Ei tietoa

Rax Buffet Hämeenlinna

pizzabuffet
Arvosana 3.3 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yllätti positiivisesti. Hyvä ja monipuolinen salaattipöytä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: -3

Kallista, teollista ja mautonta, asiakas palvelu tylyä ja koppaava. . Kiitos ei

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Otimme seurueemme kanssa lounaan. Itse gluteenittoman pizzan. Paikassa ei ollut kuin pari henkilöä meidän lisäksi. Ruoka oli oikein hyvää, salaatit hyviä.
Ainoat miinukset siitä että kanansiivet olivat kuivakoita, ilmeisesti olleet jonkin aikaa tarjolla. Sekä miinus siitä että kun seurueemme itseni mukaan lukien olimme jo syöneet ruokamme ja vielä santsanneetkin niin vasta sitten tuli gluteeniton pizza.
Palvelu oli todella ystävällistä ja varmasti tulemme uudestaan kaikesta huolimatta. Gluteeniton pizza oli normaalista poiketen paistettu sopivasti, eli ei liian kuivaksi pohjaa kuten monissa muissa paikoissa saa todeta. Olisi myös kiva jos ruuissa lukisi mikä on gluteenitonta/laktoositonta ja mikä ei. Näin homma sujuisi mutkattomammin sekä asiakkaan että työntekijöiden näkökulmasta katsottuna, kun ei tarvitse kaikkia niitä erikseen mennä kysymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kaivokatu 7, 13100 Hämeenlinna - Reitti
020 7624 820
http://www.rax.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita