Avautuu 11:00

Keskustalon Pizza & Kebab

pikaruokaa + muikkuja
Arvosana 2.3 / 5

Entinen Roseanne


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

roseanne hämeenlinna paras paika

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: -2

Taas pizza lounaaksi. Palvelu oli nopeaa ja hyvää, tosin ei ollut muita asiakkaita. Pizza oli ok. Pohja oli hyvä, sopivan ohut, hyvin paistettu ja maukas. Täytteitä mukavan runsaasti kuten myös juustoa. Ainekset maistuivat hyviltä. Hieman miinusta vaatimattomasta maustamisesta, oregano puuttui kokonaan, ripausta suolaa ja mustapippuria olisin myös kaivannut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: 0

buffetruoka oli kylmää ja sitä ei tullut lisää. työntekijä heitti salaattialtaaseen pöydälle tippuneet salaatit. se oli viimeinen piste. ei enään ikinä sinne enkä suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.04.2013
Arvosana: 0

Ikinä en ole syönyt yhtä kamalaa kanaa. Siivet oli laitettu pieneen pussiin kastikkeen kanssa, kun avasin pussin oli haju niin voimakas ja järkyttävä jottei melkein taju lähtenyt, tuntui kuin kanat olisi pakattu johonkin myrkkyyn! Pizzan täytteet maistuivat kuin ne olisi tehty muovista joihin oli laitettu maustetta kilo päälle, taikina oli myös raa'an oloista. Näin oksettavaa ruokaa en eläissäni ole tilannut, enkä varmasti koskaa tule edes tilaamaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.02.2012
Arvosana: 0

Pizzoista on harvoin mitään erityistä kerrottavaa, mutta Roseannen pizzat olivat kyllä harvinaisen maukkaita - siipiannoksiin en vaivautuisi (päivitys arvosteluun). Pizzapohja ja kebabliha olivat hyvin ohuita ja rapeita, ja esimerkiksi kanatäyte oli selvästi itse leikattua eikä niitä tyypillisiä valmiskuutioita joita yleensä saa. Seuralaiseni kuitenkin valitteli, että hänen pizzaansa valitsemansa chilit olivatkin mietoja pepperoneja, joista ei oltu huuhdottu säilöntälientä kunnolla pois. Tästäkin huolimatta olimme yhtä mieltä siitä, että pizzat olivat yksiä parhaimmista koskaan syömistämme. Mukavana bonuksena pizzoihin kuuluu kaikkiin kellonaikoihin pieni salaatti, joka sinänsä ei ole kummoinen (pari kurkunpalaa ja jäävuorisalaattia) mutta mukavaa ekstraa kuitenkin.

Sen sijaan toisen kerran syömäni siipiannos ei ollut oikein mistään kotoisin. Ranskalaiset olivat nahistuneet ja kastike oli niin etikkaista, että puolet siivistä jäi syömättä. Annos oli hintaansa nähden pieni ja kaikin puolin kehno.

Pizzoja voin suositella lämpimästi, kebab on vielä testaamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 26.01.2012
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita