaikka ja ravintolan tilat sekä tunnelma sen mukaiset. Myös pasta tarjoillaan pahvisessa rasiassa. Itse pasta on kuitenkin maukasta. Plussana, että annoskoon voi valita nälän mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Reitti
010 574 7101
http://pastabox.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita