Avautuu 10:30

Ravintola OM

intialaista
Arvosana 4.3 / 5

Tervetuloa nauttimaan herkullista ruokaa koko perheen kanssa. Ruoka ei ole liian tulista vaan maut perustuvat mausteiden harmoniaan.

Myös erikoisruokavaliot on huomioitu; tarjolla on niin laktoositonta, gluteenitonta kuin myös vegaaniruokaa.

Arkisin on tarjolla lounas sekä ruokaa kotiin vietäväksi töiden jälkeen. Lauantaisin on brunssin vuoro. Ravintolalla on B-oikeudet.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (19)

Tuoreista annoksista tehdyt annokset ja erinomaiset maut. Kyseinen ravintola on yksi työmaaravintoloistani ja tänne tekee mieli aina uudestaan ja uudestaan. Joka päivä löytyy eri lailla valmistettu kana-annos, lisäksi kalaa, nautaa, lammasta ja runsaat kasvisannokset. Myös mukaan helposti ja runsaasti. Mahtava!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2016
Arvosana: 0

Todella hyvää ruokaa, erittäin mukava henkilökunta. Tarjolla kanaa, lihaa/kalaa, kaksi kasvisvaihtoehtoa, salaattia, raitaa, naan-leipää, papadamia ja lassijuomaa. Kasvisvaihtoehdoissa yleensä toinen on linssejä tai papuja kastikkeessa. Kasvisvaihtoehdot hieman liian yksinkertaisia kasvissyöjiä ajatellen. Ruoka on ihanasti maustettua, mutta tosi suolaista. Salaatti on turhan yksinkertaista (pääosin vihreää salaattia, kurkkua, sipulia ja pähkinöitä). Olenkin keskittynyt syömään lähinnä pääruokia, kastikkeita, leipiä ja lassia. Kokemukseni mukaan ruokaa on tarjolla lounasajan loppuun saakka, jos ainekset jostain ruokalajista loppuvat niin he tekevät jotain muuta hyvää. Ruokaa saa myös mukaan. Remontin jälkeen ravintola näyttää freesiltä. Ravintola Om on yksi suosikeistani!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.02.2016
Arvosana: 0

Kun ravintola aukesi, ruoka oli herkullista. Olen käynyt säännöllisesti noin pari kertaa kuussa, viime aikoina ruuan taso ainakin kasvisruuan osalta laskenut. Kallis lounas 9,5 € jos ajatellaan että sillä hinnalla kasvissyöjälle tarjolla hyvin yksinkertainen ja laiha linssikastike, paistettua paprikaa ja perunaa. Salaatti loppu ja sitä ei tullut lisää. Ehkä annan vielä mahdollisuuden, ehkä en.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.01.2016
Arvosana: 0

Lounas monipuolinen ja laadukas. Maut ainakin näin lounasaikaan todella miedot ollakseen intialainen ravintola, mutta lienee tuunattu siihen suuntaan että kelpaa useammallekin. Toki tarjolla oli tulista chiliä, mutta ei toki vastaa samaa kuin vahvemmin maustetut kastikkeet.

Lämpimiä vaihtoehtoja tarjolla paria eri lihaa ja paria kasvisvaihtoehtoa. Tähän päälle lisukkeeksi riisiä, naanleipää ja papadumia. Lisäksi muutamia "dippikastikkeita" (mango chutneytä, raitaa, pikelsiä jne). Salaattitiski perussalaatti ilman hienouksia. Pikkelsi hyvin erikoisen makuinen, mieleen tuli valopetroli.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.12.2015
Arvosana: 0

Kävimme lounaalla täällä n. klo 13. Lounas ilmoitettu klo 16 asti. Kaikki tuntui olevan lopussa. Mikä oudointa, keittiön henkilökuntaa ei näkynyt, koska kaikki olivat salin puolella ja moni heistä syömässä?!! Odottelimme rauhassa ja otimme mitä löytyi. Kasvisyöjän vaihtoehdot olivat melko onnettomat ja mauttomat. Höyrytetty kaalimössö ja laimea linssikastike Naan-leipä maistui todella oudolta, aivan kuin rasva siinä olisi härskiintynyt. Kaipaamiamme lisäkkeitä ei tullut. Käynti oli todella pettymys siihen tasoon mitä paikassa oli vielä pari kuukautta sitten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Todella maistuvaa ruokaa, njam.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli erittäin maukasta ja eri vaihtoehtoja+lisukkeita oli hyvin tarjolla (lauantain brunssi). Koko henkilökunta oli todella ystävällinen ja huomioi asiakkaat miellyttävälllä tavalla. Brunssin hinta 14€ tuntui jopa edulliselta :-) Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Ihana buffeet kokemus 27. 6. Ruoka herkullista. Ruuat aselteltu nätisti. Naan-leipä juuri uunista tullutta.. Ravintolan miljöö siisti. Palvelu erittäin ystävällistä. Ravintola OMista olisi monella ruokapaikalla opittavaa... Tänne tulemme hetimiten elokuun alussa, kun ravintolan väki on tullut lomaltaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 0

Monipuolinen lounasbuffet. Hyvä palvelu. Kolkko ympäristö. Lähdin tyytyväisenä ja palaan vielä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Visamäentie 33 (Visatalo), 13100 Hämeenlinna - Reitti
050-4635 552
http://www.ravintolaom.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita