Suljettu nyt

Salam Mumbai

intialaista, pizzaa
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.07.2012
Arvosana: 0

Eat. fi perusteeella paikkaa lähdettin rohkeasti kokeilemaan. Vaatimaton mesta mutta lupsakka meininki ja voin tosiaan suositella kun kaipaa hyvää Intilaista take a way ruokaa. Tandoori chicken oli sopivasti tulinen, suorastaan herkullinen. Paikalla syöjille löytyy 4 ahdasta tuolia kahden pikkupöydän kera, joten se puoli varauksella jos aikoo paikalla syödä. Tandoori kana annos 11.90 sis riisin ja pienen salaatin. Take-a-way Tighe !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.03.2012
Arvosana: 0

Hienoa meininkiä Tapiolassa! Mukavia heppuja pieni keittiö täynnä... Positiivisia ja iloisia! Hyvää ruokaa pieneen hintaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2011
Arvosana: 0

Jep jep.
Jos intialaislähtöinen mies tervehtii asiakaskaksikkoa lausahtamalla "jep jep", ollaan jää rikottu ikiajoiksi. Ystävälliset veljekset kyselevät ruokien voimakkuusasteet poikkeuksellisen tarkasti sekä tiskaavat ja kuivaavat vesilaseja hyvällä meiningillä. Likatahroja tarkistellaan yhteistuumin. Oravannahkatorin kiistämätön lähiöboogie viehättää, etenkin kun intialainen keittiö ei oikein ajatuksena istu näihin elementtitalomaisemiin. Toki elementtijengille tarjotaan listalta kebuja ja pizzaakin. Jopa "intialaista pizzaa". Aah.

Viiden (5) asiakaspaikan pikaruokakioski pyörii käsittääkseni kolmen miehen voimin. Heistä yksi suorittaa kotiinkuljetuksia. Muutenkin take away on monelle se ainoa vaihtoehto. Uskoisin käryn nousevan melkoiseksi näissä neliöissä, jos tilauksia alkaa puskea enemmälti. Nyt safkat tulivat savuttomasti ja ripeästi. Hupaisaa oli tosin, että työntekijät eivät olleet varmoja, kumman annos kumpi oli. Makutesti ei hommaa juurikaan helpottanut. Sekä kanakorma, että hunajakana-asia maistuivat samalta yhtä kaikki. Aavistuksen hunajaa saatoin jossain hajuaistin pohjilla havaita, mutta suuhun asti se ei kyllä erottunut.

Yhdeksän euron setteihimme kuuluu reilu kauhallinen riisiä, riittävä salaattiosuus sekä kanakastikkeet. Kastikkeen määrä on juuri ja juuri riittävä, mutta kanasattumia saa metsästellä kyllä nisäkkäiden kanssa. Tämä suppea kana on maukasta ja tuntuu suussa siltä miltä pitääkin.

Jos hintaan lisäisi vaikka marginaalikorotuksen ja annokseen ruokaisinta osuutta (ja hunaja-annokseen hunajaa), voisi lopputulos olla asiakasta tyydyttävämpi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.04.2011
Arvosana: 2

Erinomainen hinta-laatusuhde. Täyteläiset maut virkistävän erilaisia kuin Suomen vallanneessa pohjois-intialaisessa keittiössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.06.2009
Arvosana: 0

Erittäin pieni, muutaman asiakaspaikan kioski. Tarjoilee intialaisten herkkujen lisäksi kebabia ja pizzoja. Chicken Korma ja Chicken Curry olivat lähes saman makuisia, tai oikeammin saman mauttomia.

Naan -leipääkin kaipasin, mutten yllättynyt vaikkei sitä tullutkaan. Kana oli kuivaa ja kovaa ja salaattiosuus koostui kurkunsiivusta ja tomaatinpalasta. Ei papumössöä, ei raitaa... Riisi oli ihan ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 28.05.2009
Arvosana: 0

Söin palak paneerin naan-leivällä. Ruoka on todella huolella valmistettua ollakseen ns pikaruokaa, ruoka tehty tuoreista raaka-aineista ja maistui todella maukkaalle! Pienenä miinuksena ruoan valmistuksen kestäminen, joskus annosta voi joutua odottelemaan pitkäänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.05.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Oravannahkatori 3 A8, 02120 Espoo - Reitti
095 840 0200.

Vaihtoehtoisia ravintoloita